Καλώς ήλθατε, Επισκέπτης

ΘΕΜΑ: Μουσικό Χωριό 2011

Μουσικό Χωριό 2011 12 έτη 9 μήνες πριν, #33181

 • Λύκος Κακός
 • Λύκος Κακός's Avatar
 • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
 • Ανώτερος Χρήστης
 • Καταχωρήσεις: 64
 • Κάρμα: 2
site.music-village.gr/

Να'μαστε όλοι εκεί να στηρίξουμε την προσπάθεια. Και ας ελπίσουμε οτι ο Θανάσης θα'ρθει και φέτος να μας τιμήσει :)



TO ΜΟΥΣΙΚΟ ΧΩΡΙΟ
Το Μουσικό Χωριό διοργανώνεται από την Αστική μή Κερδοσκοπική Εταιρία Μουσικών Παρεμβάσεων arTree και στοχεύει:

· Στην προγραμματισμένη ή αυθόρμητη εκτέλεση μουσικών ιδεών, έργων και δρώμενων και την παραγωγική ανταλλαγή ιδεών και projects μεταξύ διεθνών καλλιτεχνών και ανθρώπων της τέχνης γενικότερα.

· Στην υλοποίηση εκπαιδευτικών ενοτήτων υπό την μορφή εργαστηρίων/masterclasses ομαδικής δράσης, τα οποία συντονίζονται σε συνεργασία με Έλληνες και αλλοδαπούς καλλιτέχνες με αναγνωρισμένη δράση στο χώρο της σύγχρονης ή ιστορικής δημιουργίας και εκτέλεσης. Οι θεματικές ενότητες των εργαστηρίων στο σύνολο τους αποβλέπουν σε ευρείες και ουσιαστικές προσεγγίσεις της μουσικής τέχνης, ενώ δίνουν ιδιαίτερη έμφαση σε πρωτότυπους τομείς που δεν έχουν ενσωματωθεί ακόμη στα ελληνικά προγράμματα μουσικών σπουδών.

· Στην δημιουργία μίας διεθνούς αναπτυσσόμενης κοινότητας αλληλουποστηριζόμενων καλλιτεχνών, τόσο σε επίπεδο συλλογικής μουσικής εκτέλεσης, όσο παραγωγής και διανομής καλλιτεχνικού υλικού.

Το Μουσικό Χωριό βρίσκεται σε μόνιμη συνεργασία με την Εταιρία Κοινωνικής Παρέμβασης και Πολιτισμού της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Μαγνησίας (ΕΚΠΟΛ), το Δήμο Αρτέμιδος, την Νομαρχία Μαγνησίας και τους ανθρώπους του Αγίου Λαυρεντίου.

Η συνολική επικοινωνιακή δυναμική που αναπτύσσεται στα πλαίσια του φεστιβάλ όπου η διαφορετικότητα αποτελεί εναύσμα και όχι εμπόδιο, παρέχει ένα μοντέλο κοινωνικής συνύπαρξης με συνδετικό ιστό τη μουσική ώς παγκόσμια γλώσσα.

Ως συντονιστές αυτής της μουσικής αυτής κοινότητας, αποσκοπούμε όχι σε ένα φεστιβάλ ‘κλειστού τύπου’ ή σε μία τουριστική γιορτή, αλλά σε μία δημιουργική συμβίωση μεταξύ καλλιτεχνών, μουσικόφιλων, και ανθρώπων του χωριού, δημιουργώντας τις βάσεις για την εδραίωση ενός θεσμού που θα ριζώσει στη συνείδηση του τόπου και θα συνεχίσει να τον ενισχύει σε βάθος χρόνου, ενώ παράλληλα θα συμβάλει στις γνώσεις και την δημιουργικότητα, θα ενδυναμώνει τις ανθρώπινες σχέσεις πέρα από κοινωνικά και καλλιτεχνικά στεγανά και θα διακονεί έμπρακτα την ελευθερία στην έκφραση.
Ο διαχειριστής έχει απενεργοποιήσει τη δημόσια πρόσβαση σύνταξης.

Re:Μουσικό Χωριό 2011 12 έτη 9 μήνες πριν, #33182

 • karamitsos
 • karamitsos's Avatar
 • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
 • Έμπειρος Χρήστης
 • Καταχωρήσεις: 83
 • Κάρμα: 4
Εκεί θα είμαστε!!! Αλλά φέτος για το μεγάλο live θα είναι ο Φοίβακος! Μπας και να βάλουν και Β' live με Θανάση - Μήτσο - Φώτη όπως το '09; Τι ομορφα που ήταν... από τότε έχω να δω τον Θανάση.
Ο διαχειριστής έχει απενεργοποιήσει τη δημόσια πρόσβαση σύνταξης.

The Udjat Team Info

Η Udjat Team ευθύνεται για τη δημιουργία αυτής της ιστοσελίδας.
The Udjat Team is responsible for weaving this site.

Αν σας ενδιαφέρει η επικοινωνία μαζί μας, δοκιμάστε το παρακάτω email:
If you are interested in contacting us, please use the email address below: