Ομολογώ οτι τον δίσκο του με τον Σαββόπουλο δεν τον άκουσα, αποθαρρυμένος απο τις μέτριες κριτικές που πήρε.
Δεν άκουσε το δίσκο από έναν καλλιτέχνη που αγαπάει τη μουσική του (όπως λέει) γιατί πήρε μέτριες κριτικές; Για να μην αναφερθώ σε μένα προσωπικά ας πάρουμε παράδειγμα εσένα, δεν θα άκουγες τον ελάχιστο γιατί θα έβλεπες στη κοιλάδα (και στην κάθε κοιλάδα) ότι δεν άρεσε στον κόσμο;
ο Παπακωνσταντίνου αποφάσισε να επικεντρωθεί περισσότερο στην τραγουδοποιία και στη στιχουργική, διατηρώντας τον αντιπροσωπευτικό του ήχο και την ενορχήστρωση,
Σοβαρά τώρα, υπάρχει έστω και ένας εδώ μέσα που να πιστεύει ότι ο ελάχιστος είναι αντιπροσωπευτικός ήχος του Θανάση; Ότι είναι κλασικός Θανασικός ήχος; ότι οι ενορχηστρώσεις που έγιναν με τόση μεγάλη βάση στο βιολί είναι κλασική ενορχήστρωση του Θανάση;
Δικέ μου δεν έχω κανένα πρόβλημα εννοείτε.. ο καθένας ότι θέλει γράφει στο blog του (για αυτό το έχει άλλωστε) απλά εμένα προσωπικά μου φάνηκαν πολύ ηλίθια αυτά τα 2 σημεία κυρίως. Δεν ξέρω αν γενικά είναι καλό blog ή αν έχει άλλα ενδιαφέροντα άρθρα γιατί δεν κοίταξα. Απλά αν μου έλεγες εσύ δεν άκουσα τη Βροχή από κάτω γιατί πήρε μέτριες κριτικές, δεν μπήκα καν στο κόπο να δω τι είναι, έτσι από περιέργεια ρε παιδί μου, να δω τι έκανε, να δω γιατί λένε ότι είναι μλκία στην τελική, θα έλεγα νταξ ο τύπος είναι ρόμπα (λέει ότι να 'ναι δλδ και το λέει και δημοσίως). Όσο για το δεύτερο quote που λέει ότι είναι αντιπροσωπευτικός ήχος και ενορχήστρωση Θανάση νταξ.. άστο.