Στην προσπάθειά μου να είμαι τυπικός postάρω εδώ το συγκεκριμένο θέμα γιατί ο τομέας «Συναυλίες» αφορά, όπως λέει και η σχετική διευκρίνιση, «Θέματα σχετικά με τις συναυλίες του Θανάση Παπακωνσταντίνου».
Ορίστε, λοιπόν,
οι Night On Earth στα Χανιά σε συναυλία την Κυριακή 13 Μάη στις 22:30. Και βέβαια μαζί τους οι Sancho . (Ε, τώρα πια μπορείτε οι υπόλοιποι να ζηλεύετε άνετα.)
Τη συναυλία διοργανώνει ο ραδιοσταθμός «Δίκτυο» με την ευκαιρία των 2ων γενεθλίων του.
Η συναυλία θα γίνει στα \"Ταμπακαριά\", Βιβιλάκη 29, περιοχή Χαλέπα,.
Οπωσδήποτε τηλέφωνο για κράτηση στο 28210 55995.
(υποχθονίως διαρεύσασες πληροφορίες που θέλουν τους Night On Earth και Sancho να συνάδουν αποσπερίζοντας μαντινάδες και ριζίτικα εν μέσω τσικουδιάς και καλιτσουνιών ελέγχονται ως ανακριβείς. Δια την υλοποίηση μιας τοιαύτης άκρως δελεαστικής καταστάσεως ο γράφων καλεί αμφότερα και τα δύο σχήματα την άλλη μέρα το πρωί στα περήφανα Σφακιά… )
Παράκληση: πιστεύοντας ότι εκφράζω και τη διάθεση των Night On Earth θα ήθελα να κάνετε όλοι σας λίγη υπομονή και να περιορίσετε, στο μέτρο του δυνατού, τις ερωτήσεις περί του καινούριου δίσκου του οποίου οι ηχογραφήσεις δεν έχουν ακόμη αρχίσει. Δεσμεύομαι ότι σύντομα θα μάθετε περισσότερα για το καινούριο σχήμα και για τις προθέσεις τους μέσω μιας συνέντευξης που θα δημοσιευθεί (πού αλλού) στην «Πυξίδα της Πόλης» (
http://www.pyxida.gr/) Μέχρι τότε αναζητήστε το διπλό CD τους στα:
Ι) Vinyl Microstore (Διδότου 34)
ΙΙ) Jinx (Ασκληπιού 24)
ΙΙΙ) Metropolis (Πανεπιστημίου 24)
IV) Λωτός (Σκρα 7, Θεσ/νίκη)
Για mail order στο
[email protected] (χωρίς γραμματόσημο)
Και κάτι τελευταίο. Είναι λογικό σε αρκετούς να μην άρεσε το σχήμα, τουλάχιστον από την αρχική εμφάνισή τους στο Gagarin. Επειδή, όπως ίσως ξέρουν αρκετοί φίλοι της Κοιλάδας, είμαι από τους πρώτους – πρώτους fun του Θανάση (μετράω 14 χρόνια, και στα 38 μου δεν το έχω μετανιώσει ούτε μια στιγμή που έχω κάνει τη μουσική του μέρος της καθημερινότητάς μου) θα πρέπει να σας εξομολογηθώ πως όταν πρωτοβγήκε ο «Βραχνός Προφήτης» ζούσα στη Λάρισα, και επειδή στην αρχή δεν μου άρεσε ο δίσκος πήγα στον Θανάση και του τα ´χωσα (ναι, τόσο ανόητα φέρθηκα και δεν τον γνώριζα και προσωπικά τον άνθρωπο).
Να είστε σίγουροι πως για να τους έχει επιλέξει για συνεργάτες του δεν μπορεί να είναι τυχαίοι …
Να ξέρετε ακόμα πως σχήματα σαν τους Night On Earth κάνουν κάτι που για να το καταλάβουμε απαιτεί ετοιμότητα και ωριμότητα από μεριάς μας. Ανοιχτά μυαλά και ανοιχτή καρδιά, αυτό είναι το μυστικό. Θυμηθείτε πως και αρκετοί από εσάς δεν μπορέσατε να δεχθείτε από την αρχή τον Θανάση και τις μουσικές του. Αλλά, έχει ο καιρός γυρίσματα…Και επειδή όποιος είναι έξω από το χορό πολλά τραγούδια ξέρει και μπορεί να κάνει εκ του ασφαλούς κριτική, σας υπενθυμίζω ότι η ποιότητα των οπαδών και φίλων του Θανάση μας υποδεικνύει ότι ο σκεπτικισμός και η αμφισβήτηση μπορεί να συνεπάγονται τη σοβαρότητα αλλά δεν ισχύει υποχρεωτικά και το αντίστροφο… έτσι δεν είναι;…
Τα σέβη μου<br><br>Το μήνυμα διορθώθηκε από τον/την: Αντώνης Περιβολάκης, στις: 09/05/2007 02:06