Xαίρεστε και αγαλλιάσθε!
Τον ελάχιστο εαυτό θα μπορούσα να τον χαρακτηρίσω ως εξής.
Μια βροχή από κάτω έκανε μούσκεμα το Σαμάνο (όπως κι εμένα ένα αμάξι το απόγευμα)!
Θα αναφέρω απλά ότι το αγαπημένο μου κομμάτι είναι ο "φέγγαρος". Θα δηλώσω καταγοητευμένος με τα υπόλοιπα και ψιλοαδιάφορος με την "ομίχλη" και το "σαν παιδί".
Μπράβο στον-ην στιχουργό του "έρωτος" έχει φτιάξει με ένα ωραίο κολλάζ παράδοσης μία ωραία ιστορία που μου έφερε στο μυαλό τον "Βρυκόλακα" του Βαλαωρίτη...
Στάσου μακρύτερα... Γιατί με σκιάζεις;
Θανάση τί έκαμα και με τρομάζεις;
Πώς είσαι πράσινος; Μυρίζεις χώμα...
Πες μου... δεν έλυωσες, Θανάση, ακόμα;
... μέρος του έργου του "Θανάσης Βάγιας" αν και ο Βαλαωρίτης το πάει στο πατριωτικό με λίγο τρόμο και σεξ ενδιάμεσα πολύ πρίν τον Copolla.
Θα ήθελα επίσης να σταθώ στην "ερώτηση κρίσεως". Και πές οτι είχε λόγο και δεν έκανε τράμπα με το κρυφό κομμάτι που μιά χαρά θα στεκόταν στην κανονική ροή του δίσκου. Μπορώ να το δω από 2 οπτικές γωνίες. Μία που θέλει το κομμάτι ώς έχει με τη σφήνα του εμβατηριοκαραγκιόζη στο τέλος, αλλά και μία που βλέπει ώς κυρίως μέρος τον "Καραγκιόζη στα τεθωρακισμένα" και εισαγωγή του το υπόλοιπο κομμάτι. Άν το δώ έτσι, ναι μου κολλάει μαζί με τα υπόλοιπα! Επίσης όταν το πρωτοάκουσα σκέφτηκα μήπως είναι από τα κομμάτια που έστειλε ο Θανάσης στο Λοΐζο... ε;
Η δουλειά της εταιρείας μιά χαρά, η δουλειά του Φώτη χωρίς τις λεπτομέρειες που θα μπορούσαν να το πάνε ένα σκαλί πάνω από τη βροχή αλλά και ταμαμ γι αυτό που ήθελε να βγάλει ο Θανάσης. Τέλος η συμμετοχή του Περίδη τίποτα το ιδιαίτερο, όπως και του Μάλαμα στο Διάφανο.
Περιμένω ο επόμενος να σπάσει τα κοντέρ! Θανάση τό χεις
ΥΓ: Βασούλα όπου παίζεις αφήνεις το σημάδι του Ζορό!
ΥΓ2: Και για να μήν ξεχνιόμαστε "είμαι ο άστρος των σκύλων γαβ γαβ..."