Καλώς ήλθατε, Επισκέπτης

ΘΕΜΑ: Αναίσχυντη προσωπική διαφήμιση

Re:Αναίσχυντη προσωπική διαφήμιση 18 έτη 9 μήνες πριν, #3396

• Σκιπίωνας
  • Σκιπίωνας's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Συντονιστής
  • Ο Ιχνηλάτης του Βέγα
  • Καταχωρήσεις: 1415
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες: 1
  • Κάρμα: 25
Ζέφυρος έγραψε:
Χρήστος Γιαλαμάς έγραψε:
Παιδιά κατά 99% στη Λάρισα θα είμαι σίγουρα... ¼σοι εκ των βορείων παρευρεθουν σ' αυτήν την συνάθροιση ας το δηλώσουν για να γνωριστούμε επιτέλους...
Εγω Χρηστο θα ειμαι σιγουρα!Να ειμαστε καλα και οταν πλησιασει η ωρα τα ξανα λεμε!
Ειναι και αλλοι κατοικοι του καμπου που μπαινουν στην \"κοιλαδα\".Ελπιζω να ερθουν οσοι περισσοτεροι γινεται...
Α ρε Σταυρουλα εφυγες και εσυ.Αξιο εσυ τεκνο του καμπου!Να σαι καλα εκει στα ξενα!

Θα ειμαι και εγω στη Λαρισα αν δεν στραβωσει η δουλεια
Βάλε φωτιά στα ρούχα σου, και κέρνα μας απ' τα αμπάρια σου κρασί βαλσαμωμένο. Κόκκινο, κεντημένο με σταυροβελονιά. Απόψε, και για πάντα.

Hey, ho : ΓΑΜΩ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ
Ο διαχειριστής έχει απενεργοποιήσει τη δημόσια πρόσβαση σύνταξης.

Αλεξιβρόχιον κλπ 18 έτη 9 μήνες πριν, #3402

• Νίκος Δαμίγος
  • Νίκος Δαμίγος's Avatar
Αγαπητέ Κ. Βαδούκ,

Μεθ' ευχαρίστου εκπλήξεως επληροφορήθην απο φιλικόν άτομον ότι έχω απωλεσθεί και ότι ζητούμαι εναγωνίως.

Προσωπικώς δεν έτυχε μέχρι σήμερον να λάβω γνώσιν περί της εξαφανίσεώς μου, και οφείλω να ομολογήσω ότι εστενοχωρήθην μετριοπαθώς απο την αδόκητον αυτήν απώλειαν. Πλην η λύπη μου εμετριάσθη απο την χαράν της επικειμένης δημοσία εκθέσεώς μου εις την αγαπητήν πόλιν της Θεσσαλονίκης καθώς και την ολιγότερον αγαπητήν (πλην απολύτως σεβαστήν) εκείνην της Λαρίσης. Δοθέντος ότι πριν απωλεσθώ δεν με εγνώριζαν ούτε οι γείτονές μου, η ανακύψασα διεθνής ακτινοβολία μου δεικνύει, ή μη τι άλλον, ότι αι εξαφανίσεις έχουν και τας θετικάς των πλευράς.

Ευρίσκομαι εις την διάθεσίν σας δια την παροχήν οιασδήποτε πληροφορίας περί του ατόμου μου, ώστε να απαντηθούν τα προαιώνια ερωτήματα που προκύπτουν απο το σκοτεινόν παρελθόν και το απροσδιόριστον μέλλον μου.

Μετά τιμής

Νικόλαος Δαμίγος

Αθήναι

[email protected]

http://users.forthnet.gr/ath/nd/AncientGreeks.html

Re:Αναίσχυντη προσωπική διαφήμιση 18 έτη 9 μήνες πριν, #3405

• Ζέφυρος
  • Ζέφυρος's Avatar
Σκιπίωνας έγραψε:
Ζέφυρος έγραψε:
Χρήστος Γιαλαμάς έγραψε:
Παιδιά κατά 99% στη Λάρισα θα είμαι σίγουρα... ¼σοι εκ των βορείων παρευρεθουν σ' αυτήν την συνάθροιση ας το δηλώσουν για να γνωριστούμε επιτέλους...
Εγω Χρηστο θα ειμαι σιγουρα!Να ειμαστε καλα και οταν πλησιασει η ωρα τα ξανα λεμε!
Ειναι και αλλοι κατοικοι του καμπου που μπαινουν στην \"κοιλαδα\".Ελπιζω να ερθουν οσοι περισσοτεροι γινεται...
Α ρε Σταυρουλα εφυγες και εσυ.Αξιο εσυ τεκνο του καμπου!Να σαι καλα εκει στα ξενα!

Θα ειμαι και εγω στη Λαρισα αν δεν στραβωσει η δουλεια

Ετσι μπραβο ρε Σκιπιωνα!Αλλωστε το ΚΑΡΔΙΤΣ-σταν ειναι κοντα με τη ΛΑΡΙ-ζονα(με ελικοπτερο φυσικα...)

Re:Αλεξιβρόχιον κλπ 18 έτη 9 μήνες πριν, #3409

• Φλώσσυ Νόρρις
  • Φλώσσυ Νόρρις's Avatar
Δύναται οιοσδήποτε, να παράσχει πληροφορίας δια το Αλεξιβρόχιον.
Εκδόσεις-Τιμή κ.τ.λ.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Re:Αλεξιβρόχιον κλπ 18 έτη 8 μήνες πριν, #3416

• chris
  • chris's Avatar
Φλώσσυ Νόρρις έγραψε:
Δύναται οιοσδήποτε, να παράσχει πληροφορίας δια το Αλεξιβρόχιον.
Εκδόσεις-Τιμή κ.τ.λ.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Re:Αλεξιβρόχιον κλπ 18 έτη 8 μήνες πριν, #3417

• chris
  • chris's Avatar
λίγο πιο πάνω από το μηνυμά σου υπάρχει μια διεύθυνση από τον συγγραφέα. Μπορείς να επικοινωνήσεις για να βρείς την άκρη
chris

The Udjat Team Info

Η Udjat Team ευθύνεται για τη δημιουργία αυτής της ιστοσελίδας.
The Udjat Team is responsible for weaving this site.

Αν σας ενδιαφέρει η επικοινωνία μαζί μας, δοκιμάστε το παρακάτω email:
If you are interested in contacting us, please use the email address below: