Απ'ό,τι προδίδει ο τίτλος αυτού του post, ο αρχικός στόχος του ήταν η είδηση της συναυλίας στα Χανιά. Κάποιος στη συνέχεια τον άλλαξε και συνεχίζεται πλέον εδώ αυτό που ξεκίνησε στο post για τη συναυλία στο Gagarin -το οποίο τείνει να πάρει τις διαστάσεις μιας ανούσιας \"κόντρας\".
Εγώ αυτό που θέλω να πω -επειδή ως μέλος των Night On Earth είναι πολύ λεπτή η θέση μου- είναι ότι όσο δεν υπάρχει ακόμα κάποιο γεγονός πέρα από την αναγγελία της δισκογραφικής μας συνεργασίας με το Θανάση, δεν συντρέχει λόγος να επιμένει και να εξαντλείται αυτό το διαλεκτικό δίπολο \"σταύρωμα/υπεράσπιση\" των N.O.E. Σκεφτείτε επίσης πως είναι και λεπτή η θέση μας απέναντι στον Θανάση, όπως και η θέση του ίδιου του Θανάση -κι αυτό το λέω αναφορικά με την επίμονη προτροπή μελών του forum να ανακοινώσουμε περισσότερα για το δίσκο.
Ασφαλώς και όλοι έχουν δικαίωμα στην κριτική, γι αυτό και γκρουπ όπως το δικό μας παρουσιάζουν τη μουσική τους μπροστά σε κοινό. Και εννοείται πως ο καθένας μπορεί να έχει τα δικά του πολύ ιδιαίτερα κριτήρια γι αυτή τη διαδικασία. Αρκεί να μην συνδέεται με διάφορες υπερβολές και υποθετικά ανυπόστατα σενάρια. Γι αυτό καλό είναι να ξεκαθαρίσω στους φίλους της Κοιλάδας πως οι Night On Earth ΔΕΝ πρόκειται να αντικαταστήσουν την μπάντα του Θανάση, η τραγουδίστριά τους ΔΕΝ θα αντικαταστήσει την υπέροχη Μάρθα, ΔΕΝ είναι οι ευνοούμενοι του Θανάση που πρέπει να τους φάει ντε και καλά στη μάπα το κοινό του και ο κόσμος του \"έντεχνου\", ΔΕΝ θα είναι εκείνοι που θα αλλάξουν τη μουσική πορεία του αγαπημένου Θανάση, ΔΕΝ κρύβονται πίσω από κάποια συνομωσία που αναγκάζει τον Θανάση να σταματήσει τα live του για να βγουν εκείνοι στο προσκήνιο. Το επόμενο δισκογραφικό τους βήμα πρόκειται να κάνουν απλά, το οποίο -για την περίπτωση- θα έχει αρωγό, παραγωγό, συνθέτη και στιχουργό τον Θανάση Παπακωνσταντίνου.
Αν κάτι με ενόχλησε πραγματικά όμως από την όλη συζήτηση είναι μια φράση του Καλικάντζαρου (του οποίου βέβαια το χιούμορ ήταν ούτως ή άλλως όλα τα λεφτά, ό,τι κι αν εννοούσε για μας...) περί \"εντεταλμένων\". Αν είναι συνωμοσιολογικό χιούμορ, πάω πάσο και γελάω με την καρδιά μου και επαυξάνω. Αν είναι μπηχτή για το thread του Αντώνη Περιβολάκη, είναι κρίμα γιατί με κάνει να νιώθω ακόμα πιο άσχημα ως μέλος του forum, καθ'ότι τον Αντώνη δεν τον γνωρίζω προσωπικά και απ'όσο μπορώ να υπολογίσω μου ρίχνει και καμιά δεκαριά χρόνια, τουτ'έστιν θεωρώ εντελώς φαιδρό το σενάριο να δέχεται εντολές για υπεράσπιση από εμένα ή το γκρουπ. Και είναι κρίμα να σταυρώνονται έτσι κάποια μέλη για την προσωπική τους γνώμη.
Κλείνω, δίνοντας το link του γκρουπ μας στο MySpace όπου μπορεί όποιος ενδιαφέρεται να ακούσει δείγματα της μουσικής μας:
http://www.myspace.com/nightonearth
Επίσης, για όποιον ενδιαφέρεται να παραγγείλει το διπλό CD μας ή να εγγραφεί στη mailing list για να μαθαίνει νέα, εμφανίσεις κλπ., αυτό είναι το mail μας:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Δυστυχώς, για τους παραπάνω λόγους, γίνεται πλέον δύσκολο σε ένα νέο μέλος του forum να συνεχίσει να παρεμβαίνει, εκτός αν διαπιστώσω ότι συντρέχει πολύ σοβαρός λόγος.
Σας ευχαριστώ για τη φιλοξενία μέχρι τώρα.
ΥΓ. Σας περιμένω στο BURRNT την άλλη βδομάδα!!!