Καλώς ήλθατε, Επισκέπτης

ΘΕΜΑ: "Η βροχή από κάτω" - Οι εντυπώσεις μας

Re: ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΟΥΛΑΣ ΜΑΣ 18 έτη 5 μήνες πριν, #5524

• Κουρσάρος
  • Κουρσάρος's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Νεαρός Χρήστης
  • Καταχωρήσεις: 20
  • Κάρμα: 0
Φοινίκη έγραψε:
Άσε που τώρα είμαι και πιο ανεκτική στην ... ηχορύπανση!! ¼,τι και να ακούσω (τρένο είναι, καγκελόπορτα είναι) έχει ξαφνικά αποκτήσει μια γλυκάδα!
Καλό! :)
Κατά τα άλλα συμφωνώ μαζί σου Φοινίκη. Τα πισογυρίσματα δεν προσέφεραν ποτέ τίποτα και σε κανέναν. Εκτός από καμμιά γερή κονόμα βέβαια... Δε νομίζω πως ο Θανάσης έχει δώσει ποτέ την εντύπωση ενός απλού διασκεδαστή-ντιρινταχτατζή. Ούτε ότι ασχολείται με αυτό το πράγμα για να κονομήσει (και να επεκτείνει την επιρροή του στο κοινό της ηλεκτρονικής μουσικής!!!) Πιστεύω πως για κάποιον που αγαπάει ό,τι μέχρι σήμερα έχει κάνει ο Θανάσης, δεν υπάρχει άλλος δρόμος από το να στηρίξει κάθε επόμενο βήμα του.<br><br>Το μήνυμα διορθώθηκε από τον/την: stargazer, στις: 05/07/2006 14:14
Ο διαχειριστής έχει απενεργοποιήσει τη δημόσια πρόσβαση σύνταξης.

Re: ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΟΥΛΑΣ ΜΑΣ 18 έτη 5 μήνες πριν, #5525

• Πέλα
  • Πέλα's Avatar
Πιστεύω πως για κάποιον που αγαπάει ό,τι μέχρι σήμερα έχει κάνει ο Θανάσης, δεν υπάρχει άλλος δρόμος από το να στηρίξει κάθε επόμενο βήμα του

Εγώ διαφωνώ. Αν ο Θανάσης φτιάξει πράγματα που δε με αφορούν, απλά σταματάω να τον ακούω, όπως έχω κάνει με όσους πήρανε τη κάτω βόλτα.

Δε τα καταλαβαίνω αυτά τα θρησκευτικού τύπου κολλήματα \"τον ακολουθούμε σε κάθε του βήμα\" και τα ρέστα. Εγώ δεν είμαι απόστολος κανένος μεσσία.

Μιλάω από την προοπτική μιας ακροάτριας που αρρώστησε με τη Βροχή από Κάτω , αν αυτό σας λέει κάτι...

φιλικά πάντα...

Re: ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΟΥΛΑΣ ΜΑΣ 18 έτη 5 μήνες πριν, #5526

Πέλα έγραψε:
Εγώ διαφωνώ. Αν ο Θανάσης φτιάξει πράγματα που δε με αφορούν, απλά σταματάω να τον ακούω, όπως έχω κάνει με όσους πήρανε τη κάτω βόλτα.

Δε τα καταλαβαίνω αυτά τα θρησκευτικού τύπου κολλήματα \"τον ακολουθούμε σε κάθε του βήμα\" και τα ρέστα. Εγώ δεν είμαι απόστολος κανένος μεσσία.

Μιλάω από την προοπτική μιας ακροάτριας που αρρώστησε με τη Βροχή από Κάτω , αν αυτό σας λέει κάτι...

φιλικά πάντα...

Σαφως αν ο Θανασης το γυρησει στο \"ντισκοτσιφτετελι\" θα παψω να ασχολουμαι. Αλλα ευτηχως δεν μας εχει δωσει τετοια δειγματα.
Απλα ειμαι ανοιχτος σε καινουργια ακουσματα. Συνηθως βγαινω κερδισμενος απο αυτα.
Πριν 15 χρονια ακουγα μονο πανκ. Τωρα ευτηχως ακουω σχεδον τα παντα.

Re: ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΟΥΛΑΣ ΜΑΣ 18 έτη 5 μήνες πριν, #5528

• Κουρσάρος
  • Κουρσάρος's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Νεαρός Χρήστης
Φίλη Πέλα, θα διαχωρίσω τον όρο στηρίζω από τον όρο ακολουθώ. Κανείς δε μίλησε για τυφλή υποταγή στις μουσικές προτάσεις του μέγα Θανάση και του κάθε Θανάση. ¼ταν λέω πως δεν υπάρχει άλλος δρόμος από το να στηρίξω κάθε επόμενο βήμα του εννοώ βεβαίως ακόμα και με την κριτική μου για κάτι που δε μου άρεσε ή το θεωρώ μέτριο. Ο άλλος δρόμος,που δε συμφωνώ, είναι η επιστροφή στο παρελθόν σαν το επόμενο μουσικό βήμα ή να αρχίσουμε τους αφορισμούς για κάθετί διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Ο τρίτος δρόμος που προτείνεις και με βρίσκει επίσης σύμφωνο είναι σταματάω να τον ακούω αν με χαλάει τόσο πολύ τελικά... Είναι τόσο απλό...Να προσθέσω πως στην τελική, η φυσιολογική εξέλιξη των πραγμάτων είναι η αναζήτηση του νέου, του καινοτόμου και η μείωση του ενδιαφέροντος για το παλιό (όχι όμως ο πλήρης αφανισμός του). Μακριά από τους αφορισμούς και τους φανατισμούς συνκοιλαδίτες.

Φιλικά panda... :)

Re: 18 έτη 5 μήνες πριν, #5529

• Πηνειώ
  • Πηνειώ's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Πλατινένιος Χρήστης
  • Καταχωρήσεις: 420
Νομίζω πάντως πως με τη Βροχή από Κάτω έκανε το breakthrough όχι μόνο στο ίδιο του το έργο, αλλά και στον ευρύτερο χώρο του -πώς να το πώ&#894;- \"σύγχρονου έντεχνου\". Δεν έχω ξανακούσει έργα όπως τα Ορυχεία και την Άυπνη πόλη, πώς να το κάνουμε&#894;

¼σο για την ενδεχόμενη κάτω βόλτα, ε, ναι, δεν εννοεί κανείς τα ντισκοτσιφτετέλια μια που έχει το καουμποϋλίκι να κάνει ανεξάρτητες παραγωγές και λοιπά και λοιπά.

Άλλοι κινδυνοι καραδοκούν στη γωνία για τον Θανάση, νομίζω. Να εγκαταλείψει πχ τη βαθιά του εσωτερικότητα για να μας χαϊδεύει τα αυτιά με κουλτουριάρικες παρλαπίπες κλπ.

Αν και έχω την εντύπωση πως είναι πολύ ξύπνιος για να μην πάρει χαμπάρι την όποια ενδεχόμενη παρακμάζουσα πορεία του και να προλάβει τη ζημιά...

Για να δούμε...

the filika panda ;)<br><br>Το μήνυμα διορθώθηκε από τον/την: Πέλα, στις: 05/07/2006 17:50

Re: 18 έτη 5 μήνες πριν, #5530

• Κουρσάρος
  • Κουρσάρος's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Νεαρός Χρήστης
Δε νομίζω να τον δούμε και στο μέγαρο (των σκύλων της μουσικής, που έχει πει και ο Χάρρυ Κλυν) αλλά ο κίνδυνος της βαρετής κουλτουροποίησης με προβληματίζει και μένα.
Θα προτιμούσε όμως κανείς εύπεπτα τραγουδάκια από δημιουργούς σαν το Θανάση ή τραγούδια που θα τον ταξιδεύουν αλλά και θα τον προβληματίζουν ταυτόχρονα;Τραγούδια που πρέπει να δοκιμάσεις τον εαυτό σου για να τα αγαπήσεις. Προφανώς ισχύει το δεύτερο...
Ίδωμεν... ή καλύτερα ακούσωμεν...

save the filika panda ;)<br><br>Το μήνυμα διορθώθηκε από τον/την: stargazer, στις: 05/07/2006 20:56

The Udjat Team Info

Η Udjat Team ευθύνεται για τη δημιουργία αυτής της ιστοσελίδας.
The Udjat Team is responsible for weaving this site.

Αν σας ενδιαφέρει η επικοινωνία μαζί μας, δοκιμάστε το παρακάτω email:
If you are interested in contacting us, please use the email address below: