Καλώς ήλθατε, Επισκέπτης

ΘΕΜΑ: "Η βροχή από κάτω" - Οι εντυπώσεις μας

Re: 18 έτη 9 μήνες πριν, #2927

• Jack Skellington
  • Jack Skellington's Avatar
Δυο πραγματάκια ακόμα για να συμπληρώσω τα παραπάνω που έγραψα:

1. Χθες το απόγευμα έδωσα δώρο σε μια φίλη μου το νέο cd. Πριν λίγο, μου έστειλε μήνυμα: \"Γιαννάκη (σ.σ. έτσι με λένε), ακόυω το cd, θέλω να μεταφερθούμε καλοκαίρι σε συναυλία Θανάση να είμαστε ξαπλωμένοι χάμε (σ.σ. sic!) + να πίνουμε + ν' ακούμε Θανάση + να πίνουμε + ν' ακούμε Θανάση + να πιν...\". Η φίλη μου αυτή, μέχρι σχετικά πρόσφατα με κορόιδευε που άκουγα Θανάση. Το προηγούμενο Καλοκαίρι πήγαμε μαζί στη G Fiesta, ενώ τον άκουσε και στην Κρήτη (σε ένα χωριό που ο Θανάσης παίζει κάθε χρόνο σε ένα καφενείο και τώρα μου διαφεύγει) κι από τότε έγινε -σχεδόν- φαν. Το ότι άρεσε ο δίσκος του Θανάση σε αυτή τη φίλη μου, για μένα είναι για διάφορους λόγους (που δεν έχουν να κάνουν με θέματα μουσικής παιδείας της φίλης μου) μεγάλο κατόρθωμα του Θανάση. Και μη βιαστείτε να πείτε ότι μπορεί να με γουστάρει και θέλει μέσω του θαυμασμού της προς τη μουσική που ακούω να μου περάσει άλλα μηνύματα, γιατί δεν ισχύει. Τα έχουμε λήξει αυτά...
Υ.Γ. Συγγνώμη φίλη μου που βγάζω έτσι τα προσωπικά μας στη φόρα. Το κάνω μόνο και μόνο επειδή ξέρω ότι ποτέ δεν θα τα διαβάσεις, αφού αγνοείς το συγκεκριμένο site. Χεχε...

2. ¼πως λέει ο πιτσιρικάς στο \"τώρα τέλος\", \"τώρα τέλος. ¼ταν αρχίσει ο Θανάσης, θα πούμε κι άλλα τραγουδάκια\". Δηλαδή, όσοι χαλάστηκαν από το νέο cd, ας κάνουν λίγη υπομονή. Ακολουθεί πολύ σύντομα το νεότερο, με άλλα τραγουδάκια, πολύ πιο κοντά στο ύφος που τον συνηθίσαμε (υποθέτω δηλαδή, αφού σε αυτό θα συμμετέχει πολύ περισσότερο η Μάρθα και θα περιέχει λογικά όλα τα τραγουδάκια που αγαπήσαμε με τη φωνούλα της στις συναυλίες).
Ο διαχειριστής έχει απενεργοποιήσει τη δημόσια πρόσβαση σύνταξης.

Re: 18 έτη 9 μήνες πριν, #2928

• Σκιπίωνας
  • Σκιπίωνας's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Συντονιστής
  • Ο Ιχνηλάτης του Βέγα
  • Καταχωρήσεις: 1415
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες: 1
  • Κάρμα: 25
Ξερετε ποιο ειναι το προβλημα ? Ολοι χαιρεστε για το οτι ο δισκος δεν ειναι κλισε , αγνοωντας ομως την ουσια . Η ουσια ειναι μια λοιπον : Υπαρχουν καλα τραγουδια στον δισκο? Ελαχιστα , θα ελεγα . Θα αντεξει αυτος ο δισκος στον χρονο ? Οχι βεβαια . Επισης , αν αρχισουμε συγκρισεις με τις Ανασες των Λυκων , ζητω που καηκαμε .
Βάλε φωτιά στα ρούχα σου, και κέρνα μας απ' τα αμπάρια σου κρασί βαλσαμωμένο. Κόκκινο, κεντημένο με σταυροβελονιά. Απόψε, και για πάντα.

Hey, ho : ΓΑΜΩ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ

Re: 18 έτη 9 μήνες πριν, #2929

• Jack Skellington
  • Jack Skellington's Avatar
Συγγνώμη, κατά λάθος το \"πόσταρα\" δυο φορές. Για να μην πάει χαμένος ο χώρος, θα απαντήσω και στον Σκιπίωνα από πάνω, λέγοντας ότι η ιστορικότητα δεν μπορεί να κριθεί από τη 2η μέρα που κυκλοφορεί ο δίσκος. Θα δούμε...<br><br>Το μήνυμα διορθώθηκε από τον/την: Jack Skellington, στις: 19/03/2006 20:33

Re:Οι εντυπώσεις μας 18 έτη 9 μήνες πριν, #2930

Υπαρχουν καλα τραγουδια στον δισκο? Ελαχιστα , θα ελεγα

Μα ακριβώς φίλε Σκιπίωνα, ο δισκος αυτός έχει ελάχιστα, κατ' ακριβολογία, \"τραγούδια\".
Overhead the albatros hangs motionless upon the air and deep beneath the rolling waves in labyrinths of coral caves.....

Re:Οι εντυπώσεις μας 18 έτη 9 μήνες πριν, #2931

• Jean Marinaque
  • Jean Marinaque's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Συντονιστής
  • Καταχωρήσεις: 524
  • Κάρμα: 0
ρε Χρηστο γιατι κανεις οτι δεν καταλαβαινεις?

Re: Η βροχή από κάτω - Οι εντυπώσεις μας 18 έτη 9 μήνες πριν, #2933

• ima
  • ima's Avatar
Ειμαι εξαιρετικα περιεργος να μαθω αν ο Θανασης παρακολουθει αυτες τις συζητησεις, Αν τιν παρακολουθει ανυπομονω για την απαντηση του στο αντιστοιχο μερος της σελιδας

The Udjat Team Info

Η Udjat Team ευθύνεται για τη δημιουργία αυτής της ιστοσελίδας.
The Udjat Team is responsible for weaving this site.

Αν σας ενδιαφέρει η επικοινωνία μαζί μας, δοκιμάστε το παρακάτω email:
If you are interested in contacting us, please use the email address below: