Καλώς ήλθατε,
Επισκέπτης
|
|
Αγαπητε Sonoro, μία διόρθωση. Το \"Πάρτι\" δεν το εχει πει ο Χατζηγιάννης, αλλα ο Μητσιάς στον δίσκο \"Στο δρόμο για τα Χάλκινα\".
Το αναφέρω λόγω σεβασμού στον Μητσιά και επιθυμώντας να σημειώσω οτι ούτε σε αυτό το τραγούδι θα ταίριαζε το (ούτε καν) αλα Ομήρο Ευστρατιάδη βίντεο των κατ'ευφημισμόν δημιουργών. Ηλίας Υ.Γ. ¸τσι όπως με αποκαλείτε \"ο διαγραφέντας\" μου έρχονται στο μυαλό δύο πράγματα: α) Ο Κουλούρης β) Ο Πανούσης που δεν του επιτρεπόταν να εκφέρει το όνομα Νταλάρας. Ε,λοιπόν δεν ύπάρχει καμία επιφύλαξη και βάσει της μεγαθυμίας μου σας αναγνωρίζω με πανηγυρικό τρόπο την δυνατότητα να με αποκαλείτε με το όνομα μου. Διατηρείται βέβαια πάντα η δυνατότητα να με αποκαλέσετε με την ιδιότητα μου \"Ο Διαγραφείς\". Δεν πρόκειται να υποβάλλω μήνυση. Ούτε να επικαλεστώ άρθρα του ΠΚ. (Νταλάρας, Νταλάρας,Νταλάρας)<br><br>Το μήνυμα διορθώθηκε από τον/την: kastorpios, στις: 27/09/2007 10:51 |
Ο διαχειριστής έχει απενεργοποιήσει τη δημόσια πρόσβαση σύνταξης.
|
|
Sorry που επεμβαίνω... αλλά ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!! ΕΛΕΟΣ! Τσίου τσίου... μπλουμ! Το πουλακι πνιγηκε; ¸λα ντε.-
|
|
|
Χρήστος Γιαλαμάς έγραψε:
Geitwn έγραψε: \" To an tha anextoume tin kritiki panw se auto to ergo einai sthn diakritiki mas euxereia. Foul! Foul? Symfwna me poious kanonismous? Yparxei kapou grammeno oti prepei kathe fora pou opoiosdhpote, pisw apo ena pseudwnymo mias diadiktiakhs personas, anaferetai se emas me tetoia epithetikotita kai ageneia, emeis prepei na to dexomaste? Diabases ti egrapsa parakatw sxetika me ton tropo me ton opoio eipe tin apopsi tou? Peran autou parathetw edw to teleutaio sxolio pou irthe sto youtube apo enan xristi ton opoio den kserw alla eixe profil poly prin kanoume to video (den to dimiourgise diladi mono kai mono gia na brisei emas) kai to opoio thewrw katapliktika eustoxo: \"ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΑΛΑΡΩΝΕΤΕ ΛΙΓΟ? ΕΝΑ ΣΚΕΤΣΑΚΙ ΣΤΗΣΑΝΕ. ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ. ΑΥΤΟ ΚΑΝΑΝΕ.ΑΜΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΦΤΙΑΞΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΕΣΕΙΣ...ΓΙΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΚΡΙΤΙΚΟΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗ...ΑΝΤΕ ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ...\" Apo ton Jokerlyri sto youtube Ston diegrammeno na poume aplws oti prwton den mporoume na anaferomaste stin idiotita tou me Delta kefalaio, opws mas zhtaei, kathoti kefalaio xrisimopoioume mono gia onomata h gia tis idiotites tou Theou, kai deuteron, exei poly plaka kapoios tou opoiou oi parembaseis kai oi sxoliasmoi den exoun na zhlepsoun tipota apo autous tis kyrias Louka (se styl alla kai ston yperoxo tropo me ton opoio aksiomatika thewrei oti auta pou leei stekoun, xwris fysika kati tetoio na isxyei), na paromoiazei ena ergo sou me ergo tou Eustratiadh. En tw metaksy to mono erwtima pou ethesa sto telos tou prohgoumenou sxoliou mou, to opoio tha mporouse na boithisei na metatrapei auti h anousia diafwnia se dimiourgiko dialogo, synexizei na min pairnei apantish. Το μήνυμα διορθώθηκε από τον/την: Geitwn, στις: 27/09/2007 14:32<br><br>Το μήνυμα διορθώθηκε από τον/την: Geitwn, στις: 27/09/2007 14:37 |
|
|
Geitwn έγραψε:
\" Eimai poly periergos mias kai thewreite toso kako auto to video na dw kapoia video ta opoia ekanan 2 ellines erasitexnes katw twn 25 etwn, mono me mia kamera kai ena fws kai mesa se mia mera. Etsi gia na katalabw ti thewreite kalo gia ta dedomena gia ta opoia milame, alla kai giati egw den exw dei kati paromoio, to opoio na einai estw sto texniko kai simeio tou na \"blepetai\"Το μήνυμα διορθώθηκε από τον/την: Geitwn, στις: 27/09/2007 03:07 Άμα βάλεις και τα κλάματα και ζητήσεις συγγνώμη κάτι γίνεται. Να κάνεις και 40 μετάνοιες να πεις και 10 “πάτερʼημα “ Σήκω και στον πινάκα και γράψε 100 φορές “από εδώ και περά θα σέβομαι κάποια πράγματα, χωρίς στην προσπάθεια μου να δημιουργήσω μια παπαριά να τα βεβηλώνω ” Ρε καλό μου παιδί , ρε χρυσό μου αγόρι , αφού ειδή ήξερες τις δυνάμεις (όπως μονός σου παραδέχεσαι λίγο πιο πάνω) σου και τις δυνατότητες σου δεν έκανες βιδεοκλιφ των Μπαρμπαμπρηλιο ;;;;;; τι φοβήθηκες το μένος από τα ζουζούνια ;;;; ¼σο για την κριτική μου επί του δημιουργήματος σου (ο θεός να το κάνει δημιούργημα αντί για τερατούργημα που είναι) νομίζω πως είναι η πρέπουσα βάση του έργου που παρουσίασες και του φανταστικού τρόπου που ξέρεις να διαχειρίζεσαι την κριτική . η όποια ίσως αν δεν ήσουν τόσο προκατειλημμένος και ίσως λίγο πιο ανοιχτόμυαλος να ήταν και από την πλευρά μας , αρκετά πιο καλοπροαίρετη. Τώρα περί υποκειμένου , θα το μεταλλάξω και θα σου πω πως υποκειμενική είναι η άποψη μου αλλά όταν όλες οι υποκειμενικές απόψεις συμπίπτουν τότε μιλάμε για απόψεις που αγγίζουν τον αντικειμενισμό. ¼σο για την Myrdel δεν μπορώ να τις πεισμώσω αφού μου κάθεται!!!!!! (θα σε φτιάξω εγώ που θα με πεις και αντικείμενο, βούκινο θα σε κάνω και ας είσαι και αθώα) |
Αν ευτυχής ή δυστυχής είμαι δεν εξετάζω.
Πλην ένα πράγμα με χαράν στον νου μου πάντα βάζω -- που στην μεγάλη πρόσθεσι (την πρόσθεσί των που μισώ) που έχει τόσους...
|
|
navar έγραψε:
Άμα βάλεις και τα κλάματα και ζητήσεις συγγνώμη κάτι γίνεται. Να κάνεις και 40 μετάνοιες να πεις και 10 “πάτερʼημα “ Σήκω και στον πινάκα και γράψε 100 φορές “από εδώ και περά θα σέβομαι κάποια πράγματα, χωρίς στην προσπάθεια μου να δημιουργήσω μια παπαριά να τα βεβηλώνω ” \"ήξερες τις δυνάμεις (όπως μονός σου παραδέχεσαι λίγο πιο πάνω)\" Auto pou paradexthka einai ta texnika mesa pou eixa, kai h elleipsh xronou. Alla katalabes k tipota allo mexri twra gia na katalabeis auto? \"¼σο για την κριτική μου επί του δημιουργήματος σου\" se auto sou apantaei to sxolio pou parethesa apo to youtube to opoio ekana edit tin akribi wra pou prospathouses na syntakseis th nea sou fthnh dikaiologia gia xioumor \"αν δεν ήσουν τόσο προκατειλημμένος και ίσως λίγο πιο ανοιχτόμυαλος να ήταν και από την πλευρά μας , αρκετά πιο καλοπροαίρετη\" Den eimai egw autos pou arxise na min einai kaloproairetos. Einai kati pou to ksekinise o libertadistas, kai to synexise o diegrammenos. Episis de me apasxolei to na eisai kaloproairetos esy. Mhn megalopianesai. Milousa gia ta atoma ta opoia exoun pei kai kati sobaro edw mesa \"υποκειμενική είναι η άποψη μου αλλά όταν όλες οι υποκειμενικές απόψεις συμπίπτουν τότε μιλάμε για απόψεις που αγγίζουν τον αντικειμενισμό\" fysika kai ton aggizoun. Sta 3500 atoma pou exoun dei to video, kai sta sxolia ta opoia exei dextei se olo to internet mexri stigmis exoume kamia 20ra atoma pou lene oti den tous arese. Mporei esena olos o kosmos sou na einai auto to thread, alla pistepse me o kosmos epekteinetai kai paraeksw. \"¼σο για την Myrdel δεν μπορώ να τις πεισμώσω αφού μου κάθεται!!!!!!\" Asteios? den nomizw. Ilaros? isws. Tragelafikos? xmmm mallon auto<br><br>Το μήνυμα διορθώθηκε από τον/την: Geitwn, στις: 27/09/2007 15:02 |
|
|
\"Εεεε, στο Μανωλίο εδώσανε μια μέρα διορία,
έλα, ελα μια μέρα διορία. Και με ένα φώς και κάμερα τράβηξε μια ταινία, έλα, έλα τράβηξε μια ταινία, και στο youtube την έβαλε για διθυραμβοπαιανεία. Μα εκτός από διθύραμβους, γεύτηκε και πικρίλα, έλα, έλα γεύτηκε και πικρίλα, και το μαλλί σηκώθηκε απ'τη πολλή τσαντίλα, έλα, έλα απ'τη πολλή τσαντίλα, για αυτό λοιπόν και άρχισε τη μηχανοραφία. Σε ένα φορουμ γράφτηκε και γίνηκε new member, έλα, έλα και γίνηκε new member, και είπε παιδιά παίζεται νέο έργο από September, έλα, έλα νέο έργο από September, μα αυτός στο βάθος έψαχνε να βρεί αυτόν με το bad temper! Και ευθύς το ψάρι τσίμπησε, τράβηξε με μανία έλα, έλα τράβηξε με μανία τα χέρια τρίβει ο Μανωλιός, γεμίζει ευθυμία, έλα, έλα γεμίζει ευθυμία, εδώ μυρίζει τσακωμός και αρπα'ει την ευκαιρία. Και ένα και δυό και τρια post βρε και χίλια δεκατρία έλα, έλα και χίλια δέκα τρία, καλά κρατάει ο χόρος, μαζί και η μωρεία έλα, έλα, μαζί και η μωρεία, και εν τέλει τι μέλλει γέννεσθαι με αυτή την ιστορία. Για αυτό κι εγώ εθέλησα να πώ δυό μαντινάδες, έλα, έλα να πώ 2 μαντινάδες για να τις εθωρήσουνε οι όμορφες κυράδες, έλα, έλα οι όμορφες κυράδες, και ίσως και γίνω και τρανός σαν όλους τους λεφτάδες..\" *Τα πρόσωπα και οι καταστάσεις είναι φανταστικά και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα..(λέμε τώρα) *Οποιόσδήποτε νιώσει αρνητικά, οφείλουμε να διευκρινήσουμε ότι τα παράπονα δεν γίνονται δεκτά, αλλά επειδή δεν θα μπορούμε να τα σβήσουμε ωσαν χρήστες, δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να αρχίσουμε να σας κράζουμε κι εμείς.. *Ο συντάσσων το άρθρο τούτο σας χαιρετά και σας εύχεται καλή διασκέδαση! |
|
Η Udjat Team ευθύνεται για τη δημιουργία αυτής της ιστοσελίδας.
The Udjat Team is responsible for weaving this site.
Αν σας ενδιαφέρει η επικοινωνία μαζί μας, δοκιμάστε το παρακάτω email:
If you are interested in contacting us, please use the email address below: