Μετά από αρκετή καθυστέρηση λόγο ότι είμαι στην ιταλία,τελικά άκουσα και εγώ το καινούργιο cd του θανάση!Για να πω την αλήθεια τώρα το βάζω δεύτερη φορα.Δεν πρόλαβα να διαβάσω όλα τα μηνύματα του thread,γιατί έχω να μπω καιρό στην κοιλάδα,αλλα είδα ότι υπάρχαν διαφορούμενες γνώμες και έτσι θα ήθελα να μοιραστώ και την δίκια μου μαζί σας...μα τι να πω...τι να γράψω...μια φορα ήταν αρκετή για να καταλάβω πολλά, που όμως μου είναι δύσκολο να τα βγάλω από μέσα μου και να τα κάνω λέξεις.Στο κάτω κάτω η προσωπική μου άποψη για το αν μου άρεσε η όχι ίσως να μην είναι τόσο σημαντική,όσο το τι ένιωσα όσο άκουγα αυτόν τον δίσκο και τι κατάφερα να πάρω από αυτά που προσπάθησε (η νομίζω ότι προσπάθησε) να πει ο θανάσης μέσα από αυτό το πείραμα (θα το πω εγώ) το πολύ μα πολύ επιτυχημένο,αλλα όχι σε όλα τα σημεία.Πάντως αν μπορώ να πω ότι έχω μάθει τον Θανάση μέσα από τις δουλειές του ακούγοντας αυτό το cd καταλαβαίνω απόλυτα απόλυτα αυτά που κατά καιρούς είχε πει για τον δίσκο.Πρώτη φορα νιώθω τόσο \"συχρονισμενος\" με τον καλλιτέχνη παρότι που δεν πιστεύω ότι αυτή είναι η καλλίτερη δουλειά του.Νομίζω ότι οποιος έχει ακούσει όλες τις δημιουργίες του θανάση μπορεί να τον καταλάβει απόλυτα αυτόν τον δίσκο,ο οποιος έχει μέσα τρομερά σημεία!Για να ολοκληρώσω για μένα αυτός ο δίσκος δείχνει το ταλέντο του θανάση και σφραγίζει το ταλέντο του και την ευρηματικότητα του,είναι ουσιαστικά μια εγγύηση για μένα ότι θα ακολουθήσουν ακόμα μεγαλύτερα αριστουργήματα.¸τσι φαντάζομαι κάπως την εξέλιξη τις μουσικής και την τέχνης από κάποιον καλλιτέχνη
Τελικά πάλι τίποτα από όλα αυτά που σκεφτόμουν δεν μπόρεσα να γράψω και τώρα που ξαναδιαβάζω τα παραπάνω μάλλον είπα εν τέλη την προσωπική μου άποψη!
ps:ξέχασα,σίγουρα ο δίσκος δεν προορίζεται για κάποιον που θέλει να μάθει τον Θανάση Παπακωνσταντίνου αλλα για κάποιον που τον ξέρει ήδη και έχει αγαπήσει την μέχρι τώρα δουλειά του.