Καλώς ήλθατε, Επισκέπτης

ΘΕΜΑ: "Ο Διάφανος" Οι εντυπώσεις μας

Re:Ο Διάφανος Οι εντυπώσεις μας 18 έτη 2 εβδομάδες πριν, #11579

• dknight
  • dknight's Avatar
Το μόνο που έχω να σημειώσω μετα απο αρκετές ακροάσεις και γνωρίζοντας τα περισσότερα κομμάτια από πριν, ένα έχω να πω...
Το \"Στην Αμερική\" πραγματικά τα σπάει και ακούγεται πολύ δυνατά!!!
Η ενορχήστρωση κ η ερμηνεία του Μάλαμα είναι συγκλονιστικές και ακούγεται πιο ΖΩΝΤΑΝΟ από ποτέ!
Ο διαχειριστής έχει απενεργοποιήσει τη δημόσια πρόσβαση σύνταξης.

Re:Ο Διάφανος Οι εντυπώσεις μας 18 έτη 1 εβδομάδα πριν, #11583

Το πηρα και εγω μετα απο 2 επισκεψεις στο ....
Με τα ρεστα κανεις ενα ωραιο δωρο στο χαμογελο του παιδιου (στο κουτι που υπαρχει πανω στο ταμειο)
Ο δισκος τωρα, ειναι πολυ καλος, μονο 2 φορες τον εχω ακουσει, αλλα ειναι καλος.
Δεν θα συγκρινω με τις προηγουμενες δουλειες, υπαρχουν περισσοτερο και λιγοτερο αγαπημενες στιγμες για το καθενα ξεχωριστα, φανταζομαι.

Το artwork, ειναι απλο και λιτο, αλλα ευδιακριτο.

Παω να ακουσω μουσικη. ;)

Re:Ο Διάφανος Οι εντυπώσεις μας 18 έτη 1 εβδομάδα πριν, #11586

• Καβούρι
  • Καβούρι's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Φρέσκος Χρήστης
  • Καταχωρήσεις: 14
  • Κάρμα: 0
Μυθικό!!!!Ο Σωκρατης την Αμερική την απογείωσε δίνοντας το πραγματικό συναίσθημα γι αυτά που θελει να μας πει το συγκεκριμένο τραγούδι.Τα περιβόητα ΑΑΑΑΑΑ για μένα εκφράζουν καημό και πιστεύω πως δεν αρκέστηκε απλώς σε μια καλή ερμηνεία,Το έζησε το κομμάτι.Κατι θα ξέρε παραπάνω ο Θανασης για να τον επιλέξει.Διάφανος και Κοιλάδα ΕΠΙΚΑ!!!!

Re:Ο Διάφανος Οι εντυπώσεις μας 18 έτη 1 εβδομάδα πριν, #11589

• PaP
  • PaP's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Ανώτερος Χρήστης
  • Καταχωρήσεις: 62
Πάρα πολύ καλό αλλά τι άλλο να περιμέναμε...
Αν και πιστεύω ότι η Βροχή είναι αιώνες μπροστά...

Να σημειώσω ότι το You, the_universe είναι τέλειο soundtrack για τις ιντερνετικές βραδιές που όπως και να το κάνουμε δεν είναι και το καλύτερο πράγμα στον κόσμο. Προσωπικά όταν κάτσω βράδυ στο ιντερνετ και έτσι σχεδόν μετά πάντα ακούω το όταν χαράζει γιατί όπως και να το κάνουμε καλό το blogginn, forums, etc αλλά είναι σκληρά δεν έχουν ζεστασιά και σας τα λέει κάποιος επαγγελματίας στην πληροφορική, οπότε οι νότες από όταν χαράζει που κάναν μεγάλη έκπληξη....

Επίσης πιστεύω ότι ό δίσκος διαθέτει όλα τα στυλ που έχει παράξει ο Θανάσης στη διάρκεια της πορείας του.

Νομίζω ότι η επόμενη δουλειά του θα πρέπει να είναι ένα βήμα παρακάτω και ελπίζω να είναι κάτι με μεγάλες συνεργασίες.... Και ασ μη βγάλει δίσκο για 3 χρόνια ούτε και συναυλίες γιατί η τριβή απομυθοποιεί...

ΥΓ. Ρε παιδιά τι λέει το δώρο ? δε μπορώ να το ακούσω
Πέρα από τους λόφους, πέρα από τα βλέφαρα
υπάρχει τόπος και για σένα

Re:Ο Διάφανος Οι εντυπώσεις μας 18 έτη 1 εβδομάδα πριν, #11595

• DIMITRA
  • DIMITRA's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Φρέσκος Χρήστης
  • Καταχωρήσεις: 6
:ohmy: Εγώ αισθάνθηκα ανάμεικτα.... Θυμήθηκα τον παλιό Θανάση κάποιες στιγμές αλλά και τον σημερινό.
Για την \"Αμερική\" πιστεύω ότι εδώ έχουμε κάτι διαφορετικό που όμως μου άρεσε και μετά την τρίτη ακρόαση κατάλαβα τη δύναμη της συνήθειας (δυνατή η ερμηνεία της Μάρθας στα ζωντανά) αλλά επίσης δυνατή αλά διαφορετική του Σωκράτη.
Συνολικά ´πιστεύω ότι πρόκειται για εξαιρετική δουλειά.

¼σον αφορά το \"Δώρο\" για το οποίο ρωτάς, νομίζω ότι θα δυσκόλεψε πολλούς να το ακούσουν. Κι εγώ τυχαία το ανακάλυψα.
¨ακου λοιπόν πως έγινε κι ελπίζω... να σε βοηθήσω:
Μετά το 13 \"Μοσχαροκεφαλή\" αφήνουμε να συνεχίσει και πάει στο 14 όπου μετα από 3'' ακούμε μια σύντομη ορχηστρική εισαγωγή. Στη συνέχεια βλέπουμε ότι το χρονόμετρο το CD Player μετράει αρνητικά. Δηλ. μας δείχνει -10.00 περίπου, γιατί έχει παίξει και το ορχηστρικό. Το αφήνουμε να προχωρήσει όπως είναι και περίπου στο -3.05 αρχίζει ένας διάλογος μεταξύ Θανάση και Σωκράτη και μπουσική, αν δεν κάνω λάθος, από πιάνο. Και πολλά γέλια.
Είναι μια αναφορά - παροδία θα έλεγα, σε κάποιες παλιές πρωινές εκπομπές του κρατικού ραδιοφώνου και συγκεκριμένα σε κάποιες \"αισθηματικές\" σειρές, ξέρεις , απ´ αυτές που ακούνε οι νοικοκυρές και όχι μόνο και συγκινούνται. Δεν ξέρω πόσο χρονών είσαι. Αν είσαι πολύ νέος σίγουρα δεν τις ξέρεις. Εγώ πάντως , λόγω ηλικίας, τις πρόλαβα. Τότε τις ψιλοάκουγα. Σήμερα τις θυμάμαι και γελάω, όπως ακριβώς γίνεται και στο δίσκο.
Ελπίζω να σε βοήθησα, έτσι ακριβώς το βρήκα εγώ και δεν τα πάω και καλά με την τεχνολογία γι αυτό και σου το περιγράφω όπως ακριβώς μου συνέβη.

Συμβουλή: Μετά το 13 άσ´ το να συνεχίσει να παίζει μόνο του. Θα βαρεθείς λίγο με τα κενά αλλά δεν γίνεται διαφορετικά. Αν πας με τηλεχειριστήριο κατευθείαν στο 14 δεν θ´ ακούσεις τίποτα.
Γι´ αυτό υπομονή καλή τύχη.
Πάντως, αν θες τη γνώμη μου, δεν θα ανακαλύψεις και κάτι φοβερό. Σε σχέση με τα υπόλοιπα, μάλλον για σκόρπιος χαβαλές μοιάζει.

ΔΗΜΗΤΡΑ

Re: 18 έτη 1 εβδομάδα πριν, #11602

• vasilis
  • vasilis's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Φρέσκος Χρήστης
  • Καταχωρήσεις: 7
Αναρωτιέμαι με πια κριτήρια έγινε η επιλογή του Μάλαμα ως ερμηνευτή στον Διάφανο όταν η Μαρθα στις συναυλίες κέρδιζε όλο το χειροκρότημα. Δεν είμαι καθόλου βέβαιος ότι τα κριτήρια ήταν 100% καλιτεχνικά.
Είναι νωρίς για γκρίνιες και για διθύραμβους, ο δίσκος θέλει τον χρόνο του. Νομίζω όμως ότι είναι μία τίμια προσπάθεια. Ο Θανάσης συνεχίζει την πορεία του δημιουργώντας ένα άλλο μουσικό σύμπαν. Δεν τα κατάφερε ακόμα, ο δίσκος έχει ατέλεις, είναι δεμένος με την τωρινή μουσική πραγματικότητα, δίνει όμως πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.
Θα περιμένουμε.

The Udjat Team Info

Η Udjat Team ευθύνεται για τη δημιουργία αυτής της ιστοσελίδας.
The Udjat Team is responsible for weaving this site.

Αν σας ενδιαφέρει η επικοινωνία μαζί μας, δοκιμάστε το παρακάτω email:
If you are interested in contacting us, please use the email address below: