Καλώς ήλθατε, Επισκέπτης

ΘΕΜΑ: "Ο Διάφανος" Οι εντυπώσεις μας

Re: 18 έτη 1 εβδομάδα πριν, #11648

• Βαγγέλης
  • Βαγγέλης's Avatar
Από το Artwork του εξώφυλου εώς τον κλαυσίγελο του Μάλαμα άλλο ένα αριστούργημα του Θανάση. Εξαιρετική η χρήση των samples κι αυτή τη φορά. Ο Διάφανος μου έκλεισε το μάτι για χορό υπενθυμίζοντας μου ότι \"η Βροχή από κάτω\" καραδοκεί. Ανατριχιαστική η εκτέλεση του \"Βασιλιά\", με τη Μάρθα στα καλύτερα της, όπως και του Μάλαμα \"στη Αμερική\". Η επιμονή του Θανάση στη σημασία του ατημέλητου χαρίζει την κόλαση και τον παράδεισο μαζί.
Ο διαχειριστής έχει απενεργοποιήσει τη δημόσια πρόσβαση σύνταξης.

Re: 18 έτη 1 εβδομάδα πριν, #11657

• SUXUMUXU82
  • SUXUMUXU82's Avatar
ΤΟ ΠΗΡΑ! ΤΟ ΠΗΡΑ! ΤΟ ΠΗΡΑ! ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΑ! ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΑ! ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΑ! ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ: 360ΧΛΜ, ΠΑΞΙΜΑΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΛΑΜΑ..... :P
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΘΑΝΑΣΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Re:Διάφανος_Οι εντυπώσεις μας 18 έτη 1 εβδομάδα πριν, #11662

• Anel
  • Anel's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Πλατινένιος Χρήστης
  • Καταχωρήσεις: 768
  • Κάρμα: 0
Ο δίσκος είναι καταπληκτικός. Και δε νομίζω ότι χρειάζεται να γράψω άλλα παινέματα γιατί οι περισσότεροι θα συμφωνείτε.
¼μως,κατά τη φτωχή μου άποψη το μόνο τραγούδι που θα έπρεπε να ερμηνεύσει ο Μάλαμας είναι η Κοιλάδα. Και αυτό θα έπρεπε να υπάρχει και με τη φωνή του Θανάση. Κατά τα άλλα ναι, είπε καταπληκτικά και το Διάφανο και την Αμερική. Αλλά δε νομίζω
ότι αυτό έχει πολλή σημασία μιας και οποιοδήποτε τραγούδι θα το ερμήνευε καταπληκτικά. Εγώ αυτά τα δύο τραγούδια θα τα προτιμούσα με τη φωνή της Μάρθας. Βέβαια αυτό είναι καθαρά υποκειμενική άποψη.
Κατα τα άλλα, όσον αφορά στο εξώφυλλο τελικά μου αρέσει, αν και όταν το πρωτοείχα δει με είχε ξυνίσει λίγο. Χωρίς όμως να το θεωρώ τόσο καλό όσο τα παλιότερα..(Δεν ξέρω αν είναι καλό και αν πρέπει να τα συγκρίνω)
Ευχαριστούμε πολύ για You the universe Θανάση. Ήταν πολύ καλή έκπληξη! :)
Τέλος πιστεύω ότι με το δίσκο θα είχα κατενθουσιαστεί αν τα τραγούδια δε μου ήταν τόσο γνωστά. Γενικότερα όμως πιστεύω ότι θα κάνει θραύση.
Το Πες μου κάτι πολύ πολύ καλύτερο απ' ότι στα live.
Αυτά προς το παρόν...<br><br>Το μήνυμα διορθώθηκε από τον/την: Anel, στις: 11/12/2006 13:24
ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΘΛΙΜΜΕΝΑ Μ' ΕΝΑ ΣΑΡΑΚΙ ΑΡΜΕΝΙΚΟ

http://stahiologiseis.blogspot.com/

(Αχ αυτό το φόρουμ
αχ αυτό το φόρουμ --> τι νοσταλγικό που ακούγεται τώρα πια αυτό...)

Re: 18 έτη 1 εβδομάδα πριν, #11663

Οπως εγραψα μερικες σελιδες πισω το εχω μαζι μου απο το Σαββατο. Πλεον το εχω ακουσει αρκετες φορες.

Απλα θα πω οτι επαιζε συχνα στο σπιτι το Σ/Κ χωρις να φωναζει η γυναικα μου...
Ναι γινονται και αυτα... Ως τωρα (ειδικα στν Βροχη) ειχε απογορευτει η αναπαραγωγη χωρις ακουστικα... χαχαχαχα
Μεχρι και που με ρωτησε,
\"Αυτος ειναι ο καινουργιος δισκος του \"τρελλαμενου?\"
\"Ναι\" της λεω,
\"Ωραιο το πρωτο...\"
\"Ναι ειναι το ομωνυμο, ο Διαφανος\"

(Χμμ... Ευπεπτο τελικα.)

Καλημερα σας

Re: 18 έτη 1 εβδομάδα πριν, #11666

• hatzi_88
  • hatzi_88's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Πλατινένιος Χρήστης
  • Καταχωρήσεις: 629
  • Κάρμα: 11
opws eipa foveros o diskops alla thelw na paratirisw kati...kostize an thimamai kala 17.5 Euro..poli akrivo ton vriskw edika gia to thanasi.den nomizw oti tairiazei tetoia timi sto ifos kai sto ''stil'' tou thanasi...apo tin alli katalavainw oti ligoi einai autoi pou tha ton agorazan authediko kai to kerdos apo tha htan ligo opote dikaiologite kapws...tha ithela na akousw kai tis dikies sas apopseis... :)

Re: 18 έτη 1 εβδομάδα πριν, #11669

• killjorche
  • killjorche's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Φρέσκος Χρήστης
  • Καταχωρήσεις: 17
  • Κάρμα: 0
Ο δίσκος ειναι ε ξ α ι ρ ε τ ι κ ό ς και τα σημεία που θέλω να σχολιάσω χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τα υπόλοιπα ειναι τα εξής:
-Η φωνή του Σωκράτη τα απογειώνει τα τραγούδια.(Η συνεργασία των δύο, αλλα και ο καθένας μονος, ειναι οτι καλύτερο στην ελληνική μουσική σκηνή σήμερα)
-Η συγκεκριμένη εκτέλεση στο 'Αερικό' δίνει στο τραγούδι μια άλλη πνοή,
αν και το εχουμε χιλιοακούσει live απο τον Φώτη, καιρός ηταν να καταγραφεί και δισκογραφικά αυτη η εκτελεση.
-Η 'παρεϊστικη´ ενορχήστρωση και ηχογράφηση του cd,η οποία έχω την αίσθηση οτι περνάει στον ακροάτη με το πρώτο ακουσμα, κατα την γνώμη μου αξίζει παρα πολλα.
-Ενα μεγάλο ευχαριστώ λοιπόν στην παρέα για τα μουσικά ταξίδια που μας προσφέρει.

The Udjat Team Info

Η Udjat Team ευθύνεται για τη δημιουργία αυτής της ιστοσελίδας.
The Udjat Team is responsible for weaving this site.

Αν σας ενδιαφέρει η επικοινωνία μαζί μας, δοκιμάστε το παρακάτω email:
If you are interested in contacting us, please use the email address below: