Καλώς ήλθατε, Επισκέπτης

ΘΕΜΑ: θανάσης και διονύσης μαζί

Re:θανάσης και διονύσης μαζί 17 έτη 1 μήνας πριν, #20816

• chameleon
  • chameleon's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Πλατινένιος Χρήστης
  • Καταχωρήσεις: 394
  • Κάρμα: 2
πλήκτρα....Λάντσιας?...ξέρουμε κάτι..?πέρσι έπαιζαν μαζι...
κουβεντιάζουν δυο φίλοι
-καλά καπνίζεις ακόμα?
-Ναι..εσύ το έχεις κόψει?
-ουου!!τώρα...έχω πολύ καιρό...
-πόσο καιρό δηλαδή?
-3 χρόνια,6 μήνες και 13 μέρες....
-άστο ρε...δεν το...
Ο διαχειριστής έχει απενεργοποιήσει τη δημόσια πρόσβαση σύνταξης.

Re:θανάσης και διονύσης μαζί 17 έτη 1 μήνας πριν, #20819

• Μιχαηλίδης
  • Μιχαηλίδης's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Πλατινένιος Χρήστης
  • Καταχωρήσεις: 759
  • Κάρμα: 10
geRoskoul έγραψε:
Αν θυμάμαι καλά, ήμουν τόσο ενθουσιασμένος (μουσικά), όσο και όταν άκουσα το \"Σαμποτάζ\" στην εποχή του πάντα, από την Λένα Πλάτωνος.

Το Σαμποτάζ ακόμα πρωτοποριακό είναι! Σίγουρα μέσα στα 3 καλύτερα της ελληνικής δισκογραφίας..

Και ναί ο Ραμγκότρα έπαιζε στην περιοδία του ξενοδοχείου. Θυμάμαι έκανε και σόλο κρουστά με το στόμα..

Δέν έχει ακουστεί κάτι για πλήκτρα ας μήν κάνουμε ό,τι νά'ναι εικασίες και βγεί ράδιο αρβύλα.. :unsure:<br><br>Το μήνυμα διορθώθηκε από τον/την: Μιχαηλίδης, στις: 14/11/2007 08:54
Το πόδι μου το αγαπώ
γι' αυτό καί το κουνάω
και μου είναι χρήσιμο πολύ
όταν περπατάω

KEEP WALKING

Re:θανάσης και διονύσης μαζί 17 έτη 1 μήνας πριν, #20858

• polfos
  • polfos's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Νεαρός Χρήστης
  • Καταχωρήσεις: 29
  • Κάρμα: 0
xa xa ontws epaizan to mas barane ntefia etsi! to eixa 3exasei!

Re:θανάσης και διονύσης μαζί 17 έτη 1 μήνας πριν, #20893

• mitsman
  • mitsman's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Πλατινένιος Χρήστης
  • Καταχωρήσεις: 410
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες: 1
  • Κάρμα: -23
Τι χαρά να υπάρχουν τόσο παραγωγικοί καλλιτέχνες? Εκεί που είπαμε ότι θα μας αφήσει ήσυχους μετά από την κυκλοφορία δύο δίσκων μέσα σε ένα χρόνο, τώρα μαθαίνουμε για τρεις επικείμενες συνεργασίες μέσα σε ένα χρόνο και ενδεχομένως και τέσσερις(τα του Λοίζου)!!! Και αξίζει να του αναγνωρίσουμε την πρωτοφανή αυτή πηγαία δημιουργικότητα!!!

Πραγματικά είναι να τους θαυμάζεις τέτοιους εμπνευσμένους ανθρώπους, ειδικά όταν ο,τι γίνεται είναι εξαίσιο...δε χωράει αμφιβολία σε αυτό!

Είναι καταπληκτικό να έχεις να περιμένεις κάτι με λαχτάρα!!! Τις καλύτερες ευχές για να ευδικιμήσουν οι προσπάθειες...αν και είμαι σιγουρος πια γιαυτό!!!

Re:θανάσης και διονύσης μαζί 17 έτη 4 εβδομάδες πριν, #21102

• Balistreri
  • Balistreri's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Φρέσκος Χρήστης
  • Καταχωρήσεις: 10
  • Κάρμα: 0
προς τι ο ενθουσιασμός; ο Σαββόπουλος έχει συνεργαστεί και με την καλομοίρα...(ελπίζω να μην δω τον θανάση να βγαίνει μέσα από τούρτα...δεν θα το αντέξω)...εντάξει...θα περιμένω να ακούσω το αποτέλεσμα αλλά μια πρώτη κρυάδα την έφαγα...(όπως και με τον Μάλαμε και την Αλεξίου)...ελπίζω πάντως να μην δικαιωθεί πανηγυρικά ο Γ.Αγγελάκας που πριν από κάνα δυο χρόνια σε ερώτηση για το αν του αρέσει ο Σαββόπουλος είχε απαντήσει:
- Ποιος αυτός που είναι τώρα ή ο παλιός;
- Γιατί δεν είναι ο ίδιος;
- Νομίζω ότι κάπου εκεί λίγο πριν ή λίγο μετά το &#8217;90 κάποιοι απήγαγαν τον Σαββόπουλο και έβαλαν στην θέση του αυτόν που είναι τώρα...
Αλήθεια τι θα έλεγε για αυτή την συνεργασία ο Πεσόα;
Στην ξενιτειά δεν πήγα ούτε αρρώστησα μα το κλαρίνο με τρυπά

Re:θανάσης και διονύσης μαζί 17 έτη 2 εβδομάδες πριν, #21338

• Παναγής
  • Παναγής's Avatar
Deborg έγραψε:
Ο Νιόνιος βάζει τη φωνή ο Θανάσης τα τραγούδια

Της ΝΑΤΑΛΙ ΧΑΤΖΗΑΝΤΩΝΙΟΥ

Είναι η πρώτη φορά που ο Διονύσης Σαββόπουλος αναλαμβάνει το ρόλο του βασικού ερμηνευτή στο δίσκο ενός άλλου δημιουργού. Στο παρελθόν έχει φυσικά συμμετάσχει σε δίσκους που θεωρούνται πια κλασικοί στην ιστορία της ελληνικής δισκογραφίας, αλλά και τομή στην πορεία της ελληνικής μουσικής. Στα «Παράλογα» του Χατζιδάκι το 1976 ερμήνευε «Το άλογο του Ομέρ Βρυώνη» και δύο χρόνια αργότερα στην «Εκδίκηση της Γυφτιάς» έδινε το δικό του χρώμα στα «Βρέχει στην Εθνική Οδό» και «Μετανάστης στην αγκάλη σου». Και τα επόμενα, όμως, χρόνια οι συμμετοχές του περιορίζονταν στην ερμηνεία 1-2 τραγουδιών, όπως π.χ. του «Σε θέλω» από τα «Μπαράκια» του Βαγγέλη Γερμανού ή του «Και τι ζητάω» του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα ή του «Αδιέξοδου» του Αλκίνοου Ιωαννίδη -σε τριφωνία Ιωαννίδη, Σαββόπουλου και Αρβανιτάκη.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 10/11/2007

www.enet.gr/online/online_text/c=113Το μήνυμα διορθώθηκε από τον/την: deborg, στις: 10/11/2007 14:22

Πανέμορφα!!!έτσι ο Θανάσης που γνώρισε τον Νιονιο θα μπορέσει επιτέλους να γνωρίσει και τον Αλκίνοο μετά την Χαρούλα,και θα βγάλουν όλοι μαζί ΣιΝτι!!!!
Υπάρχει και η θετική πλευρά σ'αυτη την υπόθεση Θανάσης-Σωκράτης και πάλι μαζί...βέβαια θα έχουν και 3-4 μαζί...
Η αλήθεια είναι οτι ακόμα δεν μπορώ να ξεκαθαρίσω στο μυαλό μου πως ακριβώς θα είναι ως ήχος αυτό το Σιντι...αλλά δυστυχώς ο νιονιος με προδιαθέτει αρνητικά...
Η Ελπις πεθαίνει τελευταία βέβαια...

The Udjat Team Info

Η Udjat Team ευθύνεται για τη δημιουργία αυτής της ιστοσελίδας.
The Udjat Team is responsible for weaving this site.

Αν σας ενδιαφέρει η επικοινωνία μαζί μας, δοκιμάστε το παρακάτω email:
If you are interested in contacting us, please use the email address below: