Καλώς ήλθατε, Επισκέπτης

ΘΕΜΑ: "Η βροχή από κάτω" - Οι εντυπώσεις μας

Re: 18 έτη 9 μήνες πριν, #2952

• Σκιπίωνας
  • Σκιπίωνας's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Συντονιστής
  • Ο Ιχνηλάτης του Βέγα
  • Καταχωρήσεις: 1415
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες: 1
  • Κάρμα: 25
Μάρθα Κρατήραινα έγραψε:
Αγαπητέ Σκιπίωνα
Η φωνή λέει \"άμα γυρίσει ο Θανάσης θα πούμε κι άλλα τραγουδάκια\".
Ίσως νά 'χει πάει κάπου τώρα που κάποιοι δεν μπορούν (ή δε γουστάρουν)να πάνε.
Κι αυτό εμένα με παρηγορεί.

-Ζήτω οι ποικίλες αντιδράσεις!
-Ζήτω!
-Ζήτω οι αντιδράσεις!
-Ξαναζήτω!

Αγαπητη Μαρθα ,
Ευχαριστω για την διορθωση . Ζητω οι αντιδρασεις και η κριτικη , αλλα οχι οι κακοβουλες . Δεν μου πολυαρεσει ο δισκος , πως να το κανουμε ? Σε καμια περιπτωση βεβαια η κριτικη μου δεν ηταν κακοπροαιρετη και το ξερεις . Εχω και καποιες ενστασεις για το μηνυμα σου , αλλα θα σου τις στειλω σε PM .

Τα σεβη μου ,
Scipio Africanus the Younger<br><br>Το μήνυμα διορθώθηκε από τον/την: Σκιπίωνας, στις: 20/03/2006 16:10
Βάλε φωτιά στα ρούχα σου, και κέρνα μας απ' τα αμπάρια σου κρασί βαλσαμωμένο. Κόκκινο, κεντημένο με σταυροβελονιά. Απόψε, και για πάντα.

Hey, ho : ΓΑΜΩ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ
Ο διαχειριστής έχει απενεργοποιήσει τη δημόσια πρόσβαση σύνταξης.

Re: 18 έτη 9 μήνες πριν, #2953

• Jean Marinaque
  • Jean Marinaque's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Συντονιστής
  • Καταχωρήσεις: 524
  • Κάρμα: 0
Μετα το μηνυμα της Μαρθας εχω αρχισει και νοιωθω πως δεν επρεπε να πω τη γνωμη μου για τον δισκο. Ολοι μας εχετε αρπαξει απο τα μουτρα τον Σκιπιωνα και μενα, γιατι? Γιατι δεν μας αρεσει πολυ ο δισκος. Για αυτο το λογο μας λετε οτι δεν θελουμε να παμε εκει που εχει παει ο Θανασης, οτι μας αρεσουν \"ολα\" κτλ...
Εγω ειπα τη γνωμη μου καλοπροαιρετα και απο αγαπη.
Ας ειναι. Νομιζω πως δεν εχει νοημα να ξαναγραψω στο συγκεκριμενο θεμα.

Εκεινα που δεν λεγονται, αυτα τι να τα κανω?...

Re: 18 έτη 9 μήνες πριν, #2954

• alekk82
  • alekk82's Avatar
Καλησπέρα,
Εγώ μόλις σήμερα βρήκα το site σας και από την ώρα που το ανακάλυψα, πριν από 3 ώρες κοντά, δεν έχω ξεκολλήσει. ¸χω πολλά να πω καθ'ότι πολυλογού εκ γενετής. Θα αρκεστώ όμως στο σχολιασμό του καινούριου CD του Θανάση. Δυστυχώς δεν έχω ακόμα το CD στα χέρια μου για να εκφέρω γνώμη, ωστόσο άκουσα κ'εγώ το Βάλια Κάλντα από τον αγαπημένο μου Μελωδία.
Θεωρώ λοιπόν πως είναι ένα ξεχωριστό τραγούδι, τόσο όμορφο. Λειτουργεί σα βαρύ ναρκωτικό(τι γράφω η γυναίκα;), πολύ ταξιδιάρικο. Θα ακούσω και τον υπόλοιπο δίσκο (ελπίζω άμεσα) και θα δούμε.
Πάντως ψιλοαπογοητεύτηκα από αυτά που διάβασα από εσας για το CD. Ελπίζω τα πράγματα να μην είναι έτσι όπως τα βλέπετε κάποιοι απο'δώ.

Re: 18 έτη 9 μήνες πριν, #2955

• Dimko Ποδηλάτης
  • Dimko Ποδηλάτης's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Χρυσός Χρήστης
  • Καταχωρήσεις: 260
alekk82 έγραψε:
Πάντως ψιλοαπογοητεύτηκα από αυτά που διάβασα από εσας για το CD. Ελπίζω τα πράγματα να μην είναι έτσι όπως τα βλέπετε κάποιοι απο'δώ.

Δεν είναι πάντα όπως τα θέλουμε, άποψη έχουν και αυτοί που για κάποιον λόγο δεν τους άρεσε ο δίσκος.
Συμφωνώ με τον Μαρινάκη.
\"Εμείς οι κάποιοι\" λοιπον που δεν βρήκαμε στον δίσκο κάτι που να μας τραβήξει μαζί του, δίνουμε τον λόγο σ'αυτους που βρήκαν ....
Τα υπόλοιπα απο κοντά...<br><br>Το μήνυμα διορθώθηκε από τον/την: Dimko, στις: 20/03/2006 19:12
Πες μου κάτι αληθινό, σαν την ερημιά αυτου που απαγχονίζεται

Sxetika me to neo CD 18 έτη 9 μήνες πριν, #2957

• Annie
  • Annie's Avatar
Einai h prwth fora pou grafw mhnuma sto forum an kai eimai apo kairo melos kai latreuw ton 8anash. Mou do8hke polles fores aformh na pw thn apoyh mou alla panta to aneballa. Den mporw omws na mh milhsw meta to akousma to kainouriou CD. Thn prwth fora pou to akousa me apogohteuse plhrws. Mou fanhke uperbolika peiramatiko, kai 8a tolmousa na pw proxeiro, alla den to lew, epeidh pisteuw oti pote mexri twra den egine kati proxeiro apo ton 8anash. Me ta epomena akousmata to auti mou arxise na e3oikeiwnetai, alla ektos apo th Balia Kalnta, ta Oruxeia kai thn Aupnh Polh, den 3erw an 8a mporesw na ais8an8w apoluta demenh me to CD auto. Kai mia erwthsh: giati h Mar8a den tragoudaei se kanena tragoudi (mono kapou yi8urizei)?
Sigoura anagnwrizw enan e3eligmeno 8anash, pio eswteriko kai skoteino. Kai isws ftaiei oti egw den exw thn idia e3eli3h, opote gi'auto den ton katalabainw.
Pantws mou ekanan entupwsh ta toso 8etika sxolia apo th suntriptikh pleioyhfia. To sigouro einai pws o kairos 8a dei3ei.
Kalh sunexeia sthn akroash sas.

Re: 18 έτη 9 μήνες πριν, #2958

• Αρετή
  • Αρετή's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Νεαρός Χρήστης
  • Καταχωρήσεις: 25
Κύριοι,
παρακολουθώ από την αρχή την κουβέντα και δεν πιστεύω τί διαβάζω. Αυτή η πορεία από την αδημονία για την ακριβή ώρα που θα βγει ο δίσκος από τις κούτες του μετρόπολις μέχρι το tactless κράξιμο και τα παράπονα ότι το δισκακι «δεν είναι και τέλειο» (τέλειο what is???) φαντάζει παρανοϊκή. Μου θύμισε λίγο τη σκηνή από εκείνη την παλιά ελληνική ταινία με τη Βλαχοπούλου, όπου ο διπλανός της στο γήπεδο τη μία αποκαλεί τον ποδοσφαιριστή ψοφίμι και την άλλη, όταν βάζει γκολ, σκίζει για πάρτη του τα ρούχα του. Νομίζω τα πράγματα έχουν λάθος διαστάσεις. Και δεν τους πρέπουν, εν προκειμένω. ¼χι από σεβασμό στο Θανάση -που αν μη τί άλλο έχει στο παρελθόν απόδείξει ότι τολμάει να πειραματιστεί και να εκτραπεί και να βάλει το κεφάλι του στον τορβά και μάλιστα επιτυχώς- αλλά από συνέπεια στο περί τέχνης αίσθημα που δεν μπορεί να μετρήσει δυο γνήσιες προσωπικές εκφράσεις για να βρει ποια κουτσαίνει στο ζύγι. Και λέω γνήσιες δεδομένης της εμπιστοσύνης που πρέπει να έχει κερδίσει κάποιος από το κοινό του, έχοντας αποδείξει πως ούτε τον μέλει αν τσαλακωθεί ούτε αρέσκεται στις εκπτώσεις -χωρίς αυτό να υποβαθμίζει την κριτική ικανότητα του κοινού.

Δε θα πω να κάνουμε τη χάρη στο δίσκο και να τον ακούσουμε ξανά και ξανά προτού αποφανθούμε. Δεν είναι κανένας ηττημένος ο δίσκος που να θέλει δεύτερη ευκαιρία. Καθένας επιλέγει πόσες ευκαιρίες θα δώσει στον εαυτό του -και όχι στο δίσκο, ούτε το συγκεκριμένο ούτε οποιοδήποτε άλλο - ώστε να καρπωθεί το μέγιστο από ένα έργο. Δε χρειάζεται ο δίσκος τη δική μας ετυμηγορία. Η δουλειά δεν ήταν παραγγελιά μας ούτε έγινε για δικό μας χατίρι. Είναι καθαρά προσωπική έκφραση. Αν τυχαίνει να σε εκφράζει κι εσένα &#8211;κι εμένα, κι αυτόνα κ.ο.κ- έχει καλώς, αν όχι, πάλι έχει καλώς, καθένας βρίσκει τρόπους προσωπικής έκφρασης. Ο Θανάσης δεν έχει κανά λογαριασμό ανοιχτό, δεν έχει χρέη να ξεπληρώσει, ακόμη κι αν δεν ξαναγράψει ποτέ τίποτα, έχει γράψει και φτιάξει τόσο μεγάλα πράγματα που κανείς δεν θα του κακιώσει. Συνεχίζει επειδή έχει πράγματα να πει και για να τα πει ψαχουλεύει τους τρόπους του.
Δεν έχω ακούσει το δίσκο, γράφω επίτηδες προτού τον ακούσω. Γιατί διάβασα και κράξιμο και αδικαιολόγητες επευφημίες αλλά όχι κρίσεις. Αυτές θα τις επιζητούσε μάλλον ο δημιουργός όταν ζητούσε αυστηρότητα. ¸τσι το βλέπω, παιδιά, τίποτα προσωπικό, αλλά και τίποτα απρόσωπο ρε γαμώτο.

Καλό βράδυ.

εντιτ:ψέμματα, διάβασα και κρίσεις, αλλά χάθηκαν στο δάσος.

Το μήνυμα διορθώθηκε από τον/την: Αρετή, στις: 20/03/2006 19:58<br><br>Το μήνυμα διορθώθηκε από τον/την: Αρετή, στις: 20/03/2006 19:59

The Udjat Team Info

Η Udjat Team ευθύνεται για τη δημιουργία αυτής της ιστοσελίδας.
The Udjat Team is responsible for weaving this site.

Αν σας ενδιαφέρει η επικοινωνία μαζί μας, δοκιμάστε το παρακάτω email:
If you are interested in contacting us, please use the email address below: