Καλώς ήλθατε, Επισκέπτης

ΘΕΜΑ: Οι Night On Earth και οι Sancho στα Χανιά

Re:Περί Night on earth ο λόγος 17 έτη 7 μήνες πριν, #16914

Stimulable έγραψε:
Εγώ πάντως λυπάμαι που διαβάζω τους δύο προλαλήσαντες. Πόσο μάλλον αν οι υποψίες μου ότι δεν έχουν καν ακούσει το δίσκο του συγκροτήματος είναι αληθείς. Κρίμα.Το μήνυμα διορθώθηκε από τον/την: Stimulable, στις: 10/05/2007 07:37

Η κριτίκη μου αφορά αποκλειστικά και μόνον την εμφάνιση στο Gagarin και τίποτε περισσότερο.
Overhead the albatros hangs motionless upon the air and deep beneath the rolling waves in labyrinths of coral caves.....
Ο διαχειριστής έχει απενεργοποιήσει τη δημόσια πρόσβαση σύνταξης.

Re:Περί Night on earth ο λόγος 17 έτη 7 μήνες πριν, #16915

• kastorpios
  • kastorpios's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Ανώτερος Χρήστης
  • Καταχωρήσεις: 79
  • Κάρμα: 0
Δικαίωμα στην κριτική!

¸λεος!

Re:Περί Night on earth ο λόγος 17 έτη 7 μήνες πριν, #16916

• ouzito
  • ouzito's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Έμπειρος Χρήστης
  • Καταχωρήσεις: 159
  • Κάρμα: 0
Λευτεριά στην Τσετσενία.
...

Re:Περί Night on earth ο λόγος 17 έτη 7 μήνες πριν, #16918

• Καλικάντζαρος
  • Καλικάντζαρος's Avatar
Λοιπόν, αν και τόσο καιρό το κρατούσα κρυφό, μιας και η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει, ήρθε η ώρα για αποκαλύψεις.

Κατ'αρχήν, έχω υπάρξει φανατικός οπαδός του Θανάση για τα τελευταία 253 χρόνια (και κάτι μήνες). Μην σας εκπλήσσει αυτό, μάλλον άργησα να τον ανακαλύψω καθ'οτι είμαι μέλος του Greek Eurovision Fan club και δεν είχα πολύ χρόνο, έψαχνα να αποκαλύψω τα κρυμμένα νοήματα του ΓειασουΜαρια (τα βρήκα, αλλά αυτά σε άλλο ποστ).

Ας πάρω όμως τα πράγματα από την αρχή: ¸ρχομαι από το πολύ μακρινό μέλλον, τα αποθέματα νερού έχουν εξαντληθεί, ο κόσμος έχει περάσει 3 πυρηνικές καταστροφές και τα πράγματα είναι μάλλον ζόρικα (αλλά έχει πολύ χώρο για μπάλα!). Μοναδικοί (διαπιστωμένοι) επιζήσαντες, ο Χαρούπης, ο Περλόν, (αυτοί είναι αθάνατοι) κι εγώ, που πρόλαβα και μεταλλάχτηκα σε κατσαρίδα προτού σκάσουν οι μεγάλες μπόμπες του θανάτου. Μετά από 30 δευτερόλεπτα δουλειάς, και αφού το αποφασίσαμε (αυτό μας πήρε 3 χρόνια, είχαμε όλοι σοβαρά επιχειρήματα), κατασκευάσαμε μια χρονομηχανή με κερματοδέκτη, ωστέ να έρθω πίσω στη γη και να σας παραδώσω την προφητεία:

:mad: Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ NIGHT ON EARTH :mad:

Μετανοείτε ανθρωπάκια, όσο υπάρχει καιρός!! Μην ακούτε τους διάφορους αποστόλους του Σατανά (στο μέλλον λέγεται ΚΒ45, είναι πολύ αληθινός και διαρκώς ψάχνει κωλαράκια για να χώσει το δεξί του κέρατο) που σας ζητάνε να θέσετε το συγκρότημα υπεράνω κριτικής, μην ακούτε τους εντεταλμένους αποστόλους του Κοστίνιο, υπάρχει ακόμα καιρός, αποτρέψτε την καταστροφή, κι ας σας δελεάζουν με δίσκους, συναυλίες και άλλα τέτοια! Δεν είναι αργά, χτυπήστε το πρόβλημα στη ρίζα του, η λύση για όλα είναι η αγάπη, κι αν αυτή δεν υπάρχει και το σεξ καλό είναι, κι αν κι αυτό δεν υπάρχει φάτε καμιά σοκολάτα, κι αν κι αυτή δεν υπάρχει φάτε κανά πατατάκι που δε θα έχει κανένα αποτέλεσμα.

Ελάλησα. Απο δω και πέρα, οι δράσεις δικές σας. Ελπίζω η παρέμβαση μου να μη φέρει τα πάνω-κάτω στη ροή του χρόνου, αλλά να φέρει τα δεξιά-αριστερά και να έχουμε Παπαρήγα στην εξουσία.

Re:Περί Night on earth ο λόγος 17 έτη 7 μήνες πριν, #16919

• navar
  • navar's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Πλατινένιος Χρήστης
  • Καταχωρήσεις: 852
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες: 2
  • Κάρμα: -36
Καλικάντζαρος έγραψε:
Λοιπόν, αν και τόσο καιρό το κρατούσα κρυφό, μιας και η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει, ήρθε η ώρα για αποκαλύψεις.

Κατ'αρχήν, έχω υπάρξει φανατικός οπαδός του Θανάση για τα τελευταία 253 χρόνια (και κάτι μήνες). Μην σας εκπλήσσει αυτό, μάλλον άργησα να τον ανακαλύψω καθ'οτι είμαι μέλος του Greek Eurovision Fan club και δεν είχα πολύ χρόνο, έψαχνα να αποκαλύψω τα κρυμμένα νοήματα του ΓειασουΜαρια (τα βρήκα, αλλά αυτά σε άλλο ποστ).

Ας πάρω όμως τα πράγματα από την αρχή: ¸ρχομαι από το πολύ μακρινό μέλλον, τα αποθέματα νερού έχουν εξαντληθεί, ο κόσμος έχει περάσει 3 πυρηνικές καταστροφές και τα πράγματα είναι μάλλον ζόρικα (αλλά έχει πολύ χώρο για μπάλα!). Μοναδικοί (διαπιστωμένοι) επιζήσαντες, ο Χαρούπης, ο Περλόν, (αυτοί είναι αθάνατοι) κι εγώ, που πρόλαβα και μεταλλάχτηκα σε κατσαρίδα προτού σκάσουν οι μεγάλες μπόμπες του θανάτου. Μετά από 30 δευτερόλεπτα δουλειάς, και αφού το αποφασίσαμε (αυτό μας πήρε 3 χρόνια, είχαμε όλοι σοβαρά επιχειρήματα), κατασκευάσαμε μια χρονομηχανή με κερματοδέκτη, ωστέ να έρθω πίσω στη γη και να σας παραδώσω την προφητεία:

:mad: Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ NIGHT ON EARTH :mad:

Μετανοείτε ανθρωπάκια, όσο υπάρχει καιρός!! Μην ακούτε τους διάφορους αποστόλους του Σατανά (στο μέλλον λέγεται ΚΒ45, είναι πολύ αληθινός και διαρκώς ψάχνει κωλαράκια για να χώσει το δεξί του κέρατο) που σας ζητάνε να θέσετε το συγκρότημα υπεράνω κριτικής, μην ακούτε τους εντεταλμένους αποστόλους του Κοστίνιο, υπάρχει ακόμα καιρός, αποτρέψτε την καταστροφή, κι ας σας δελεάζουν με δίσκους, συναυλίες και άλλα τέτοια! Δεν είναι αργά, χτυπήστε το πρόβλημα στη ρίζα του, η λύση για όλα είναι η αγάπη, κι αν αυτή δεν υπάρχει και το σεξ καλό είναι, κι αν κι αυτό δεν υπάρχει φάτε καμιά σοκολάτα, κι αν κι αυτή δεν υπάρχει φάτε κανά πατατάκι που δε θα έχει κανένα αποτέλεσμα.

Ελάλησα. Απο δω και πέρα, οι δράσεις δικές σας. Ελπίζω η παρέμβαση μου να μη φέρει τα πάνω-κάτω στη ροή του χρόνου, αλλά να φέρει τα δεξιά-αριστερά και να έχουμε Παπαρήγα στην εξουσία.

apla theos!
Αν ευτυχής ή δυστυχής είμαι δεν εξετάζω.
Πλην ένα πράγμα με χαράν στον νου μου πάντα βάζω --
που στην μεγάλη πρόσθεσι (την πρόσθεσί των που μισώ)
που έχει τόσους...

Re:Περί Night on earth ο λόγος 17 έτη 7 μήνες πριν, #16921

• MeLiTzaNio
  • MeLiTzaNio's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Συντονιστής
  • Καταχωρήσεις: 2083
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες: 1
  • Κάρμα: 5
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.......

μέσω Χελλαντ φαντάζομαι μας ήρθες ε? :laugh:
I'll tell you all my secrets
But I lie about my past
So send me off to bed forever more.

The Udjat Team Info

Η Udjat Team ευθύνεται για τη δημιουργία αυτής της ιστοσελίδας.
The Udjat Team is responsible for weaving this site.

Αν σας ενδιαφέρει η επικοινωνία μαζί μας, δοκιμάστε το παρακάτω email:
If you are interested in contacting us, please use the email address below: