Καλώς ήλθατε, Επισκέπτης

ΘΕΜΑ: Αναίσχυντη προσωπική διαφήμιση

Re:Boomstate - Bandoek 17 έτη 7 μήνες πριν, #17505

• Shu_Ji
  • Shu_Ji's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Πλατινένιος Χρήστης
  • Καταχωρήσεις: 541
  • Κάρμα: 0
να υπενθυμίσω οτι βγηκε το νεο σιντι των boomstate, είναι πολύ καλό και βέβαια συμμετέχει ο Γεώργιος Βαδούκ Αποστολάκης!!!!!!!!!!!!!!!

και στους scab level είναι και ο Μακης Πελοπίδας, γιουπιιιιιιιιι!!
Δε μ' αναγνωριζετε γιατι ελειπα καιρο,

τα δακρυα μου δεν σας λενε κατι.

Λοιπον, διηγηθειτε μου τι εγινε εδω

να βρω ξανα του νηματος την ακρη. ...
Ο διαχειριστής έχει απενεργοποιήσει τη δημόσια πρόσβαση σύνταξης.

Re:Boomstate - Bandoek 17 έτη 7 μήνες πριν, #17528

• MeLiTzaNio
  • MeLiTzaNio's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Συντονιστής
  • Καταχωρήσεις: 2083
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες: 1
  • Κάρμα: 5
:( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

παλιοζωή, παλιόκοσμε και παλιοκοινωνία

(την κοινωνία μου μέσα :mad: )
I'll tell you all my secrets
But I lie about my past
So send me off to bed forever more.

Re:Αναίσχυντη προσωπική διαφήμιση 17 έτη 6 μήνες πριν, #18010

• Μπαντούκ
  • Μπαντούκ's Avatar
Χαίρετε!

Θα ήθελα να σας θυμίσω οτι τη Δευτέρα 11 Ιουνίου, δηλαδή σε λίγες ώρες, θα έχω ένα σόλο λάιβ στα Απυραμόρια στη Θεσσαλονίκη.

Μπορώ άνετα να σας υποσχεθώ οτι μπορείτε να μην περιμένετε τίποτα, ή σχεδόν τίποτα απ' ό,τι ξέρατε μέχρι τώρα.

Σε λίγες μέρες ακολουθεί ενημέρωση γιά τις δραστηριότητές μου μέχρι την ημέρα που θα μπορείτε να γιορτάσετε την αναχώρησή μου λόγω μεταναστεύσεως.

Μετά τιμής

Γεώργιος Μπαντούκ B)

Re:Αναίσχυντη προσωπική διαφήμιση 17 έτη 6 μήνες πριν, #18012

• Anel
  • Anel's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Πλατινένιος Χρήστης
  • Καταχωρήσεις: 768
Μπαντούκ έγραψε:
Σε λίγες μέρες ακολουθεί ενημέρωση γιά τις δραστηριότητές μου μέχρι την ημέρα που θα μπορείτε να γιορτάσετε την αναχώρησή μου λόγω μεταναστεύσεως.

Δραστηριότητες όπως κοκτέιλ πάρτυ, κοινωνικές εκδηλώσεις και τα σχετικά να υποθέσουμε...?
Πρόκειται για μετανάστευση ή για αποδημία σαν αυτή των πουλιών;;;
Σας μερσούμε για την ενημέρωση κύριε Γεώργιε!<br><br>Το μήνυμα διορθώθηκε από τον/την: Anel, στις: 11/06/2007 01:42
ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΘΛΙΜΜΕΝΑ Μ' ΕΝΑ ΣΑΡΑΚΙ ΑΡΜΕΝΙΚΟ

http://stahiologiseis.blogspot.com/

(Αχ αυτό το φόρουμ
αχ αυτό το φόρουμ --> τι νοσταλγικό που ακούγεται τώρα πια αυτό...)

Re:Αναίσχυντη προσωπική διαφήμιση 17 έτη 6 μήνες πριν, #18013

• Μιχαηλίδης
  • Μιχαηλίδης's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Πλατινένιος Χρήστης
  • Καταχωρήσεις: 759
  • Κάρμα: 10
Και άν προσδιορίζατε λίγο το λεγόμενο... \"Τίποτα\";;;
...καλά καλά καταλαβαίνω θα μας το προσδιορίσει το πολυπληθές κοινό σας!!
Επιπροσθέτως, \"τιποτένιο\" δείγμα θα μπορούσατε να παρουσιάσετε και λίγο νοτιότερα πρό της μεταναστεύσεως (Εύγε γνήσιο Κονγκολέζικο τέκνο!)

Καλή επιτυχία το λοιπόν και εις το επανιδείν...
Το πόδι μου το αγαπώ
γι' αυτό καί το κουνάω
και μου είναι χρήσιμο πολύ
όταν περπατάω

KEEP WALKING

Festival Αθηνών/Bandoek 17 έτη 6 μήνες πριν, #18251

• Ντάντη
  • Ντάντη's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Χρυσός Χρήστης
  • Καταχωρήσεις: 299
Μια από τις δραστηριότητες του φίλτατου Γεώργιου Μπαντούκ τη σήμερον ημέρα είναι η υπογραφή του Soundtrack της παράστασης των Sine Qua Non, που θα λάβει χώρα στις 4 & 5 Ιουλίου στο Φεστιβάλ Αθηνών.

Τι να πω...σπεύσατε...

Παραθέτω κάποια πράγματα για να μάθουμε ποιοί είναι οι Sine Qua Non....Ποιός είναι ο Bandoek νομίζω δε χρειάζεται σχόλιο :)

Σύγχρονος χορός στην Ελλάδα
Τις πολύ πρόσφατες τάσεις που καταγράφονται στο σώμα του σύγχρονου χορού στην Ελλάδα ανιχνεύει το Φεστιβάλ Αθηνών 2007, παρουσιάζοντας τη νέα δουλειά της πολυφωνικής sinequanon, τη νεοσύστατη ομάδα RootlessRoot, τους γόνιμους πειραματισμούς με τις νέες τεχνολογίες της ομάδας amorphy.org και, τέλος, την κοινωνική ευαισθητοποίηση και το ριζοσπαστισμό που διαπερνά τη χορογραφική γραφή του Κωνσταντίνου Μίχου.

Η ομάδα χορού sinequanon, στην πορεία της στο χρόνο, κατάφερε να αναδειχθεί σε ένα ενδιαφέρον κράμα σπουδαίων χορευτών με ερευνητική διάθεση πάνω στην κίνηση. Με την καινούργια τους δουλειά, xxx (Homo Hameno Hamini), οι Κική Μπάκα, Δημήτρης Σωτηρίου, Μπέτυ Δραμισιώτη, Ερμής Μαλκότσης, Σταυρούλα Σιάμου, ¸ντυ Λάμε, Αλέξανδρος Κεϊβανάη, επιμένουν συλλογικά, αυτοσαρκάζονται, αμφισβητούν προϋπάρχουσες βεβαιότητες, αποθεώνουν το τυχαίο και τη στιγμή.

Η πρωτοεμφανιζόμενη ομάδα RootlessRoot (2006), ιδρυτικά μέλη της οποίας είναι οι εξαιρετικοί χορευτές Λίντα Καπετανέα και Jozef Frucek (Γιόζεφ Φρούτσεκ), κάνει το ντεμπούτο της με το Sudden Showers of Silence, ένα έργο που συνδυάζει κίνηση, υποκριτική και χορό. Πρόκειται για ένα ντουέτο που εστιάζει την προσοχή στην αρχετυπική συνάντηση ενός άνδρα και μιας γυναίκας. Το ομηρικό έπος αποτελεί το δραματουργικό υπόβαθρο για τη σκηνική συνάντηση των δύο ερμηνευτών. Τη μουσική επένδυση του έργου επιμελήθηκε ο Δημήτρης Δεσύλλας.

Την υπαρξιακή αναζήτηση μέσα από το παιχνίδι της εικονικής πραγματικότητας παρουσιάζει η ομάδα amorphy.org, με το έργο της See you in Walhalla &#8211;μία ενδιαφέρουσα μείξη πολυμέσων και performance&#8211; σε σύλληψη των Τζένης Αργυρίου, Ash Bulayev (Ας Μπουλάγιεφ) και Ιωάννας Τσινιβίδη. Οι αμφίρροπες σχέσεις που δημιουργούνται μεταξύ ενός avatar (Ερμίρα Γκόρο), ενός παίχτη και ενός τυχαίου περαστικού θέτουν ερωτήματα σχετικά με την επιβεβλημένη μοναχικότητα του ανθρώπου στο σύγχρονο αστικό τοπίο και την προσπάθειά του να εδραιώσει έναν κώδικα επικοινωνίας με τους γύρω, να ενσωματωθεί στον κοινωνικό χώρο που τον περιβάλλει.

Ο Κωνσταντίνος Μίχος &#8211;ιδρυτής, το 1988, της ομάδας χορού Λάθος Κίνηση&#8211; ξεκίνησε το 2005 ένα πρόγραμμα διδασκαλίας με στόχο την έρευνα διδακτικών μεθόδων χορού σε παιδιά μεταναστών από μη δυτικές χώρες. &#8216;Eτσι οδηγήθηκε στην παράσταση Οι μάχες του Μαραθώνα (2006), ένα έργο που πραγματεύεται την έννοια του ρατσισμού στην ελληνική κοινωνία. Συμμετέχουν παιδιά πολιτικών προσφύγων και μεταναστών, ηλικίας 10 έως 15 χρόνων, και άτομα με ειδικές ανάγκες.
'Ακου, βλέπε, σώπα.

The Udjat Team Info

Η Udjat Team ευθύνεται για τη δημιουργία αυτής της ιστοσελίδας.
The Udjat Team is responsible for weaving this site.

Αν σας ενδιαφέρει η επικοινωνία μαζί μας, δοκιμάστε το παρακάτω email:
If you are interested in contacting us, please use the email address below: