...γιατί όλο και κάποιος υπάρχει κάπου, κάπως, κάποτε για να κράξει με αυτό το στυλάκι όποιον δεν του αρέσει. Γιατί έτσι απλά γουστάρει να μειώνει κάτι που μπορεί να γουστάρει κάποιος άλλος και με αυτόν τον τρόπο αισθάνεται \"διαφορετικός\" ή \"σημείο αναφοράς\" ή ...κριτικός ακόμα καλύτερα.
¸τσι νομίζω. Δεν το βρίσκω όμως \"απαραιτήτως προβληματικό\".
Αν και το νόημα της ελεύθερης διακίνησης της πληροφορίας χάνει το χρώμα του ακριβώς ένα κλικ πριν/μετά την διαστρέβλωσή της, θεωρώ ότι εν τέλει δεν χάνεται, δεν σβήνεται.
Τι θα ήταν άλλωστε ο κόσμος χωρίς τα \"έτσι\" και τα \"αλλιώς\" του, χωρίς τους \"έτσι\" και τους \"αλλιώς\" του; Ίσως και να ήταν βαρετός... για μένα θα ήταν βαρετός σίγουρα. Ίσως κάτι παρόμοιο παίζει και με τις αναλύσεις κάθε είδους σε internet, σε εφημερίδες. Μου αρέσει όμως έτσι και κυρίως όταν επώνυμα το κάνει κάποιος, όπως στο συγκεκριμένο θέμα.
Απλώς η μοναδική μου ένσταση όσον αφορά αυτό το κείμενο αλλά και κάθε άλλο κείμενο τέτοιου ύφους είναι το γιατί ο συγγραφέας του καταναλώνει τόσο χρονο για να γράψει κάτι τέτοιο αν απαιχθάνεται το θέμα της γραφής του.
Δεν θα ήταν πιο εποικοδομητικό για τον ίδιο αν το γράψιμο τον ελευθερώνει, ή αν απλά την βρίκει με αυτό, να καταπιανόταν με άλλο θέμα;
Δεν θα ήταν πιο δημιουργικό για τον ίδιο;
Εκτός κι αν βέβαια, έτσι είναι η μη βαρετή πλευρά του δικού του κόσμου. Ποιος ξέρει...;<br><br>Το μήνυμα διορθώθηκε από τον/την: [siris], στις: 10/11/2007 01:32