Καλώς ήλθατε, Επισκέπτης

Κανόνες

Κανόνες Forum

1. Οι καταχωρήσεις θα πρέπει να γίνονται στο σχετικό forum. Οι χρήστες θα πρέπει να διαβάζουν την περιγραφή του forum πριν κάνουν μία καταχώρηση.

2. Οι καταχωρήσεις των μελών θα πρέπει να μην θίγουν την αξιοπρέπεια των υπολοίπων. Οι χρήστες που χρησιμοποιούν υβριστική και οργισμένη γλώσσα θα αποκλείονται από το forum.

3. Το forum αυτό απευθύνεται σε ένα γενικότερο κοινό. Οι χρήστες που καταχωρούν πορνογραφικά ή γενικότερα ακατάλληλα κείμενα, εικόνες, συνδέσμους κλπ. θα αποκλείονται από το forum.

4. Οι χρήστες καλούνται να σέβονται τα πνευματικά δικαιώματα άλλων χρηστών, ιστοσελίδων κλπ.

5. Οι χρήστες καλούνται να κάνουν καταχωρήσεις οι οποίες είναι "σωστά συνταγμένες". Αυτό σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να περιέχουν μεγάλο αριθμό emoticons, τεράστιο, μικροσκοπικό ή χρωματιστό κείμενο κλπ. Επίσης, οι χρήστες δεν θα πρέπει να γράφουν με ΚΕΦΑΛΑΙΑ ή να χρησιμοποιούν πολλά στοιχεία στίξης (π.χ. ! και ?) στους τίτλους των θεμάτων ή στις καταχωρήσεις.

6. Οι χρήστες καλούνται να χρησιμοποιούν έναν κατάλληλο, περιγραφικό τίτλο όταν καταχωρούν ένα νέο θέμα.

7. Το spam απαγορεύεται ρητά.

8. Η ομάδα των Διαχειριστών και των Συντονιστών διατηρούν το δικαίωμα της επεξεργασίας ή αφαίρεσης οποιασδήποτε καταχώρησης οποιαδήποτε στιγμή. Ο καθορισμός του τι είναι απρεπές, χυδαίο, ακατάλληλο, spam κλπ. επαφίεται στην κρίση των Διαχειριστών και των Συντονιστών και όχι των χρηστών.

9. Οι παραπάνω κανόνες του forum ισχύουν και για τα προσωπικά μηνύματα. Η κατάχρηση του συστήματος των προσωπικών μηνυμάτων μπορεί να οδηγήσει σε συστάσεις και αφαίρεση του συστήματος προσωπικών μηνυμάτων.

The Udjat Team Info

Η Udjat Team ευθύνεται για τη δημιουργία αυτής της ιστοσελίδας.
The Udjat Team is responsible for weaving this site.

Αν σας ενδιαφέρει η επικοινωνία μαζί μας, δοκιμάστε το παρακάτω email:
If you are interested in contacting us, please use the email address below: