Γεωργία έγραψε:Ναι καλά τώρα πες και σε μας που είμαστε λίγο κουτοί και βόδια γιατί...spam?αλήθεια δεν μπορώ να σας καταλάβω πολλές φορές...ίσως έχετε άλλους κώδικες εσείς οι νέοι και δεν παίρνετε υπόψη σας ότι παρακολουθούν και μεγάλοι άνθρωποι...ή άλλως δεν μας αφορούν προσωπικές εμμονές ή διαφορές!
Δεν έχω τίποτα προσωπικό με τα παιδιά ή με οποιονδήποτε άλλον θέλει να μας δώσει τη μουσική του να την ακούσουμε. Μάλιστα αυτό το "Δεν υπάρχουν θεοί" μου άρεσε πάρα πολύ, αλλά μου την δίνει λίγο όταν βλέπω ότι κάποιος έχει 1-2 πόστ και αυτά είναι για να διαφημίσει την δουλειά του. Ότι κάποιος έγινε μέλος δλδ στην κοιλάδα (και στην κάθε κοιλάδα) και το μόνο που έχει να πει είναι "παιδιά φτιάχνω PC ορίστε το τηλ μου αν με χρειαστείτε 6979***074", "παιδιά είναι υδραυλικός αν τρέχει η βρύση σας τηλ me 6948***452", "παιδιά είμαι ιερόδουλη αν το βράδυ έχετε όρεξη καλέστε με 0906584**5" κτλπ. Επίσης το είπα και πριν κάπου είχαμε ένα σχετικό θρέντ, στο οποίο μπορούσε ο καθένας μας να γράψει για το μπλόγκ, το e-radio του, το σάιτ του και όλα αυτά τέλος πάντων.
P.S. : ντάξ μην τρελένεσε κιόλας.. μπορεί να είμαι εγώ το βόδι ή ο κουτός
για αυτό δεν μπορείς να με καταλάβεις.
Edit: Ορίστε και το σχετικό
θρέντ όπου πάντα βάζαμε πόστ τέτοιου είδους.