Καλώς ήλθατε, Επισκέπτης

ΘΕΜΑ: "Η βροχή από κάτω" - Οι εντυπώσεις μας

Re: 18 έτη 9 μήνες πριν, #2959

• alekk82
  • alekk82's Avatar
Παιδιά γεια σας και πάλι,
Δεν εννοούσα κάτι με το \"κάποιοι από εσάς\" μην το παίρνετε στραβά. Απλά ίσως η καλύτερη εκφραση να ήταν \"ορισμένοι\", αλλά δεν το είπα κακόβουλα ούτε υποτιμητικά. Σαφώς και ο καθένας έχει την άποψή του και πολύ καλά κάνει που την εκθέτει. Δεν τα έβαλα με κανέναν ούτε είχε κάτι ειρωνικό το μήνυμα μου. Τελοσπάντων, άντε καλή συνέχεια.

Υ.Γ. Μην πυροβολείτε τον πιανίστα!
Ο διαχειριστής έχει απενεργοποιήσει τη δημόσια πρόσβαση σύνταξης.

Re: 18 έτη 9 μήνες πριν, #2960

• elina
  • elina's Avatar
Αρετή μου τα πήρες από το στόμα όλα αυτά...φέρτα πίσω γρήγορα :P

Απ´την άλλη όμως, δεν ξέρω γιατί, αλλά αυτή ''παιδικότητα'' που χαρακτηρίζει τα παράπονα όσωνδεν ικανοποιήθηκαν με τον δίσκο, νομίζω ότι δηλώνει αν μη τι άλλο μια αγάπη στο πρόσωπο του Θανάση. Δεν νομίζω ότι οι ίδιοι περίμεναν τον δίσκο σαν τη σοκολάτα και επειδή δεν τους την έδωσαν στενοχωριούνται.

Επίσης, είναι πολλοί αυτοί που φοβούνται να ''βραχούν'' από τη ''βροχή'' του Θανάση, αλλά πολλοί λίγοι το παραδέχονται...(ναι εδώ θα έπρεπε να βάλω πολλά αποσιωπητικά). Αλλοίμονο αν´δεν φοβόμασταν να περπατήσουμε στα σκοτεινά και τρομακτικά μονοπάτια του ανθρώπινου μυαλού! Αλλά όταν δεν καταλαβαίνεις, δε φοβάσαι κι'όλας..

Καλές ακροάσεις

Re: 18 έτη 9 μήνες πριν, #2961

• Αρετή
  • Αρετή's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Νεαρός Χρήστης
  • Καταχωρήσεις: 25
  • Κάρμα: 0
Δεν είχα σκοπο να κατηγορήσω κανεναν, καθώς δε νομίζω πως θα είχε νόημα, συμφωνώ μαζί σου, απλά νομίζω πως όσα λες κι εσύ επιβεβαιώνουν ότι οι σωστες διαστασεις χάνονται εύκολα και πρέπει, επομένως, αν μας ενδιαφέρουν ουσιαστικά τα πράγματα, να τις αποκαθιστούμε. Προσωπική άποψη, το ξαναλέω.

Re: 18 έτη 9 μήνες πριν, #2962

Το κλείσιμο της Άυπνης πόλης με πνευστά - τη μελωδία απο πίσω και μια Μάρθα τρομερή για μια ακόμη φορά (στα ισπανικά τώρα) είναι ιδανικό...!!!!
Overhead the albatros hangs motionless upon the air and deep beneath the rolling waves in labyrinths of coral caves.....

Re: Η βροχή από κάτω - Οι εντυπώσεις μας 18 έτη 9 μήνες πριν, #2965

• MeLiTzaNio
  • MeLiTzaNio's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Συντονιστής
  • Καταχωρήσεις: 2083
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες: 1
  • Κάρμα: 5
Σκιπίωνας έγραψε:
Μαρίνα Φραγκίσκου έγραψε:
Μήπως να τα ξαναλέγαμε σε 6 μήνες??????????

Δε σου αρεσε , ε? :huh:

Μην βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα.................

Μου άρεσε, και εσένα σου άρεσε και θα μου το πεις με μεγαλύτερη σιγουριά σε 6 μήνες ....
I'll tell you all my secrets
But I lie about my past
So send me off to bed forever more.

Re: Η βροχή από κάτω - Οι εντυπώσεις μας 18 έτη 9 μήνες πριν, #2966

• lab_mice
  • lab_mice's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Χρυσός Χρήστης
  • Καταχωρήσεις: 259
  • Κάρμα: 0
Εγώ δεν θα πω την γνώμη μου για τον δίσκο. Τουλάχιστον όχι ακόμα. Θα περιμένω να ξημερώσει η Τετάρτη για να το κάνω...

(Που να ήξερες ρε Χρήστο ότι το \"νήμα\" που θα άνοιγες θα είχε 110 απαντήσεις και ότι θα το βλέπαμε όλοι μαζί 6900 φορές. Και είναι μόνο η αρχή...)<br><br>Το μήνυμα διορθώθηκε από τον/την: lab_mice, στις: 20/03/2006 22:12
Αχ αυτό το forum...
Αχ αυτό το forum!

The Udjat Team Info

Η Udjat Team ευθύνεται για τη δημιουργία αυτής της ιστοσελίδας.
The Udjat Team is responsible for weaving this site.

Αν σας ενδιαφέρει η επικοινωνία μαζί μας, δοκιμάστε το παρακάτω email:
If you are interested in contacting us, please use the email address below: