Βασισμένες στο μίνι δίσκο: Σάρα (μισό), Άυπνη πόλη (δις), Ορυχεία, Βάλια Κάλντα - δηλαδή, ο,τι πρόλαβα να ηχογραφήσω απ' το Αγέρι.
¸χω στο μυαλό μου τόσα πολλά αλλά δεν ξέρω πώς να σας τα πω ... ούτε το κατάλληλο emoticon υπάρχει για να εκφραστώ. Καταρχήν να πω πως τα σχόλια που γράφτηκαν σ'αυτήν τη στήλη με είχαν προιδεάσει καταλλήλως για το τι θα ακολουθούσε. Εντούτοις, ξαφνιάστηκα!!
Δοκιμή πρώτη:
Επαναλαμβάνω αυτό που είχε πει κάποιος στον Ταρκόφσκι αφότου είδε την ταινία του \"ο Καθρέφτης\": δε μπορώ να μιλήσω γι' αυτήν την ταινία γιατί απλούστατα μιλάει για μένα.
Δοκιμή δεύτερη:
Αυτό δεν είναι ταξίδι στην κόλαση, ταξίδι στον Άδη είναι. Ανάστασης νεκρών είναι, ίσως μέρος 1ον.
Είναι η ιστορία ενός ανθρώπου που βλέπει και ξέρει πολλά, παρόλη όμως την καλή του διάθεση, δεν ξέρει πώς να τα προσφέρει στους άλλους. Του λείπουν τα μέσα. Τόσο σίγουρος όμως είναι για την αλήθεια του που επιμένει κι αποφασίζει να βρει αυτά τα μέσα που του χρειάζονται, να μεγαλώσει. ¸να μοναχικό ταξίδι με μοναδικό εφόδιο την κληρονομιά μας.
Δοκιμή τρίτη:
Αυτό δεν είναι απλά ακρόαση δίσκου αλλά βίωμα, εμπειρία ζωής. Η κινηματογραφικότητα της μουσικής. Αισθηματικές καταστάσεις που μέχρι τώρα μόνο μέσα από ταινίες είχα ζήσει.
Τέλος:
Καταλαμβαίνω τα παιδιά που δυσανασχετούν με το δίσκο. Αυτός ο δίσκος δεν είναι αριστούργημα από μόνος του με την έννοια του ότι δεν δηλώνει
ξεκάθαρα τη πρόθεσή του για συλλογική προσφορά. Από την άλλη όμως, αποτελεί ξεκάθαρη πρόθεση του Θανάση για μια ολική προσφορά χωρίς ανταλλάγματα. Αυτός ο δίσκος αποτελεί ένα στάδιο που έπρεπε να γίνει. Γιατί, για να μπορέσει κάποιος να προσφέρει τα μέγιστα, πρέπει πρώτα να μπορέσει να \"καθρεφτίσει\" τον εαυτό του στο μέσο που χρησιμοποιεί. Να δει αν μπορεί να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις του.
Τείνω κι εγώ προς την άποψη του ότι αυτή είναι η καλύτερη του δουλειά. Μετά από αυτό, Θανάση, πλέον έχω λόγους να αναμένω ένα πραγματικό αριστούργημα. Κάτι ανάλογο του Στάλκερ (αν επιτρέπεται τέτοια σύγκριση!!). Ήδη ο πήχυς βρίσκεται στα ύψη!!
Αν πάλι όλα αυτά σας φαίνονται κουφά, μην ανησυχείτε. Αλλού είναι το πρόβλημα, δεν τό 'χετε εσείς!!
Άσχετο: Χρήστο (Γιαλαμάς), όποτε βλέπω είτε το δικό σου είτε το δικό μου avatar αγχώνομαι!! Πολύ σκοτάδι!! Κάτι πρέπει να κάνουμε, να βρούμε τελος πάντων εκείνον το διακόπτη...
Το μήνυμα διορθώθηκε από τον/την: Φοινίκη, στις: 27/03/2006 23:11
Γιατί κάθε φορά που γράφω εξαφανίζεται το θέμα;
<br><br>Το μήνυμα διορθώθηκε από τον/την: Φοινίκη, στις: 27/03/2006 23:12