Καλώς ήλθατε, Επισκέπτης

ΘΕΜΑ: θανάσης και διονύσης μαζί

Re:θανάσης και διονύσης μαζί 17 έτη 2 εβδομάδες πριν, #21340

• Βάσια Χονδρού
  • Βάσια Χονδρού's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Νεαρός Χρήστης
  • Καταχωρήσεις: 21
  • Κάρμα: 0
κι εμένα αρνητικά με προδιαθέτει αυτή η συνεργασία.μια απογοήτευση την έχω :( .πάντως θα περίμενα απ τον θανάση να συνεργαστεί με πιο νεα και φράσκα ονόματα για να μας δώσει νεες ηχητικές κι ερμηνευτικές προκλήσεις-αισθήσεις.(πχ. μια συνεργασία με τον χαρούλη..)
Ο διαχειριστής έχει απενεργοποιήσει τη δημόσια πρόσβαση σύνταξης.

Re:θανάσης και διονύσης μαζί 17 έτη 2 εβδομάδες πριν, #21342

• chameleon
  • chameleon's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Πλατινένιος Χρήστης
  • Καταχωρήσεις: 394
  • Κάρμα: 2
Βάσια Χονδρού έγραψε:
κι εμένα αρνητικά με προδιαθέτει αυτή η συνεργασία.μια απογοήτευση την έχω :( .πάντως θα περίμενα απ τον θανάση να συνεργαστεί με πιο νεα και φράσκα ονόματα για να μας δώσει νεες ηχητικές κι ερμηνευτικές προκλήσεις-αισθήσεις.(πχ. μια συνεργασία με τον χαρούλη..)
φτού σου κοπελάρα μου!!!!(μη σε ματιάσω έτσι!!!όχι με την κακή έννοια)....πέστα.....είμαστε πολλοί....θα πάμε βέβαια να στηρίξουμε Θανάση αλλά λίγο επιφυλακτικά...Δώστε Θανάση στον λαό αλλα ΜΟΝΑΧΟ ΤΟΥ ΡΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!
κουβεντιάζουν δυο φίλοι
-καλά καπνίζεις ακόμα?
-Ναι..εσύ το έχεις κόψει?
-ουου!!τώρα...έχω πολύ καιρό...
-πόσο καιρό δηλαδή?
-3 χρόνια,6 μήνες και 13 μέρες....
-άστο ρε...δεν το...

Re:θανάσης και διονύσης μαζί 17 έτη 2 εβδομάδες πριν, #21344

• dkaratol
  • dkaratol's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Φρέσκος Χρήστης
  • Καταχωρήσεις: 9
  • Κάρμα: 0
Μην κρίνετε ένα βιβλίο από το εξώφυλλο και μόνο, και πριν ακόμα κυκλοφορήσει.

Και μην κρίνετε τόσο αυστηρά τον Σαββόπουλο. Τι και αν έκανε και δέκα λάθη στην ζωή του (λάθη τα λέμε εμείς, αυτός μπορεί να το ονομάσει πειραματισμούς) , και ποιος δεν έχει κάνει. Ελεύθερος είναι να τραγουδήσει και να εμφανιστεί με όποιον του αρέσει, το έχει κερδίσει το δικαίωμα αυτό μέσα από την μουσική του πορεία. Είναι από τους ανθρώπους που έχουν αφήσει το \"σημάδι\" τους στο ελληνικό τραγούδι και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς (και του το αναγνωρίζουμε όσο είναι ακόμα στη ζωή, κάτι που είναι επίσης πολύ σημαντικό).

Respect

Re:θανάσης και διονύσης μαζί 17 έτη 2 εβδομάδες πριν, #21345

• hatzi_88
  • hatzi_88's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Πλατινένιος Χρήστης
  • Καταχωρήσεις: 629
  • Κάρμα: 11
dkaratol έγραψε:
Μην κρίνετε ένα βιβλίο από το εξώφυλλο και μόνο, και πριν ακόμα κυκλοφορήσει.

Και μην κρίνετε τόσο αυστηρά τον Σαββόπουλο. Τι και αν έκανε και δέκα λάθη στην ζωή του (λάθη τα λέμε εμείς, αυτός μπορεί να το ονομάσει πειραματισμούς) , και ποιος δεν έχει κάνει. Ελεύθερος είναι να τραγουδήσει και να εμφανιστεί με όποιον του αρέσει, το έχει κερδίσει το δικαίωμα αυτό μέσα από την μουσική του πορεία. Είναι από τους ανθρώπους που έχουν αφήσει το \"σημάδι\" τους στο ελληνικό τραγούδι και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς (και του το αναγνωρίζουμε όσο είναι ακόμα στη ζωή, κάτι που είναι επίσης πολύ σημαντικό).

Respect

+1 respect! B) :y32b4: B)

Re:θανάσης και διονύσης μαζί 17 έτη 2 εβδομάδες πριν, #21347

• Σκιπίωνας
  • Σκιπίωνας's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Συντονιστής
  • Ο Ιχνηλάτης του Βέγα
  • Καταχωρήσεις: 1415
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες: 1
  • Κάρμα: 25
Βασικά έχει καταντήσει κουραστικό. Ακόμα κι εγώ (που αγαπώ πάρα πολύ το έργο του Σαββόπουλου) βγήκα off-side στο άκουσμα της είδησης περί κοινών συναυλιών. Η ουσία όμως είναι μία :
Ας παρακολουθήσουμε πρώτα το πρόγραμμα και έπειτα σχολιάζουμε.
Βάλε φωτιά στα ρούχα σου, και κέρνα μας απ' τα αμπάρια σου κρασί βαλσαμωμένο. Κόκκινο, κεντημένο με σταυροβελονιά. Απόψε, και για πάντα.

Hey, ho : ΓΑΜΩ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ

Re:θανάσης και διονύσης μαζί 17 έτη 2 εβδομάδες πριν, #21348

• ris
  • ris's Avatar
Και γιατι δηλαδη ολοι λετε θα πατε να δειτε θαναση παπακωσταντινου με νιονιο!εγω θα παω να δω νιονιο με θαναση παπακωσταντινου.

υ.γ και τα λαθη του που εχει κανει ο νιονιος καλα εκανε και τα εκανε.στην τελικη ο μαλακας της υποθεσης θα ειναι!

υ.γ πολλοι γκετο εχει γινει για πολλους ο θανασης.μου φαινεται πως πολλοι γουσταρουν να ειναι λιγοι και καλοι αυτοι που θα ακουνε θαναση.αυτο φαινεται και απο τα live, που ο καθενας φερεται λες και ειναι σπιτι του και γκαριζει....

υ.γ στην τελικη, αν βολευεστε, αντε να χτισεται ενα σπιτι στο χωριο που μενει ο θανασης να εχετε την δυνατοτητα να τον ακουτε μονο εσεις.Χτιστε και τειχη γυρω απο τον χωριο του να τον εγκλωβισεται τον ανθρωπο να μην βγαινει απο εκει.Να τον εχετε για παρτι σας και να αφηνεται να μπαινει μεσα οποιον καλλιτεχνη εσεις εγκρινεται.

υ,γ στην ουσια το πιστευω και το λεω πως ο θανασης εχει αρχισει και εγκλωβιζεται απο το κοινο του.

υ.γ θαναση αντε τραγουδα με την καλομοιρα μπας και σπασει το γκετο
.

The Udjat Team Info

Η Udjat Team ευθύνεται για τη δημιουργία αυτής της ιστοσελίδας.
The Udjat Team is responsible for weaving this site.

Αν σας ενδιαφέρει η επικοινωνία μαζί μας, δοκιμάστε το παρακάτω email:
If you are interested in contacting us, please use the email address below: