Καλώς ήλθατε, Επισκέπτης

ΘΕΜΑ: "Η βροχή από κάτω" - Οι εντυπώσεις μας

Re:εντυπώσεις 18 έτη 8 μήνες πριν, #3229

• Γιώργος
  • Γιώργος's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Έμπειρος Χρήστης
  • Καταχωρήσεις: 122
  • Κάρμα: 0
τον ελιωσα τον δισκο
:laugh:<br><br>Το μήνυμα διορθώθηκε από τον/την: Γιώργος, στις: 28/03/2006 19:59
Ο διαχειριστής έχει απενεργοποιήσει τη δημόσια πρόσβαση σύνταξης.

Re: "Η βροχή από κάτω" - οι εντυπώσεις μας 18 έτη 8 μήνες πριν, #3264

• Φοινίκη
  • Φοινίκη's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Πλατινένιος Χρήστης
  • Καταχωρήσεις: 555
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες: 3
  • Κάρμα: 16
Χρήστος Γιαλαμάς έγραψε:
Χαίρομαι που υπάρχουν ταρκοφσκικοί θαυμαστές ανάμεσα μάς...

:) Ανταποδίδω το χαιρετισμό: από Pink Floyd ελάχιστα γνωρίζω, είμαι όμως πεπεισμένη πως αυτοί που τους ακούν είναι όλοι τους καλά παιδιά... :rolleyes:<br><br>Το μήνυμα διορθώθηκε από τον/την: Φοινίκη, στις: 30/03/2006 00:20
Το καλό σου το καλό μου

Re: 18 έτη 8 μήνες πριν, #3268

• zirico3
  • zirico3's Avatar
Μετά από αρκετή καθυστέρηση λόγο ότι είμαι στην ιταλία,τελικά άκουσα και εγώ το καινούργιο cd του θανάση!Για να πω την αλήθεια τώρα το βάζω δεύτερη φορα.Δεν πρόλαβα να διαβάσω όλα τα μηνύματα του thread,γιατί έχω να μπω καιρό στην κοιλάδα,αλλα είδα ότι υπάρχαν διαφορούμενες γνώμες και έτσι θα ήθελα να μοιραστώ και την δίκια μου μαζί σας...μα τι να πω...τι να γράψω...μια φορα ήταν αρκετή για να καταλάβω πολλά, που όμως μου είναι δύσκολο να τα βγάλω από μέσα μου και να τα κάνω λέξεις.Στο κάτω κάτω η προσωπική μου άποψη για το αν μου άρεσε η όχι ίσως να μην είναι τόσο σημαντική,όσο το τι ένιωσα όσο άκουγα αυτόν τον δίσκο και τι κατάφερα να πάρω από αυτά που προσπάθησε (η νομίζω ότι προσπάθησε) να πει ο θανάσης μέσα από αυτό το πείραμα (θα το πω εγώ) το πολύ μα πολύ επιτυχημένο,αλλα όχι σε όλα τα σημεία.Πάντως αν μπορώ να πω ότι έχω μάθει τον Θανάση μέσα από τις δουλειές του ακούγοντας αυτό το cd καταλαβαίνω απόλυτα απόλυτα αυτά που κατά καιρούς είχε πει για τον δίσκο.Πρώτη φορα νιώθω τόσο \"συχρονισμενος\" με τον καλλιτέχνη παρότι που δεν πιστεύω ότι αυτή είναι η καλλίτερη δουλειά του.Νομίζω ότι οποιος έχει ακούσει όλες τις δημιουργίες του θανάση μπορεί να τον καταλάβει απόλυτα αυτόν τον δίσκο,ο οποιος έχει μέσα τρομερά σημεία!Για να ολοκληρώσω για μένα αυτός ο δίσκος δείχνει το ταλέντο του θανάση και σφραγίζει το ταλέντο του και την ευρηματικότητα του,είναι ουσιαστικά μια εγγύηση για μένα ότι θα ακολουθήσουν ακόμα μεγαλύτερα αριστουργήματα.¸τσι φαντάζομαι κάπως την εξέλιξη τις μουσικής και την τέχνης από κάποιον καλλιτέχνη

Τελικά πάλι τίποτα από όλα αυτά που σκεφτόμουν δεν μπόρεσα να γράψω και τώρα που ξαναδιαβάζω τα παραπάνω μάλλον είπα εν τέλη την προσωπική μου άποψη!

ps:ξέχασα,σίγουρα ο δίσκος δεν προορίζεται για κάποιον που θέλει να μάθει τον Θανάση Παπακωνσταντίνου αλλα για κάποιον που τον ξέρει ήδη και έχει αγαπήσει την μέχρι τώρα δουλειά του. :)

Re: 18 έτη 8 μήνες πριν, #3272

• alex
  • alex's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Ανώτερος Χρήστης
  • Καταχωρήσεις: 76
  • Κάρμα: 0
Αν έιχα ανοίξει το θέμα εγώ, ο τίτλος θα ήταν:

Αλλος ένας εξαιρετικός δίσκος ή Θανάση μας δικαίωσες για πολλοστή φορά...

that's all!<br><br>Το μήνυμα διορθώθηκε από τον/την: alex, στις: 30/03/2006 16:01

Re: 18 έτη 8 μήνες πριν, #3274

• MITSOS
  • MITSOS's Avatar
SUPER EINAI O DISKOS

KAI AN THIMAME KALA OTAN VGHKE O BRAXNOS ...
KAPOIOI STHN ARXH TSINAGANE.
META OLLA SUPER

META HRTHE H AGRIPNIA
THYMAME POLOUS NA LENE OTI EINAI PERIERGOS
OTI THELANE PIO POLLA TRAGOUDAKIA KAI LIGOTERA ORXISTRIKA THEMATA
META H AGRIPNIA EGINE APO TOUS KALHTEROUS

ETSI THA GINEI KAI TORA

Re: 18 έτη 8 μήνες πριν, #3284

• efie sari
  • efie sari's Avatar
mia xara einai o diskos kalyteros apo tin agrypnia pio light toulaxiston edw den spaei tileoraseis

melodikos wraios mia xara
leei kai kana poiimataki na pernaei wra na to paizoume kai psagmenoi vazoume kai ena lorka na vrisketai mia xara kai gia filologiki vradia ston parnasso oti prepei

san lantsias ena pragma

antre kai tou xronou sto ariwn orxistrikis mousikis mazi meta xrysa daxtyla tou giorgou magka no II kai to kainourgio cd tou spanoudaki einai kai i ND stin exousia tha emfanistei aytos den mporei

ama laxei ton paizoun kai sto asanser tou hilton

The Udjat Team Info

Η Udjat Team ευθύνεται για τη δημιουργία αυτής της ιστοσελίδας.
The Udjat Team is responsible for weaving this site.

Αν σας ενδιαφέρει η επικοινωνία μαζί μας, δοκιμάστε το παρακάτω email:
If you are interested in contacting us, please use the email address below: