Καλώς ήλθατε, Επισκέπτης

ΘΕΜΑ: "Ο Διάφανος" Οι εντυπώσεις μας

Re: 18 έτη 1 εβδομάδα πριν, #11776

• hatzi_88
  • hatzi_88's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Πλατινένιος Χρήστης
  • Καταχωρήσεις: 629
  • Κάρμα: 11
ontws poli wraia sxolia...alla de tha prepe na nai kai sta ellinika ? ? ? :mad:
Ο διαχειριστής έχει απενεργοποιήσει τη δημόσια πρόσβαση σύνταξης.

Διάφανος - Οι εντυπώσεις μας 18 έτη 1 εβδομάδα πριν, #11777

• MeLiTzaNio
  • MeLiTzaNio's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Συντονιστής
  • Καταχωρήσεις: 2083
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες: 1
  • Κάρμα: 5
Στα Ελληνικά μιλάει ο στίχος οπότε τα σχόλια δεν είναι τόσο απαραίτητα ;)
I'll tell you all my secrets
But I lie about my past
So send me off to bed forever more.

Re:Διάφανος - Οι εντυπώσεις μας 18 έτη 1 εβδομάδα πριν, #11794

Δυστυχώς από τις περιηγήσεις μου στα διάφορα fora, όπου σχολιάζουν και ακροατές λιγότερο μυημένοι (ας μου επιτραπεί ο όρος), υπάρχουν αρκετές αρνητικές κριτικές. Δεν το περίμενα αυτό ομολογώ. Περίμενα πως αυτός ο δίσκος θα γίνει δεκτός με περισσότερο ενθουσιασμό απ' ότι η Βροχή.
Overhead the albatros hangs motionless upon the air and deep beneath the rolling waves in labyrinths of coral caves.....

Re:Διάφανος - Οι εντυπώσεις μας 18 έτη 1 εβδομάδα πριν, #11796

• highlander
  • highlander's Avatar
Ego nomizo oti o diafanos apla eixe poly ''hype'' kai eno ta periodika kai oi radiofonikoi paragogoi ekthiazan th vroxh o o casual arkoaths tou 'entexnou' ( sorry pou to xrisimopoio alla nomizo oti h leksh exei xrish giati ontos yparxei poly kako tragoudi ekei ekso) epireazetai fisika apo ayta kai xoris aparetita na to niothei 'jumps on the bandwagon' twn hardcore fans.
otan meta vgike o diafanos aytoi isos perimenan kati pio laiko/apalo aposperiths ena prama kai fisika tous peftei kapos aliotikos...einai gegonos oti sto radiofono mono o diafanos akougete kai to persefoni, mexri tora..

aa na griniakso kai ligo.. ;) gia to you .. the universe .. einai ligo adiko .. ego eimai fan apo to 93 kai den hksera oti yphrxe tetoio fan base logo eksoterikou, proxtes to vrika kata tyxh to site kai exasa thn eykairia na anaferomai kai go.......xexe
ligh mataiodoksia den evlapse pote kanenan ;) ;)

Re: 18 έτη 1 εβδομάδα πριν, #11799

• soares
  • soares's Avatar
Θα συμφωνήσω με το hype του highlander, αλλά δεν μπορώ ότι με πειράζει ιδιαίτερα. Ανεξάρτητα με το τι περίμενα εγώ από το δίσκο, αυτό που εισπράττω είναι ότι ο Θανάσης για άλλη μια φορά είναι συνεπής με τον εαυτό του, και εμένα αυτό μου φτάνει. Χωρίς να πω \"πόσο μ'αρέσει το τάδε\" (άλλωστε από ότι είδα συμφωνούμε με πολλούς:), άρα έχουν αρχίσει να ξεχωρίζουν τα τραγούδια που πρέπει ), γενικά συμφωνώ με τις ενορχηστρώσεις και τις επιλογές που έχει κάνει σε ένα ποσοστό 80-90%.

Αλλά μιας και βγάζουμε τα σώψυχά μας στη φόρα, μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος: γιατί μ'αρέσει τόσο πολύ ο Διάφανος από τον Σωκράτη, ενώ δεν μου είχε κάνει τόσο εντύπωση στα live; Μάλιστα τον πέρναγα λίγο στα \"ψιλά\", αλλά τώρα... Συμβαίνει και με άλλους αυτό;

Re:Διάφανος - Οι εντυπώσεις μας 18 έτη 1 εβδομάδα πριν, #11811

• antonis_x
  • antonis_x's Avatar
Δεν τον άκουσα ακόμα το δίσκο, ένας φίλος όμως μου έστειλε το \"You_the Universe\". Απ' όσο κατάλαβα, οι φράσεις που ακούγονται αναφέρονται σε usernames ελλήνων bloggers

(κάπου στην αρχή αναφέρει και μένα :laugh: )

Αν κάποια/ κάποιος έχει καταλάβει διαφορετικά, να μου πει.

The Udjat Team Info

Η Udjat Team ευθύνεται για τη δημιουργία αυτής της ιστοσελίδας.
The Udjat Team is responsible for weaving this site.

Αν σας ενδιαφέρει η επικοινωνία μαζί μας, δοκιμάστε το παρακάτω email:
If you are interested in contacting us, please use the email address below: