Καλώς ήλθατε, Επισκέπτης

ΘΕΜΑ: "Ο Διάφανος" Οι εντυπώσεις μας

Re:O Διάφανος-οι εντυπώσεις μας 18 έτη 4 ημέρες πριν, #11911

• Φοινίκη
  • Φοινίκη's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Πλατινένιος Χρήστης
  • Καταχωρήσεις: 555
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες: 3
  • Κάρμα: 16
Κι εγώ στο πρώτο άκουσμα μάλλον Μάλαμα άκουσα παρά Θανάση. Σε επίπεδο ενορχήστρωσης μιλώ. Γιατί ως σύνολο είναι καθαρά Θανάσης. Άιντε, Θανάσης και φίλοι! :laugh: Ίσως να είναι και που είχα κάποιες άλλες προσδοκίες. Δεν ξέρω. ¼πως και να 'χει, τα τραγούδια είναι Θανάσης και μάλιστα πολύ πολύ ωραία! Μόνο το βασικό τέμπο στα Παξιμάδια δεν μου άρεσε.

Βασικά μόνο για 2 κομμάτια μπορώ να πω κάτι: το You_the universe, ειδικά στην αρχή, μου θυμίζει πολύ έντονα διαφήμιση ασφαλιστικής εταιρίας ή ιδιωτικής σχολής τριτοβάθμιας εκπαίδευσης! :lol: :lol: Και ο Μπαντούκ μοντέρνος ιερέας που διαβάζει το κυριακάτικο εορτολόγιο!

Και τέλος οι μύγες. Αυτές οι μύγες μου θύμισαν έντονα κάτι άλλες μύγες που δεν μ' αφήνανε να κοιμηθώ κάτω από τις φουντουκιές καλοκαιριάτικα (πριν χρόνια αυτά, όταν ήμουν ακόμα παιδούλα :) ). Πώς λέμε \"τ' αηδόνια δεν μ' αφήνανε να κοιμηθώ στις Πλάτρες\"; κάπως έτσι. Πολύ μ' αρέσουν αυτές οι μύγες!

Α! ξέχασα κάτι: το γαϊδουράκι στο λογότυπο ΑΧΟΣ είναι πολύ ωραίο! Εξ' ίσου όμορφη είναι και η αντιπαράθεση γαϊδάρου-Θανάση στα τελευταία φύλλα! :lol: χεχε.. δεν ξέρω αν έγινε εσκεμμένα, είναι πολύ ωραία όμως.<br><br>Το μήνυμα διορθώθηκε από τον/την: Φοινίκη, στις: 18/12/2006 22:36
Το καλό σου το καλό μου
Ο διαχειριστής έχει απενεργοποιήσει τη δημόσια πρόσβαση σύνταξης.

Re:O Διάφανος-οι εντυπώσεις μας 18 έτη 4 ημέρες πριν, #11916

• Earendil
  • Earendil's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Νεαρός Χρήστης
  • Εό! γαμώ το φασισμό
  • Καταχωρήσεις: 23
  • Κάρμα: 0
Δε θα προχωρήσω σε ενδελεχή κριτική , άλλωστε δεν είμαι μουσικοκριτικός , απλός ακροατής είμαι και μάλιστα όχι ιδιαίτερα αντικειμενικός όταν πρόκειται για το Θανάση! Προσωπικά μου άρεσε πολύ ο δίσκος ,και μου άρεσε η ας πούμε στροφή σε παλιότερες φόρμες μουσικά. Στιχουργικά είναι κλασικός Θανάσης (για κοπλιμέντο το λέω) και το γενικότερο σύνολο τοποθετεί τον δίσκο ψηλά στις μουσικές μου προτιμήσεις. Μόνο μου παράπονο η αρκετά υψηλή τιμή του.

Re: 18 έτη 3 ημέρες πριν, #11939

• MONOKARA
  • MONOKARA's Avatar
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΙΛΑΔΙΤΕΣ ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ.ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ Ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟ CD MOY Ο ΔΙΑΦΑΝΟΣ.ΕΔΩ Κ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΩ ΜΕ ΕΝΑ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΡΑΞΕΓΗΣΙΜΟ....ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ Κ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΟΥΣΙΚΟΙ ΤΟΥ.ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΣΩΚΡΑΤΗ Κ ΣΤΗ ΜΑΡΘΑ.ΕΥΤΗΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΤΕ Κ ΕΣΕΙΣ Κ ΓΕΜΙΖΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΜΕ ΚΑΥΣΙΜΑ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΑΣ..ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ!!!!!

Re: 18 έτη 3 ημέρες πριν, #11960

• chameleon
  • chameleon's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Πλατινένιος Χρήστης
  • Καταχωρήσεις: 394
  • Κάρμα: 2
αν και καινούριος στο forum έχω να κάνω την εξής παρατήρηση:αφήστε να περάσει λίγος καιρός ρε παιδιά για να καταλάβουμε καλά τον δίσκο!!!Εγώ προσωπικά ειδικά στην περίπτωση του Θανάση ''ανακάλυψα'' ορισμένα τραγούδια μετά απο πολλές ακροάσεις....Δέν νομίζω οτι ακούγοντας τον διάφανο 2 και 3 φορές μπορούμε να τον κρίνουμε...ΩΡΑΙΟΣ ΕΙΜΑΙ!!!ΠΡΩΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ FORUM ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ...SORRY GUYS!!!
Y.Σ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙ????ΟΟΕΕΟΟ???<br><br>Το μήνυμα διορθώθηκε από τον/την: chameleon, στις: 19/12/2006 22:27
κουβεντιάζουν δυο φίλοι
-καλά καπνίζεις ακόμα?
-Ναι..εσύ το έχεις κόψει?
-ουου!!τώρα...έχω πολύ καιρό...
-πόσο καιρό δηλαδή?
-3 χρόνια,6 μήνες και 13 μέρες....
-άστο ρε...δεν το...

Re: 18 έτη 1 ημέρα πριν, #12046

• σεπτέμβρης
  • σεπτέμβρης's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Φρέσκος Χρήστης
  • Καταχωρήσεις: 11
  • Κάρμα: 0
οι μουσικές του είναι πηλός κεντημένος. Δε νομίζω ότι μπορώ να πω κάτι άλλο.
φύτρωσε μια παπαρούνα

Re: 18 έτη 22 ώρες πριν, #12051

• Asmodaius
  • Asmodaius's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Πλατινένιος Χρήστης
  • Καταχωρήσεις: 491
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες: 2
  • Κάρμα: 8
..Το σχήμα του Θανάση είναι από τα πιο ολοκληρωμένα σχήματα που έχω ακούσει και όσο περνάει ο καιρός τόσο πιο ακέραιο γίνεται..συνενώνει τζαζ-ροκ-παράδοση-ρεμπέτικο..όλα τα είδη μουσικής γίνονται ένα..και Μ81..
..ένα μεγάλο μπράβο και ένα ευχαριστώ για την αναβάθμιση της ελληνικής μουσικής μέσα από τις συνθέσεις τους..απλά μοναδικοί

The Udjat Team Info

Η Udjat Team ευθύνεται για τη δημιουργία αυτής της ιστοσελίδας.
The Udjat Team is responsible for weaving this site.

Αν σας ενδιαφέρει η επικοινωνία μαζί μας, δοκιμάστε το παρακάτω email:
If you are interested in contacting us, please use the email address below: