γεια σας κι απο μενα μετα απο καιρο... παρολη την φυλακη στην οποια ειμαι εγκλειστος προμηθευτηκα τον διαφανο και τον εχω ακουσει απειρες φορες...και αρχιζω:
1. διαφανος--φοβερος ο μαλαμας, το θεμα πολυ συγκινητικο
2. περσεφονη;--η μαρθα εδωσε ρεστα, πρεπει να τα εδωσε ολα σε αυτην την ερμηνεια
3. αμερικη--πολλοι εχουν αντιρρηση για τις φωνες στο βαθος. πιστευω οτι ειναι φοβερο τρικακι και δεν ειναι και υπερβολικο
4. πες μου κατι--παλια: ''τα βηματα μας, αθελα μας ειναι δωρα ακριβα...'', και τωρα: ''πες μου κατι αφορητο σαν την φραση ...δηλαδη τι αλλο θα κανει στιχο; ειναι απιστευτο πως φτιαχνει στιχο καποια συναισθηματα. μπραβο σε ΟΛΗ την οικογενεια!!
5. οι μυγες βαλσαμονονται με βαλς--ενταξει ακουγεται αλλα σαν χαλακι
6. το κομμωτριακι--ευχαριστο, ανεβαστικο(υπαρχει τετοια λεξη;
), γενικα εχει ολα τα προσοντα για να απογειωσει το κοινο σε ενα live
7. τα παξιμαδια--οτι και να πω ειναι λιγο. θα διαφωνησω παλι με αυτους που λενε οτι ειναι πολυ υποτονικο. η θεματικη του το επιβαλει πιστευω. για τον μαλαμα τι να πω; ας ελπισουμε να μην τραγουδησει ποτε καρβελα γιατι κι αυτον τελειο θα τον κανει.
8. αερικο--μοναδικος ο σιωτας, πολυ καλη η διασκευη αλλα δεν το συγρινω με την εκτελεση στα λαφυρα, τα θεωρω ισαξια.
9.360χλμ--η μαρθα ξανα απιθανη αλλα θα ημουν πολυ περιεργος να το ακουσω απο τον ιδιο τον θαναση.
10.u, the universe--τοσο ωραιο που ζηλεψα που δεν ειμαι blοgger...ο μπαντουκ μεγαλο ταλεντο(το ξερετε ηδη...)
11. στην κοιλαδα τεν τεμπων--μου αρεσει πολυ, λυπαμαι που δεν γνωριζω τα μερη για να νιωσω τα συναισθηματα που μεταφερουν και τα οποια εχω ακουσει απο πολλους..θαναση γραψε κι ενα τραγουδι για την λεβεντογεννα
12. βασιλιας-- ισαξιο με την ερμηνεια του θαναση. θα το προτιμουσα απο τον ιδιο...εξαλλου νανουρισματα δεν τραγουδανε μονο καλλιφωνες κυριες..μπορει κι ενας πατερας στο παιδι του(ή στα διδυμα του τελος παντων)
13. η μοσχαροκεφαλη--ωραιο, αστειο, ρεαλιστικο...απλα τελειο και ειδικα για live. ΑΛΛΑ παλι μεγαλο κενο οπως και στο κρυφο κομματι στα ''ζωντανα''. γιατι; ας μου εξηγησει καποιος.
14- 6'' με τιποτα. ποιος ο λογος;
συνοψιζοντας εχω να παρατηρησω οτι πολυ καλα λογια ειπα ρε γμτ...τα αξιζει παντως. κανει ενα πολυ ωραιο πισωγυρισμα στο υφος χωρις να θελω να κακισω την βροχη ή την αγρυπνια. απλα ειναι διαφορετικα και εξισου ωραια.
ελπιζω τον χρονο που θα τεμπελιαζ...εεε θα ξεκουραστει να μας δωσει κατι που θα μεινουμε με το στομα ανοιχτο...keep bombing<br><br>Το μήνυμα διορθώθηκε από τον/την: manu_, στις: 16/12/2006 12:49