Καλώς ήλθατε, Επισκέπτης

ΘΕΜΑ: "Η βροχή από κάτω" - Οι εντυπώσεις μας

Re: 18 έτη 9 μήνες πριν, #2946

• ANTARHS
  • ANTARHS's Avatar
ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΔΙΣΚΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΤΙ....ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ Η ΟΧΙ....
ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΧΟΥΣ,ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΑΙ Η ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΙΣΘΗΣΗΣ...ΔΕΝ ΥΠΕΡΒΑΛΛΩ ΑΠΛΑ ΕΞΗΓΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΓΟΝΟ,ΣΧΕΤΙΚΑ,ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΞΕΝΕΨΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ....
ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΙ ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΨΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΣΥΝΗΘΕΙΑ...ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΜΕ 3 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ....
ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΕΓΩ ΣΥΓΧΑΙΡΩ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ¨ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΟ¨ ΔΙΣΚΟ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΚΑΤΙ ΒΑΘΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΛΥΤΡΩΤΙΚΟ ΨΥΧΗΣ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΟΓΑΡΙΑΖΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.....
ΤΟ ΑΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ Η ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ,ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ...ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ-ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ?ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΣΑ ΚΕΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ,ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ,ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ.ΤΙ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΤΙ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΘΑ ΘΑΨΕΙ.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ?ΑΣ ΤΟ ΨΑΞΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ....
Ο διαχειριστής έχει απενεργοποιήσει τη δημόσια πρόσβαση σύνταξης.

Re: 18 έτη 9 μήνες πριν, #2947

• Σκιπίωνας
  • Σκιπίωνας's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Συντονιστής
  • Ο Ιχνηλάτης του Βέγα
  • Καταχωρήσεις: 1415
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες: 1
  • Κάρμα: 25
ANTARHS έγραψε:
ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΔΙΣΚΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΤΙ....ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ Η ΟΧΙ....
ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΧΟΥΣ,ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΑΙ Η ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΙΣΘΗΣΗΣ...ΔΕΝ ΥΠΕΡΒΑΛΛΩ ΑΠΛΑ ΕΞΗΓΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΓΟΝΟ,ΣΧΕΤΙΚΑ,ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΞΕΝΕΨΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ....
ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΙ ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΨΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΣΥΝΗΘΕΙΑ...ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΜΕ 3 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ....
ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΕΓΩ ΣΥΓΧΑΙΡΩ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ¨ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΟ¨ ΔΙΣΚΟ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΚΑΤΙ ΒΑΘΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΛΥΤΡΩΤΙΚΟ ΨΥΧΗΣ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΟΓΑΡΙΑΖΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.....
ΤΟ ΑΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ Η ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ,ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ...ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ-ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ?ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΣΑ ΚΕΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ,ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ,ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ.ΤΙ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΤΙ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΘΑ ΘΑΨΕΙ.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ?ΑΣ ΤΟ ΨΑΞΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ....

Ξυλινη γλωσσα ? Ποτε εγινες πολιτικος , Γιαννη ?
Θα μπορουσα να βαλω στο κειμενο σου την εξης επικεφαλιδα :
\"Δε μου αρεσει , αλλα δε σας το λεω\" . :huh:
Βάλε φωτιά στα ρούχα σου, και κέρνα μας απ' τα αμπάρια σου κρασί βαλσαμωμένο. Κόκκινο, κεντημένο με σταυροβελονιά. Απόψε, και για πάντα.

Hey, ho : ΓΑΜΩ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ

Re: 18 έτη 9 μήνες πριν, #2948

• ANTARHS
  • ANTARHS's Avatar
ΜΑΡΚΟΥΤΗ ΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΕΙΣ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙΣ......
ΑΠΛΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΒΑΘΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΑΙ ΝΑΤΟ ΚΡΙΝΩ!
ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ Ο ΔΙΣΚΟΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ,ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΛΑΜΑ......ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ ΣΤΥΛ:ΜΑΠΑ Ο ΔΙΣΚΟΣ `Η ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ.

ΥΓ:ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΚΑΙ ΕΛΑ ΣΑΛΟΝΙΚΑ....
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΠΤΥΧΙΟ......

Re: 18 έτη 9 μήνες πριν, #2949

• Σκιπίωνας
  • Σκιπίωνας's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Συντονιστής
  • Ο Ιχνηλάτης του Βέγα
  • Καταχωρήσεις: 1415
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες: 1
  • Κάρμα: 25
ANTARHS έγραψε:
ΜΑΡΚΟΥΤΗ ΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΕΙΣ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙΣ......
ΑΠΛΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΒΑΘΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΑΙ ΝΑΤΟ ΚΡΙΝΩ!
ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ Ο ΔΙΣΚΟΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ,ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΛΑΜΑ......ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ ΣΤΥΛ:ΜΑΠΑ Ο ΔΙΣΚΟΣ `Η ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ.

ANTARHS έγραψε:
ΜΑΡΚΟΥΤΗ ΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΕΙΣ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙΣ...

Mε αδικεις
:ohmy:

ANTARHS έγραψε:

Χαλαρος ειμαι και ερχομαι την Τεταρτη . Θα κανονισουμε και μυτηng τωρα που εφτιαξε ο καιρος
Βάλε φωτιά στα ρούχα σου, και κέρνα μας απ' τα αμπάρια σου κρασί βαλσαμωμένο. Κόκκινο, κεντημένο με σταυροβελονιά. Απόψε, και για πάντα.

Hey, ho : ΓΑΜΩ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ

Re: 18 έτη 9 μήνες πριν, #2950

• Καλαματιανός
  • Καλαματιανός's Avatar
παρακολουθώ με μεγάλο ενδιαφέρον το μπαράζ μηνυμάτων που έχουν κατατεθεί...
Ο δίσκος δεν έχει φτάσει ακόμα στην Καλαμάτα.... και δεν έχω ακούσει ούτε μία νότα από την καινούρια δουλειά του Θανάση.
έχω λοιπόν την εντύπωση πως όσα έχω διαβάσει, απλούστατα μου κεντρίζουν ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον...
... και το σπουδαιότερο... δεν θα τρέξω αύριο το πρωί στο δισκάδικο να αγοράσω έναν ακόμα δίσκο του Θανάση Παπακωνσταντίνου επειδή λάτρεψα τις μέχρι σήμερα δουλειές του...
...έχω απλά ανάγκη να ακούσω καινούρια πράγματα και από ότι έχω καταλάβει αυτός ο δίσκος έχει \"ψωμί\"...<br><br>Το μήνυμα διορθώθηκε από τον/την: καλαματιανός, στις: 20/03/2006 14:53

Re: 18 έτη 9 μήνες πριν, #2951

• Μάρθα Κρατήραινα
  • Μάρθα Κρατήραινα's Avatar
Αγαπητέ Σκιπίωνα
Η φωνή λέει \"άμα γυρίσει ο Θανάσης θα πούμε κι άλλα τραγουδάκια\".
Ίσως νά 'χει πάει κάπου τώρα που κάποιοι δεν μπορούν (ή δε γουστάρουν)να πάνε.
Κι αυτό εμένα με παρηγορεί.

-Ζήτω οι ποικίλες αντιδράσεις!
-Ζήτω!
-Ζήτω οι αντιδράσεις!
-Ξαναζήτω!

The Udjat Team Info

Η Udjat Team ευθύνεται για τη δημιουργία αυτής της ιστοσελίδας.
The Udjat Team is responsible for weaving this site.

Αν σας ενδιαφέρει η επικοινωνία μαζί μας, δοκιμάστε το παρακάτω email:
If you are interested in contacting us, please use the email address below: