Καλώς ήλθατε, Επισκέπτης

ΘΕΜΑ: Guy Krief

Guy Krief 17 έτη 2 μήνες πριν, #20133

• jsrory
  • jsrory's Avatar
Ο Guy Krief παρουσιαστης της εκπομπης \"Ninja Tv\"
που προβαλονταν μεσα απο το μουσικο καναλι MAD TV,
εχασε τη δουλεια του επειδη τολμησε και ειπε
οτι το νεο τραγουδι της Δεσποινας Βανδη,
ειναι ιδιο με το Clocks των Coldplay...

Οι υπευθυνοι του σταθμου,θελοντας να φημωσουν
τη μοναδικη ελευθερη και ανεξαρτητη φωνη του καναλιου τους,
εκοψαν την εκπομπη,
ενω ο ιδιος ο Guy,εχει φυγει πλεον απο το καναλι.
Και μετα λενε...
οτι εχουν δημιουργησει ενα μουσικο καναλι,
μονο για νεους...
prezatv.blogspot.com/2007/10/mad-tv-guy-krief.html
Ο διαχειριστής έχει απενεργοποιήσει τη δημόσια πρόσβαση σύνταξης.

Re:Guy Krief 17 έτη 2 μήνες πριν, #20136

• chris219
  • chris219's Avatar
jsrory έγραψε:
Και μετα λενε...
οτι εχουν δημιουργησει ενα μουσικο καναλι,
μονο για νεους...
prezatv.blogspot.com/2007/10/mad-tv-guy-krief.html

Δηλαδή δεν κατάλαβα, δεν επιτρέπετε ν’ακουν Βανδή οι μεγάλοι? :dry: Ακους εκεί κανάλι μόνο για νέους… Πάντως πολύ κρίμα για το παιδί ρε γμτ. Γιατί μερικές φορές η μοίρα να είναι τόσο σκληρή με τους ανθρώπους? Μα έτσι στα ξαφνικά να τον διώξουν από το κανάλι MAD; Αυτό είναι πρόκληση… Αλλά θα μου πείς η Ελλάδα αυτά τα χάλια είχε πάντα γι’αυτό δεν πήγε μπροστά. Μα να διώξουν το Guy Krief; Δεν το χωράει ο νους μου. Ελπίζω από καρδιάς όλα καλά να του πάνε παντως και που ξέρεις μπορεί και αυτό που έγινε να έγινε για καλύτερα. ¸υχομαι και στο MTV με το καλο! :blink:

Re:Guy Krief 17 έτη 2 μήνες πριν, #20140

• jsrory
  • jsrory's Avatar
δεν το εστειλα γιατι λυπηθηκα τον krief αλλα γιατι ειναι ενα γεγονος που δειχνει πως λειτουργουν τα μεσα μαζικης ενημερωσης οταν πας κοντρα στα οικονομικα συμφεροντα τους.

Re:Guy Krief 17 έτη 2 μήνες πριν, #20147

• chris219
  • chris219's Avatar
Αγαπητέ/ή έχω την εντύπωση πως αυτό δεν έχει να κάνει με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης γενικότερα. Αναφέρεσαι στο MAD που είναι το κατεξοχήν κανάλι βλακείας και «αποπροσανατολισμού των μαζών»* :blink: και ειδικά της νεολαίας κι ελπίζω να καταλαβαίνεις πως το αγοράκι που αποφάσισε να πουλήσει τη μούρη του και το στυλάκι του για να δουλέψει εκεί (και μ’αυτά τα δυο προσόντα αποκλειστικά να βγάλει φραγκάκια :mad: ) θα έπρεπε να ξέρει εξαρχής πως τέτοια σχόλια δεν τα κάνουν. Στο κάτω κάτω είναι ιδιωτικό κανάλι και ότι θέλει κάνει, διώχνει τον Guy Krief και μετά προσλαμβάνει μια ημιαλλοδαπή κοπελίτσα να λέει τον καιρό του Ηνωμένου Βασιλείου για να ντύνονται τα μοδάτα ελληνόπουλα αναλόγως. Δεν είχα σκοπό να σε προσβάλω και συγνώμη αν το έκανα αλλά μου έκανε τόσο μεγάλη αίσθηση το νημάτιο που δεν μπόρεσα να το αφήσω ασχολίαστο. ;)

Φιλικά Χρήστος

*Εξκιούζ μι για την έκφραση αλλά δεν μου κατεβαίνει άλλη!
*Χρησιμοποιώ τη λέξη «δουλεύει» και μου κάνει πολύ περίεργο, παράταιρο, αταίριαστο να το πώ, σχεδόν αηδιαστικό. :x Τεσπα!!! Auta!!!

The Udjat Team Info

Η Udjat Team ευθύνεται για τη δημιουργία αυτής της ιστοσελίδας.
The Udjat Team is responsible for weaving this site.

Αν σας ενδιαφέρει η επικοινωνία μαζί μας, δοκιμάστε το παρακάτω email:
If you are interested in contacting us, please use the email address below: