Εγώ αισθάνθηκα ανάμεικτα.... Θυμήθηκα τον παλιό Θανάση κάποιες στιγμές αλλά και τον σημερινό.
Για την \"Αμερική\" πιστεύω ότι εδώ έχουμε κάτι διαφορετικό που όμως μου άρεσε και μετά την τρίτη ακρόαση κατάλαβα τη δύναμη της συνήθειας (δυνατή η ερμηνεία της Μάρθας στα ζωντανά) αλλά επίσης δυνατή αλά διαφορετική του Σωκράτη.
Συνολικά ´πιστεύω ότι πρόκειται για εξαιρετική δουλειά.
¼σον αφορά το \"Δώρο\" για το οποίο ρωτάς, νομίζω ότι θα δυσκόλεψε πολλούς να το ακούσουν. Κι εγώ τυχαία το ανακάλυψα.
¨ακου λοιπόν πως έγινε κι ελπίζω... να σε βοηθήσω:
Μετά το 13 \"Μοσχαροκεφαλή\" αφήνουμε να συνεχίσει και πάει στο 14 όπου μετα από 3'' ακούμε μια σύντομη ορχηστρική εισαγωγή. Στη συνέχεια βλέπουμε ότι το χρονόμετρο το CD Player μετράει αρνητικά. Δηλ. μας δείχνει -10.00 περίπου, γιατί έχει παίξει και το ορχηστρικό. Το αφήνουμε να προχωρήσει όπως είναι και περίπου στο -3.05 αρχίζει ένας διάλογος μεταξύ Θανάση και Σωκράτη και μπουσική, αν δεν κάνω λάθος, από πιάνο. Και πολλά γέλια.
Είναι μια αναφορά - παροδία θα έλεγα, σε κάποιες παλιές πρωινές εκπομπές του κρατικού ραδιοφώνου και συγκεκριμένα σε κάποιες \"αισθηματικές\" σειρές, ξέρεις , απ´ αυτές που ακούνε οι νοικοκυρές και όχι μόνο και συγκινούνται. Δεν ξέρω πόσο χρονών είσαι. Αν είσαι πολύ νέος σίγουρα δεν τις ξέρεις. Εγώ πάντως , λόγω ηλικίας, τις πρόλαβα. Τότε τις ψιλοάκουγα. Σήμερα τις θυμάμαι και γελάω, όπως ακριβώς γίνεται και στο δίσκο.
Ελπίζω να σε βοήθησα, έτσι ακριβώς το βρήκα εγώ και δεν τα πάω και καλά με την τεχνολογία γι αυτό και σου το περιγράφω όπως ακριβώς μου συνέβη.
Συμβουλή: Μετά το 13 άσ´ το να συνεχίσει να παίζει μόνο του. Θα βαρεθείς λίγο με τα κενά αλλά δεν γίνεται διαφορετικά. Αν πας με τηλεχειριστήριο κατευθείαν στο 14 δεν θ´ ακούσεις τίποτα.
Γι´ αυτό υπομονή καλή τύχη.
Πάντως, αν θες τη γνώμη μου, δεν θα ανακαλύψεις και κάτι φοβερό. Σε σχέση με τα υπόλοιπα, μάλλον για σκόρπιος χαβαλές μοιάζει.
ΔΗΜΗΤΡΑ