Καλώς ήλθατε, Επισκέπτης

ΘΕΜΑ: ¼ταν χαράζει - Videoclip

Re:¼ταν χαράζει - Videoclip 17 έτη 3 μήνες πριν, #19459

• mitsman
  • mitsman's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Πλατινένιος Χρήστης
  • Καταχωρήσεις: 410
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες: 1
  • Κάρμα: -23
Υγ:Το 8 συμβολίζει το άπειρο αλλά δεν μπορώ να το ξαπλώσω! :lol:[/quote]

:laugh: Αγγελάκας ε?
Ο διαχειριστής έχει απενεργοποιήσει τη δημόσια πρόσβαση σύνταξης.

Re:¼ταν χαράζει - Videoclip 17 έτη 3 μήνες πριν, #19464

• navar
  • navar's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Πλατινένιος Χρήστης
  • Καταχωρήσεις: 852
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες: 2
  • Κάρμα: -36
Μετά από αρκετό χρόνο που έμεινα στο σκοτάδι και στην σιωπή , νιώθω την ανάγκη να πω …

ΝΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΛΩΝΕΙ !!!!!!!!!!!

Μήπως ο kastroτετοιος είναι η άλλη που την έχουμε εδώ και καιρό χαμένη;;;; κάτι μου θυμίζει το τούτο του.....

Αλλά και στην τελική ούτε έμενα μου άρεσε αλλά δεν χτυπιέμαι και τόσο άγρια , αφού τα παιδιά είπαν ότι από μονοί τους χαρακτηρίζουν την δουλεία τους ερασιτεχνική έμενα μου είναι αρκετό .

ΥΓ : τι γίνεται στον κόσμο τούτο αρχίζω να στρώνω εγώ και ο sonorakos μαζί με τη myrdelo μου αγριεύουν ???
Αν ευτυχής ή δυστυχής είμαι δεν εξετάζω.
Πλην ένα πράγμα με χαράν στον νου μου πάντα βάζω --
που στην μεγάλη πρόσθεσι (την πρόσθεσί των που μισώ)
που έχει τόσους...

Re:¼ταν χαράζει - Videoclip 17 έτη 3 μήνες πριν, #19466

• myrdel
  • myrdel's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Πλατινένιος Χρήστης
  • Καταχωρήσεις: 611
  • Κάρμα: 0
Ξέρεις τι είναι 10 ώρες δουλειάς και 1.30 ώρα διαδρομή να φτάσεις μόνο-γ@μώ την-Αθήνα-μου?? Σου τη βαράει.. :y32b4: :P :P

(Υ.Γ. Δώρο για σένα ήταν, αλλά μην το πεις στους άλλους :x :P )<br><br>Το μήνυμα διορθώθηκε από τον/την: myrdel, στις: 21/09/2007 20:59
Mundus vult decipi..ergo decipiatur

(Αχ αυτό το addiction,
αχ αυτό το addiction..)

Re:&#xBC;ταν χαράζει - Videoclip 17 έτη 3 μήνες πριν, #19467

• kastorpios
  • kastorpios's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Ανώτερος Χρήστης
  • Καταχωρήσεις: 79
  • Κάρμα: 0
Anarotiemai vevaia posa post eprepe na kanete gia na grapsete ola ta proigoumena an to orio gia ena post einai 500 xaraktires (opos sto youtube).
500 xaraktires einai peripou 100 lexeis, Kata sinepeia i moni lisis einai i apostoli pollapon post.
An loipon 8elate na grapsete ola osa eixate sto mialo sas, eprepe na steilete 7-8 post ara na 8eori8ite spam ara na diagrafoun ta sxolia sas.

Episis, o Renos Xaralampidis den apotelei tekmirio kallitexnikis axias.

Episis, xero oti exete svisei kai alla sxolia (iparxoun apodeixeis me print screen) . Enas epipleon logos pou singorise stin diatiposi tis kritikis einai aftos.

En telei, e8igin prosopika os politis kai os nomikos pou eniiote iperaspizetai ta an8ropina dikaiomata se alles xores. Kai einai pragmatika krima na vlepeis ta idia pou sinantas se xores opos to Azerbaijan, to Sudan kai to Iran, na simvainoun stiin xora sou. Kai aftin tin fora oxi apo tin kivernisi, alla apo neous an8ropous.

To katalavainete?Mou afairesate to dikaioma logou. To 8eoro asigxorito kai anikousto. Einai tromaktiko kai fovizei.

I elef8eria ekfrasis einai ston pirina ton dikaiomaton toy an8ropou. Einai apistefto afto pou kanate.

Ti na po.

Oso gia to poios eimai den einai diskolo na ma8ei kaneis. Arkei na rotisei.

Telos panton,nomizo oti einai xeka8ari i topo8etisi mou kai de nomizo oti exo na po kati allo.

Na min kourazoume kai tous ipoloipous.

Re:&#xBC;ταν χαράζει - Videoclip 17 έτη 3 μήνες πριν, #19468

• stasym
  • stasym's Avatar
Σου έχουμε πει και προσωπικά και δημόσια πως το ζήτημα έχει κλείσει για μας. Οι θέσεις μας είναι πεντακάθαρες και όπως είπες τις τεκμηριώσαμε σε αρκετά μηνύματα έως τώρα. ¼σο και να συνεχίσουμε τα ίδια θα λέμε και δεν έχει νόημα να κουράσουμε. Καλή συνέχεια στις επιδιώξεις σου για τα ανθρώπινα δικαιώματα, οι οποίες φυσικά δεν έχουν σε τίποτα να κάνουν με το ότι θέλεις να συνεχίσεις να δυσφημίζεις συστηματικά το βιντεοκλίπ.

Re:&#xBC;ταν χαράζει - Videoclip 17 έτη 3 μήνες πριν, #19470

Άφτερ σκολάστικλυ ριβιούινγκ δε κόντεντ οφ δε βίντεο ιν κουέστιον, άι χαβ μπατ α σινγκλ ριμάρκ το μέικ: I'd hit it!

Μετά τιμής,
Λόρδος Κλίφφορντ

The Udjat Team Info

Η Udjat Team ευθύνεται για τη δημιουργία αυτής της ιστοσελίδας.
The Udjat Team is responsible for weaving this site.

Αν σας ενδιαφέρει η επικοινωνία μαζί μας, δοκιμάστε το παρακάτω email:
If you are interested in contacting us, please use the email address below: