Καλώς ήλθατε, Επισκέπτης

ΘΕΜΑ: "Ο Διάφανος" Οι εντυπώσεις μας

Re: 18 έτη 1 εβδομάδα πριν, #11605

• lafilios
  • lafilios's Avatar
Βαρκάρη του Αχέροντα σ´ έχουν ξεδιαλεγμένο να ´χεις μολύβι στη καρδιά στα μάτια νυχτερίδες κι όσους ρωτούν για συγγενείς να λες πως δεν τους είδες........

Θανάση σ´ευχαριστούμε για τις συντροφιές που μας έδωσες....

φύγε Θανάση τώρα...χάσου να μην σε βλέπουμε ...μίλα με τα παιδια σου, με την καλή σου... δούλεψε στα χωράφια...μύρισε τα αρώματα...και όταν επιστρέψεις γίνε πιο σοφός για μας που δεν μπορούμε......

να σαι καλά....
Ο διαχειριστής έχει απενεργοποιήσει τη δημόσια πρόσβαση σύνταξης.

Re: 18 έτη 1 εβδομάδα πριν, #11609

• Μπαντής Σπύρος
  • Μπαντής Σπύρος's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Ανώτερος Χρήστης
  • Καταχωρήσεις: 46
  • Κάρμα: 0
Να πώ και εγώ την γνώμη μου. . .

Αρχικά δυστυχώς,δεν έχω καταφέρει να ακούσω τον Θανάση ζωντανά σε συναυλία οπότε τα τραγούδια τα ακούω για πρώτη φορα.

Ο \"Διαφανος\" συνολικά για εμένα είναι το καλύτερο cd του Θανάση(την \"βροχή απο κάτω\" δεν την βάζω μέσα είναι κάτι διαφορετικό),δεν λέω μου αρέσουν και τραγούδια πιο πολύ απο αυτά για διάφορους λόγους,απλά είναι το μόνο του Cd που μπορώ να ακούσω συνεχόμενα χωρίς να προχωρήσω ή να περάσω ένα τραγούδι.
Είναι πιο κοντά στα δικά μου ακούσματα,είναι πολύ καλά τα τραγούδια που έχει μέσα δεν ξέρω.
Δεν ξέρω αν σε αυτά τα τραγούδια συναντώ τον παλιό ή τον καινούργιο θανάση,αυτο που ξέρω σίγουρα είναι αυτόν τον Θανάση μουσικά αγαπώ.
Διάφανο:
Πολύ καλή η ερμηνία του Σωκράτη,η μπουζουκομάνα μιλάει στην καρδιά μου,ερώτας πλεον

Περσεφόνη:
Είναι ωραία να βλέπεις σβησμένη τηλεόραση.
Η Φώνη της Μάρθας και η ερμηνία δωρο Θεού γι'αυτήν και για εμάς.

Πές μου κάτι:
Μαγικό το παιχνίδι της οικογένειας Παπακωσταντίνου(να είναι όλοι καλά),την αμηχανία στους ανελκηστήρες πάντα την νιώθω.

Οι μύγες βαλσαμώνονται με βάλς:
Πολύ καλο ορχιστρικό,προσωπικά με ηρεμή αλλά αυτές οι σκατόμυγες με ανατριχιάζουν

Το κομμωτριάκη:
Αρχικά με έκανε να δώ αυτο το επάγγελμα με άλλο μάτι.
Η πάρέα που συνοδεύει την Μάρθα καταπληκτική και η Μάρθα μου θύμισε παλιά καλη λαϊκή τραγουδίστρια

Αερικό:
Παλιό απο τα καλά και μου άρεσε ο τρόπος που ερμηνεύτηκε.

Στην κοιλάδα των τεμπών:
Ερμηνεία ορχήστρωση δεν θα άλλαζα τίποτα και του Σωκράτη του πάει γάντι.

Βασιλιάς:
Δεν ξέρω ποια απο τις δύο εκτέλεσεις προτιμώ αλλα και οι δύο ειναι υπέροχες.Η συγκεκριμένη του cd με ταξιδεύει και με κάνει να νιώθω παιδί.

Η μοσχαροκεφαλή:
Μου θύμισε την γύδα βραστή που έτρωγα 5 το πρωί κοντα στη Παραμυθιά οταν πηγαιναμε οικογενειακός στα Ιωάννινα.

Αυτά απο εμένα.
¼πως παρατηρήσατε λείπουν μερικά τραγούδια αλλα θέλω να τα ακούσω προσεκτικά τα συγκεκριμένα.

Καλή σας ακρόαση.
Υ.Γ. η μικρή Βάσω ποιά είναι?

! 18 έτη 1 εβδομάδα πριν, #11615

• levia
  • levia's Avatar
Δεν το περίμενα, αλλά ο δίσκος μού άρεσε πολύ. Ειδικά το 360 km, που μου φέρνει δάκρυα λυτρωτικά.
Συνεχίζω τις ακροάσεις λοιπόν.

Re:! 18 έτη 1 εβδομάδα πριν, #11618

• mrpc
  • mrpc's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Συντονιστής
  • Καταχωρήσεις: 44
  • Κάρμα: 0
Το CD είναι πολύ καλό, δεν μπορώ ακόμα να πω αν είναι το αγαπημένο μου ή όχι, αφού το έχω ακούσει ελάχιστες φορές (δηλαδή μόνο καμιά 30 φορές :P )...
Το μόνο που με \"χάλασε\" λίγο είναι πως το \"διάφανος\" το είπε ο Σωκράτης αντί για τη Μάρθα. ¼χι ότι δεν μου αρέσει με τον Σωκράτη, άλλα αν το έχεις ακούσει από τη Μάρθα... είναι άλλη φάση...

Re: 18 έτη 1 εβδομάδα πριν, #11619

• Annie
  • Annie's Avatar
Sto Hrakleio Krhths to phra xtes to prwi. O diskos einai EKSAISIOS!!! Eidika \"o diafanos\", \"sthn Amerikh\", \"Persefonh?\", \"360klm\", \"Sthn koilada twn tempwn\", \"ta paksimadia\". Hdh agaphmena apo ta live, epitelous ta akoume opote 8eloume (olh mera dhladh). Mprabo, mprabo kai pali mprabo. 8a pw omws kai mia proswpikh apoyh pou mporei na akoustei ligo arnhtikh gia to Swkrath Malama -pou ton uperagapw parola auta-, alla 8a protimousa ton diafano kai thn Amerikh tragoudismena apo th Mar8a Frintzhla. Adunamies einai autes kai otan 8umamai tis live ekteleseis twn tragoudiwn autwn apo th Mar8a, akoma anatrixiazw.
Mprabo loipon se olous osoi summeteixan se auton ton disko, pou problepw na ginetai o agaphmenos mou (isws meta ton \"Braxno profhth\"). Stamataw th fluaria edw.
:laugh:

OMG 18 έτη 1 εβδομάδα πριν, #11635

• Σκιπίωνας
  • Σκιπίωνας's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Συντονιστής
  • Ο Ιχνηλάτης του Βέγα
  • Καταχωρήσεις: 1415
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες: 1
  • Κάρμα: 25
Ο νέος δίσκος του Θανάση είναι ο,τι πιο σπουδαίο έχει βγάλει. Το μόνο σημείο που με χαλάει είναι το ρεφρέν στην Αμερική, αλλά είναι αδύνατον μια τόσο μικρή λεπτομέρεια να μου χαλάσει την είκονα του δίσκου.

Τα σέβη μου στον Καλλιτέχνη και όλους τους συντελεστές του δίσκου.
Βάλε φωτιά στα ρούχα σου, και κέρνα μας απ' τα αμπάρια σου κρασί βαλσαμωμένο. Κόκκινο, κεντημένο με σταυροβελονιά. Απόψε, και για πάντα.

Hey, ho : ΓΑΜΩ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ

The Udjat Team Info

Η Udjat Team ευθύνεται για τη δημιουργία αυτής της ιστοσελίδας.
The Udjat Team is responsible for weaving this site.

Αν σας ενδιαφέρει η επικοινωνία μαζί μας, δοκιμάστε το παρακάτω email:
If you are interested in contacting us, please use the email address below: