Καλώς ήλθατε, Επισκέπτης

ΘΕΜΑ: 10 Χρόνια Σταυρός του Νότου

Re:Να ελεεί κανείς η να μην ελεεί? 17 έτη 6 μήνες πριν, #17459

• navar
  • navar's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Πλατινένιος Χρήστης
  • Καταχωρήσεις: 852
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες: 2
  • Κάρμα: -36
den ftew egw ...ti tous afhnoun eleytherous tous ksemoramenous mesa sthn polh???? 70 xronon ramoli mou vghke gia volta kai ksafnika apofasise na diasxeish ton dromo...exw faei ia aksilatreyth toumpa me to mhxanakh sthn mesh tou dromou...10 metra parapera prosgeiothika..alla to ramoli epezhse...re pousth mou exoun kai sta 70 tash aytoktonias?
Αν ευτυχής ή δυστυχής είμαι δεν εξετάζω.
Πλην ένα πράγμα με χαράν στον νου μου πάντα βάζω --
που στην μεγάλη πρόσθεσι (την πρόσθεσί των που μισώ)
που έχει τόσους...
Ο διαχειριστής έχει απενεργοποιήσει τη δημόσια πρόσβαση σύνταξης.

Re:Να ελεεί κανείς η να μην ελεεί? 17 έτη 6 μήνες πριν, #17460

• myrdel
  • myrdel's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Πλατινένιος Χρήστης
  • Καταχωρήσεις: 611
  • Κάρμα: 0
Μάλλον στα 70 αναπτύσσουν τάσεις ανθρωποκτονίας... :y32b4:

Περαστικάααααα!! :)
Mundus vult decipi..ergo decipiatur

(Αχ αυτό το addiction,
αχ αυτό το addiction..)

Re:Να ελεεί κανείς η να μην ελεεί? 17 έτη 6 μήνες πριν, #17461

• ouzito
  • ouzito's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Έμπειρος Χρήστης
  • Καταχωρήσεις: 159
Σεβασμός στην τρίτη ηλικία σου λένε μετά, τσκ τσκ. :P
...

Re:Να ελεεί κανείς η να μην ελεεί? 17 έτη 6 μήνες πριν, #17463

• Φοινίκη
  • Φοινίκη's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Πλατινένιος Χρήστης
  • Καταχωρήσεις: 555
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες: 3
  • Κάρμα: 16
chris219 έγραψε:
Ki ena teleutaio,to oti 8a gurisei to stoma pou taises kai 8a sou dagwsei to xeri einai kati pou afenos exei polla na sou pei kai prepei opwsdhpote na kaloskefteis kai afeterou to shmantiko einai oti se dagwnei giati pleon mporei.

Ααα!!! Αυτό το είχα πάθει για πρώτη φορά στο πρώτο όνειρο που θυμάμαι να είχα! Είχα λέει απλώσει το χέρι μου για να χαϊδέψω/πλησιάσω (ποιος ξέρει; ) ένα τεράστιο σκύλο που βρισκόταν πίσω από τα κάγκελα της αυλής ενός σπιτιού. Κι αυτό με δάγκωσε!! :ohmy:

μετά έγινε και στην πραγματικότητα. (παρα)πλησίασα μια κατσίκα της γιαγιάς για να της βάλω φαϊ και να την φροντίσω κι αυτή μου έδειξε τα κέρατα της!! :ohmy:

Ευτυχώς δεν είχαμε επεισόδια!!

Επίσης, Μυρτώ στο μυαλό μου ο αλτρουισμός συμβαδίζει με το ότι: ό,τι κάνουμε το κάνουμε ακριβώς γιατί το θέλουμε. Το \"θελω\" κρύβει αυτή την ανθρώπινη ανάγκη. Αυτός που δρα αλτρουιστικά, βοηθά άλλους χωρίς να περιμένει ανταλλάγματα. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν θα έχει ανταλλάγματα! Και φυσικά ο αλτρουιστής είναι αλτρουιστής γιατί το θέλει!
Στην αρχή με ξίνιζε το να επιδιώκουμε και να χειροκροτούμε \"τα καλά και συμφέροντα τας ψυχάς ημών\". Αυτά όμως είναι και που μας κινούν!

Ξέχασα να πώ πως για μένα και τα κίνητρα έχουν σημασία και όχι μόνο το αποτέλεσμα. Άλλο το να δίνεις ένα πιάτο φαί σε κάποιον επειδή πεινά και θέλεις να τον βοηθήσεις να ζήσει και άλλο το να του δίνεις το φαί για να μην πεθάνει/αρρωστήσει και βρεις τον μπελά σου!!<br><br>Το μήνυμα διορθώθηκε από τον/την: Φοινίκη, στις: 23/05/2007 16:09
Το καλό σου το καλό μου

Re:Να ελεεί κανείς η να μην ελεεί? 17 έτη 6 μήνες πριν, #17466

• Cala
  • Cala's Avatar
Χαίρομαι πολύ ώρες ώρες για τα θέματα που ανοίγονται μέσα στη σελίδα.Λοιπόν κατ'εμέ, αλτρουισμός είναι το ανώτατο στάδιο της ηθικής ανάπτυξης στη ζωή ενός ανθρώπου.Επειδή όμως το τι είναι ηθικό και τι ανήθικο εκτός από τα κοινωνικά στερεότυπα,το ορίζει η συνείδηση του καθένα,θα πώ οτι ηθική για μένα είναι να μην κάνεις στους άλλους οτι δε θέλεις να σου κάνουν.Πέρα λοιπόν από ηθικής πλευράς,πιστεύω οτι αν οι άνθρωποι είχαν κατανοήσει την έννοια,θα ζούσαμε σ'ένα δικαιότερο κόσμο μιας και όλοι θα δίναμε και θα πάιρναμε.
Βέβαια θα μου πείτε ονειρεύεσαι μια αγγελικά πλασμένη κοινωνία! Αν νιώθεις καλά με τον εαυτό σου,βοηθάς όσο είναι δυνατό τους γύρω σου πιστεύω οτι όσο μπορείς ομορφαίνεις το δικό σου μικρόκοσμο. Και μια μέρα ελπίζεις να μεγαλώσει..........

Re:Να ελεεί κανείς η να μην ελεεί? 17 έτη 6 μήνες πριν, #17467

• Ophelia
  • Ophelia's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Πλατινένιος Χρήστης
  • Καταχωρήσεις: 642
Cala έγραψε:
Χαίρομαι πολύ ώρες ώρες για τα θέματα που ανοίγονται μέσα στη σελίδα.Λοιπόν κατ'εμέ, αλτρουισμός είναι το ανώτατο στάδιο της ηθικής ανάπτυξης στη ζωή ενός ανθρώπου.Επειδή όμως το τι είναι ηθικό και τι ανήθικο εκτός από τα κοινωνικά στερεότυπα,το ορίζει η συνείδηση του καθένα,θα πώ οτι ηθική για μένα είναι να μην κάνεις στους άλλους οτι δε θέλεις να σου κάνουν.Πέρα λοιπόν από ηθικής πλευράς,πιστεύω οτι αν οι άνθρωποι είχαν κατανοήσει την έννοια,θα ζούσαμε σ'ένα δικαιότερο κόσμο μιας και όλοι θα δίναμε και θα πάιρναμε.
Βέβαια θα μου πείτε ονειρεύεσαι μια αγγελικά πλασμένη κοινωνία! Αν νιώθεις καλά με τον εαυτό σου,βοηθάς όσο είναι δυνατό τους γύρω σου πιστεύω οτι όσο μπορείς ομορφαίνεις το δικό σου μικρόκοσμο. Και μια μέρα ελπίζεις να μεγαλώσει..........

Πολύ ωραίο και αισιόδοξο το μηνυμά σου!
the sun changes everything...ab tu jaag musafir pyaaray...

The Udjat Team Info

Η Udjat Team ευθύνεται για τη δημιουργία αυτής της ιστοσελίδας.
The Udjat Team is responsible for weaving this site.

Αν σας ενδιαφέρει η επικοινωνία μαζί μας, δοκιμάστε το παρακάτω email:
If you are interested in contacting us, please use the email address below: