Καλώς ήλθατε, Επισκέπτης

ΘΕΜΑ: Αναίσχυντη προσωπική διαφήμιση

Re:Αλεξιβρόχιον κλπ 18 έτη 8 μήνες πριν, #3422

• Μπαντούκ
  • Μπαντούκ's Avatar
:)

Αγαπητέ κύριε Δαμίγο

Περιχαρής επληροφορήθην τα περί της επανευρέσεώς σας και εύχομαι αυτό να σημάνει και την επανεμφάνισήν σας εις τα συγγραφικά τεκταινόμενα της ερήμου αυτής χώρας (κλαψ...). Αδημονώ να σας συναντήσω διότι ουχί μόνον θα ήθελα να κάμω την γνωριμίαν σας αυτοπροσώπως αλλά θα επεθύμουν και την βοήθειάν σας ίνα διελευκάνω την κατανόησήν μου τινων σημείων του σπουδαιοτάτου συγγραφικού σας πονήματος. Προς στιγμήν εχάρην ιδιαιτέρως όταν ανέγνωσα τα περί δημοσίας εκθέσεώς σας εις τα ακροατήρια των πόλεων της Θεσσαλονίκης και της Λαρίσης, όμως κατανοώ τελικώς μου επιτρέπετε να είμαι ο απαγγέλων τα έργα σας δημοσία.

Μία συγκεκριμένη σύνεσις θα ώφειλε να επικρατήσει διότι διακρίνω εις ττην επιστολήν σας το αενάως ρηξικέλευθον πνεύμα που σας διακρίνει ως συγγραφέα. Κατανοώ οτι ημπορεί να διαβιείτε κρυφίως από αυτόν τον ίδιον τον γείτονά σας διότι η προφύλαξις των πνευματικών ανθρώπων είναι μία βασικοτάτη πλευρά της λειτουργίας ενός δημοκρατίζοντος πολιτεύματος. Η αναφορά σας εις διεθνήν σας έκθεσιν συνδυαζομένη με τας πόλεις της Θεσσαλονίκης και της Λαρίσης αποτελεί μίαν ευθυτάτην αμφισβήτησιν των συνθηκών του Βερολίνου του 1881 και του Βουκουρεστίου το 1913, αίτινες έθεσαν τας πόλεις της Θεσσαλονίκης και της Λαρίσης εντός των ορίων του ελληνικού κράτους. Είναι επομένως φυσικόν να επιζητούμεν όλοι την προφύλαξιν σας από τας ορδάς των οργισμένων Ελλήνων οίτινες αδυνατούν να κατανοήσουν τα όσα έχουν συμβεί, ουχί μόνον εις την Γουαδελούπην αλλά και εις ολόκληρον της υφήλιον, μετά την καταβύθισιν του Ευψύχου.

Θα επεθύμουν επομένως να πραγματοποιηθεί η συνάντησίς μας εις τόπον ουδέτερον και ασφαλήν, ως λόγου χάριν το πανεπιστήμιον του Μισκατόνικ εις το Αρκαμ των Ηνωμένων Πολιτειών όπου και συντόμως προτίθεμαι να μεταβώ δι' ερευνητικούς λόγους.

Μετ' αδημονίας αναμένω την απάντήσιν σας και συνάντησίν μας

Ειλικρινώς υμέτερος

Επίδαυρος Μπαντούκ
(ο αδελφός μου παίζει κιθάρα στο μέσα δωμάτιο και αρνείται να βγεί)
Ο διαχειριστής έχει απενεργοποιήσει τη δημόσια πρόσβαση σύνταξης.

Re:Αλεξιβρόχιον κλπ 18 έτη 8 μήνες πριν, #3431

• MeLiTzaNio
  • MeLiTzaNio's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Συντονιστής
  • Καταχωρήσεις: 2083
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες: 1
  • Κάρμα: 5
Προς τους αδελφούς Μπαντούκ, Επίδαυρο & Κιθαρωδό.....

Αγαπητοί,

Κατέφθασα μετά την έλευση του ταχυδρομικού περιστεριού και αποστέλλω τα σπέσιαλ θενκσ μου ευχόμενη καλή μου ακρόαση, τώρα που το αλεξιβρόχιον τείνει να γίνει απαραίτητο αξεσουάρ μου ........<br><br>Το μήνυμα διορθώθηκε από τον/την: Μαρίνα Φραγκίσκου, στις: 05/04/2006 16:39
I'll tell you all my secrets
But I lie about my past
So send me off to bed forever more.

Αλεξιβόρβορον 18 έτη 8 μήνες πριν, #3440

• Νίκος Δαμίγος
  • Νίκος Δαμίγος's Avatar
Αγαπητέ κ. Επίδαυρε (καθώς και λοιπαί πόλεις και συνοδοιπόροι της παρούσης ιστοσελίδος),

Τελώ υπό το κράτος ισχυράς συγκινήσεως διαπιστώνων ότι σήμερον, εις τας δυσμάς του βίου μου, πραγματούται ο προαιώνιος πόθος μου όπως καταστώ διαβόητος. Επιτέλους, ο μόχθος , ο ιδρώς και το αίμα που κατηνάλωσα εις την συγγραφήν του περι ου ο λόγος μυθιστορήματος-ποταμού, απέφεραν καρπούς. Ας γίνει τούτο μάθημα εις νεοκόπους συγγραφίζοντας, οίτινες πιστεύουν ότι η δόξα κατακτάται ευχερώς... Ουχί, ουχί, νέοι μου - ώς άλλωστε ανέκραξεν και ο Μαρκήσιος Δελαβερύ...

Χάριν εις το λίαν κατατοπιστικόν σημείωμά σας, επληροφορήθην (μεθ' εκπλήξεως, ομολογώ), ότι η Θεσσαλονίκη κατέστη επιτέλους αναπόσπαστον τμήμα του Ελληνικού Κράτους. (Περι Λαρίσης κάτι είχα ακούσει, αλλά λεπτομερείας δεν εγνώριζα). Ούτως εξηγείται και η αρνητική αντίδρασις σεπτής μου φίλης, κατοίκου της Νύμφης του Βορέως, την οποίαν προσφωνώ \"Μωρή Βουλγάρα!\" Κάτι θα γνωρίζει, προφανώς...

Σας παρέχω ευχαρίστως την άδειαν να αναγνώσετε αποσπάσματα του έργου μου δημοσία. Ελπίζω ο έπιλεχθείς χώρος να επαρκεί δια να στεγάσει τας μυριάδας των θαυμαστών μου. Εις εναντίαν περίπτωσιν, θα ηδυνάμεθα να μισθώσωμεν το Ολυμπιακόν Στάδιον των Αθηνών ή το Κολοσσαίον της Ρόδου. Σας αφήνω να το σκεφθείτε.

Προσβλέπω εις μελλοντικήν μας συνάντησιν με κύριον σκοπόν την διευκρίνισιν ενίων αινιγματικών σημείων του έργου μου (και ελπίζω να μου τα εξηγήσετε και εμένα). Διαφωνώ μόνον ως προς την προτεινομένην παρ' υμών τοποθεσίαν, δοθέντος ότι το Αρκαμ των Ηνωμένων Εθνών πίπτει ολίγον μακρέως. Μήπως δύνασθε να ερευνήσετε εις πλησιέστερον τόπον, ως επι παραδείγματι εις το Βλαδιβοστόκ ή, έστω, εις την Πλατείαν Ομονοίας - αμφότερα εν τη Ευρωπαική Ηπείρω;

Τους ειλικρινείς μου χαιρετισμούς εις τον ερίτιμον αδελφόν σας (εαν και όποτε εξέλθει εκ του δωματίου)

Μεθ' υπολήψεως

Ο υποφαινόμενος

Re: Αναίσχυντη προσωπική διαφήμιση 18 έτη 8 μήνες πριν, #3573

• Μπαντούκ
  • Μπαντούκ's Avatar
Αγαπητοί συμπολίτες και συνψηφοφόροι της 18ης Μαΐου,
ημέρας των πρώτων εκλογών στην ιστορία της Λαΐκής Δημοκρατίας μας,

χρειάζεται να αναγγείλω την αλλαγή της ημερομήνίας της εμφάνισης των ΤΑΒΑΚΟ στη Λάρισα (μπάρ Σταθμός):

η νέα ημερομήνία τώρα θα είναι η Τρίτη 2 Μαΐου.

Η αλλαγή της ημερομηνίας έχει φυσικά σχέση με του αγώνες του Champions League και συγκεκριμένα με την παράκληση του Αρσέν Βενγκέρ να αλλάξουμε, αν είναι δυνατό, την ημερομηνία ώστε να μπορέσει να μας παρακολουθήσει και ο ίδιος. Δεν ξέρω αν είναι ενήμερος γιά το ποδοσφαιρικό δυναμικό του Κονγκό αλλά είμαι σίγουρος οτι θα του δοθεί μία καλή ευκαιρία.

Με αυτή την ευκαίρία θα ήθελα να αποστείλω και τα χαιρετίσματά μου εις τον φίλτατον κύριον Δαμίγον. Γνωρίζω, αγαπητέ, οτι μόνον υμείς και, προσφάτως, ο κύριος Χρηστίδης, κατορθώσατε να εξέλθετε των εσχατιών της Καμβοδγιανής ζούγκλας. Αυτά προς γνώσιν και συμμόρφωσιν των συγγραφιζόντων αποφοίτων των ειδικών \"εργαστηρίων\", οίτινες πλανώνται πλάνην οικτράν ως προς την ευκολίαν του συγγραφικού βίου. Ως προς την συνάντησίν μας η πλατεία Ομονοίας ευρίσκεται εις την διακεκαυμένην και απαγορευμένην δι´ημάς ζώνην μετά το πέρας του μηνός Απριλίου, οπότε και θα σας επρότεινα την Πέμπτην 4 Μαΐου και ώρα 11:45 π.μ. εις την είσοδον του Στρατιωτικού Μουσείου του Βορείου Στόλου της Ρωσίας, εις την παραθαλλάσιον πόλιν του Μούρμανσκ (Muzyey Militarny Severnogo Morskogo Flota v Murmansk, ulitsa Tortseva 15, εάν δεν απατώμαι).

Ειλικρινώς υμέτερος

Γεώργιος Μπαντούκ
(ο Επίδαυρος λείπει σε ερευνητική αποστολή)
:)

Re: Αναίσχυντη προσωπική διαφήμιση 18 έτη 8 μήνες πριν, #3577

• Νίκος Δαμίγος
  • Νίκος Δαμίγος's Avatar
Αγαπητέ Γεώργιε,

Χαίρω ειλικρινώς δια την επιτυχή έξοδόν σας εκ του δωματίου, όπου ενδιετάσθε επί μακρόν, χορδίζων το όργανόν σας, ως ο προσφιλής αδελφός σας Λυγουριός με επληροφόρησεν.

Ο Βαδούκ έγραψε:
θα σας επρότεινα την Πέμπτην 4 Μαΐου και ώρα 11:45 π.μ. εις την είσοδον του Στρατιωτικού Μουσείου του Βορείου Στόλου της Ρωσίας, εις την παραθαλλάσιον πόλιν του Μούρμανσκ (Muzyey Militarny Severnogo Morskogo Flota v Murmansk, ulitsa Tortseva 15, εάν δεν απατώμαι).

Απατάσθε!

Το εν λόγω Μουσείον, ομού μετά των Βορείου, Νοτίου και Άνω Δυτικού (παλαιόν τέρμα) Στόλου της Ρωσσίας, επωλήθησαν προσφάτως εις τον όμιλον Wall-Mart, Inc. και διατίθενται ήδη εις τον τρίτον όροφον του πολυκαταστήματος της ανωτέρω επιχειρήσεως εις Wallapalloosaa, Wisconsin.

Ως εκ τούτου, θα έδει να καθορίσωμεν την συνεύρεσίν μας εις καταλληλότερον τόπον και χρόνον, και πάντως ουχί εις Σοβιετικόν έδαφος, ένθα η σωματική μας ακεραιότης θα εκινδύνευεν εις χείρας των εκδοροσφαγέων σοσιαλιστών και λοιπών κομμουνιστοσυμμοριτών. Διά τον διακανονισμόν των λεπτομερειών δύνασθε να προβήτε εις χρήσιν του προσωπικού μας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κειμένου ανωτέρω ενθάδε.
Γνωρίζω, αγαπητέ, οτι μόνον υμείς και, προσφάτως, ο κύριος Χρηστίδης, κατορθώσατε να εξέλθετε των εσχατιών της Καμβοδγιανής ζούγκλας.

Θα αναφέρεσθε προφανώς εις τον εκλεκτόν πρώην δημότην Θεσσαλονίκης και νυν κάτοικον Γενδι-Κουλέ, όστις δικασθείς κατόπιν συνοπτικής διαδικασίας ερρίφθη εις τα κάτεργα, χωρίς να του δοθεί το στοιχειώδες δικαίωμα, προβλεπόμενον από το άρθρον 107 παράγραφος 32.β/12α του Συντάγματος, όπως τακτοποιήσει προηγουμένως οικονομικάς τινας εκκρεμμότητας εν Λωζάνη και αλλαχού.
Διαμαρτύρομαι εντονώτατα εκ μέρους του πνευματικού, στρατιωτικού, πολιτικού και θρησκευτικού κόσμου της χώρας δια την κατάφωρον ταύτην αδικίαν εις βάρος ενός εκλεκτού τέκνου της πατρίδος, ούτινος το μόνον αδίκημα υπήρξεν η καταλήστευσις διά της διεθνώς ανεγνωρισμένης μεθόδου της απάτης .
Πότε επιτέλους θα μάθωμεν εις τον ταλαίπωρον τούτον τόπον ότι, ως είπεν και ο μέγας Τιπούκειτος, \"Ουκ εν τω ευ το πολύ, αλλ´εν τω πολλώ το περισσότερον\";

Εν αναμονή νεοτέρων σας, ως και του Επιδαυρείου ερευνητού αδελφού σας, σας εύχομαι βίον ανθόσπαρτον.

Νικόλαος Δαμίγος (Συγγραφεύς)

Re: Αναίσχυντη προσωπική διαφήμιση 18 έτη 8 μήνες πριν, #3578

• Υστερόγραφον
  • Υστερόγραφον's Avatar
Ελησμόνησα να εκφράσω την ζωηράν μου έκπληξιν δια το γεγονός ότι, τόσον Υμείς ως και ο δίδυμος αδελφός σας, χειρίζεσθε με τοσαύτην άνεσιν την καθαρεύουσαν, παρά το νεαρόν της ηλικίας σας. Εύγε, νέοι μου!

Είθε το παράδειγμά σας να ακολουθήσουν και έτεροι νέοι (και νέαι), μανθάνοντες να ομιλούν το κομψώτατον γλωσσικόν ιδίωμα των προπατόρων μας, ούτως ώστε η γαλανόλευκος πατρίς μας να αναλάβει εκ νέου την πρωτοκαθεδρίαν του πεπολιτισμένου Κόσμου - και αντιστρόφως.

Νικόλαος Δαμίγος (Ερευνητής)

The Udjat Team Info

Η Udjat Team ευθύνεται για τη δημιουργία αυτής της ιστοσελίδας.
The Udjat Team is responsible for weaving this site.

Αν σας ενδιαφέρει η επικοινωνία μαζί μας, δοκιμάστε το παρακάτω email:
If you are interested in contacting us, please use the email address below: