Το ξεκίνημα...

Επειδή καλό είναι να γνωρίζουμε κάποιες φορές από που ξεκινούν πράγματα και καταστάσεις που έστω και για μια στιγμή μας συγκίνησαν ή μας ενθουσίασαν, παρουσιάζουμε τον εμπνευστή και πρωτεργάτη του δικτυακού αυτού τόπου μέσα από τη δική του γραφή και του ευχόμαστε καλή επιτυχία σε ό,τι και αν αποφασίσει να κάνει από δω και στο εξής.

 

ΒΙΟΣ ΓΡΑΦΙΚΟΣ - ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΡΚΑΔΟΥΛΑΣ

05-05-2007

Γιάννης ΖαρκαδούλαςΤον τελευταίο καιρό αλλάζω συνέχεια σπίτια. Εδώ και δυο χρόνια βρίσκομαι στη Σίκινο όπου εργάζομαι ως καθηγητής γαλλικών στο γυμνάσιο-λύκειο. Πριν την απόβασή μου στο νησί, πέρασα από φροντιστήρια, κατασκηνώσεις, τεχνικά γραφεία, διαγωνισμούς, συνεντεύξεις και 4 ώρες σ' ένα fast-food.

Γράφω και στίχους. Το Μάιο του 2004, μαζί με τον ξάδελφό μου Πάνο Ράπτη, κυκλοφορήσαμε το cd «Ξένοι τόποι». Λίγους μήνες νωρίτερα, το Γενάρη του 2003, έστησα μια ηλεκτρονική κοιλάδα αφιερωμένη στο Θανάση Παπακωνσταντίνου, η οποία σήμερα απλώνεται εύφορη κι ωραία στη γεωγραφική θέση www.koiladatwntempwn.gr. Είχα μόλις γυρίσει από τη Γαλλία μετά από σπουδές στη γαλλική λογοτεχνία.

Μέχρι τότε είχα μεγαλώσει και σπουδάσει στην Αθήνα όπου και γεννήθηκα την ημέρα της γυναίκας, τη χρονιά της μεταπολίτευσης.

The Udjat Team Info

Η Udjat Team ευθύνεται για τη δημιουργία αυτής της ιστοσελίδας.
The Udjat Team is responsible for weaving this site.

Αν σας ενδιαφέρει η επικοινωνία μαζί μας, δοκιμάστε το παρακάτω email:
If you are interested in contacting us, please use the email address below: