Καλώς ήλθατε, Επισκέπτης

ΘΕΜΑ: Ο Σαμάνος - Οι εντυπώσεις μας

Re:Ο Σαμάνος - Οι εντυπώσεις μας 16 έτη 5 μήνες πριν, #26442

• αριάδνη
  • αριάδνη's Avatar
Μου άρεσε ο δίσκος.

Δε μου άρεσαν καθόλου τα Ορυχεία.
Μου άρεσε πάρα πολύ το Σαν Αστραπή.

υ.γ. 1 Μου άρεσε ο Χαρούλης εμένα.
υ.γ. 2 Εντάξει, όλοι το ξέρουμε, ο Θανάσης έχει πολύ πιο ωραία φωνή από το Νιόνιο αλλά σιγά, ωραία φάση, νταζ εξπέριμεντ!
Ο διαχειριστής έχει απενεργοποιήσει τη δημόσια πρόσβαση σύνταξης.

Re:Ο Σαμάνος - Οι εντυπώσεις μας 16 έτη 5 μήνες πριν, #26443

• κρυστάλλινος αρουραίος
  • κρυστάλλινος αρουραίος's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Συντονιστής
  • "βασιλικό χαϊδεύει με το 'να χέρι της"
  • Καταχωρήσεις: 1768
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες: 9
  • Κάρμα: 59
αριάδνη έγραψε:

Ξερω το λογο! :P ;) ;)
"...κι εμένα, που ξαγρύπνησα, με πιάνει η ανησυχία,
αν είναι οι αναμνήσεις μου ψεύτικες ή σωστές..."

Re:Ο Σαμάνος - Οι εντυπώσεις μας 16 έτη 5 μήνες πριν, #26444

• αριάδνη
  • αριάδνη's Avatar
κρυστάλλινος αρουραίος έγραψε:
αριάδνη έγραψε:

Ξερω το λογο! :P ;) ;)
:laugh: ;)
Σημ: Εκτός όμως από το λόγο που ξέρεις είναι και χάλια η ερμηνεία! Πραγματικά, αυτή η σκληράδα στη φωνή αυτού του ανθρώπου σκοτώνει τα τραγούδια! Λάτρεψα τη γλύκα που έδωσε σε Φορτίνο Σαμάνο αλλά και σε Σάρρα... :rolleyes:

Re:Ο Σαμάνος - Οι εντυπώσεις μας 16 έτη 5 μήνες πριν, #26447

• talanalex
  • talanalex's Avatar
Μπαίνω ελάχιστα στο site και θα ήθελα να κάνω 1 μόνο σχόλιο (μετά από ανάγνωση σχολίων για τον καινούργιο δίσκο και μία γενική ανάγνωση στο forum και ειδικά για την συναυλία zapatistas):

Υπάρχει άπειρη και απεριόριστη ανωριμότητα και αντιμετώπιση των μουσικών πεπραγμένων με ποδοσφαιρική αναγκεφαλιά τύπου ''οπαδός''. (γαμιέται ο θρύλος κι ο Πειραιάς και το ίδιο κάνει και η λεωφόρος και ο ΠΑΟ. Δικαίωμά τους άλλωστε χαχαχα).

Κύριοι και κυρίες λυπάμαι για το γεγονός οτι πάνω δεξιά λέει αφιερωμένο στον Θανάση Παπακωνσταντίνου!!!!!!Τί πράγμα αφιερώνεται ακριβώς; Οι προσωπικές αφιερώσεις-επιθέσεις;είναι όλα αυτά για γέλια! Άσχετοι μεταξύ ασχέτων να μιλάν για μουσική; (και μπουκάλια). Οποιός μπορεί έστω και μία νότα να αρθρώσει οφέίλει να ''σέβεται'' πάνω απ'όλα τον δημιουργό μικρού ή μεγάλου βεληνεκούς.Που αντιγράφει ή όχι! ¼πως είπε κάποτε ο κ. Μάνος Χατζιδάκiς ''Οι μεγάλοι κλέβουν, οι μικροί αντιγράφουν\". (Διόρθωση του προηγούμενου)

ΥΓ. Ο σαμάνος είναι σαν το καλό κρασί που παλιώνει και νοστιμίζει. Τελεία και παύλα θανάση και νιόνιο και Γιάννη είστε κ.........λα!!!! (με οπαδικό φανατισμό)

Ευχαριστώ για τον χώρο.
Αλέξανδρος<br><br>Το μήνυμα διορθώθηκε από τον/την: talanalex, στις: 08/07/2008 11:45

Re:Ο Σαμάνος - Οι εντυπώσεις μας 16 έτη 5 μήνες πριν, #26448

• Asmodaius
  • Asmodaius's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Πλατινένιος Χρήστης
  • Καταχωρήσεις: 491
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες: 2
  • Κάρμα: 8
Και η λακωνική δική μου άποψη για το δισκάκι:

Το Σαμάνο θα τον ξεχωρίσω από τις υπόλοιπες δουλειές του Θανάση και δεν θα τον συγκρίνω ,γιατί για μένα πιστεύω ότι στη πλειοψηφεία τους τα κομμάτια προσαρμόστηκαν καταλλήλως για να ταιριάζουν στην ερμηνευτική φύση του Διονύση.
Νομίζω ότι ήταν κάτι που ήθελε ο Θανάσης εξαρχής και σε αυτό το τομέα κάναν θαυμάσια δουλειά οι μουσικοί.
Προσωπικά θεωρώ μεγάλο κατόρθωμα για έναν καλλιτέχνη το να μπορέσει αυτό που στην αρχή φαντάζει παράταιρο να το προσδώσει στο τέλος τόσο οικείο στο σημείο να νομίζεις ότι αυτοί οι άνθρωποι συνεργάζονται χρόνια..
Εύγε σε όλους τους.

Re:Ο Σαμάνος - Οι εντυπώσεις μας 16 έτη 5 μήνες πριν, #26449

• υπερΓΗΡΟskoul
  • υπερΓΗΡΟskoul's Avatar
Asmodaius έγραψε:
Και η λακωνική δική μου άποψη για το δισκάκι:

Το Σαμάνο θα τον ξεχωρίσω από τις υπόλοιπες δουλειές του Θανάση και δεν θα τον συγκρίνω ,γιατί για μένα πιστεύω ότι στη πλειοψηφεία τους τα κομμάτια προσαρμόστηκαν καταλλήλως για να ταιριάζουν στην ερμηνευτική φύση του Διονύση.
Νομίζω ότι ήταν κάτι που ήθελε ο Θανάσης εξαρχής και σε αυτό το τομέα κάναν θαυμάσια δουλειά οι μουσικοί.
Προσωπικά θεωρώ μεγάλο κατόρθωμα για έναν καλλιτέχνη το να μπορέσει αυτό που στην αρχή φαντάζει παράταιρο να το προσδώσει στο τέλος τόσο οικείο στο σημείο να νομίζεις ότι αυτοί οι άνθρωποι συνεργάζονται χρόνια..
Εύγε σε όλους τους.

Και το αποτέλεσμα όλων αυτών των διαδικασιών, είναι όπως λέει και ένας παλιόφιλος από τη Ν.Υ:,

Ο καλύτερος δίσκος του Νιόνιου μετά το ¨κούρεμα¨ και

ο χειρότερος του Θανάση.

Συγχαρητήρια σ´όλους τους μουσικούς συντελεστές του έργου. (οι οποίοι είναι και πάρα πολλοί).<br><br>Το μήνυμα διορθώθηκε από τον/την: υπερΓηΡΟskoul, στις: 08/07/2008 10:56

The Udjat Team Info

Η Udjat Team ευθύνεται για τη δημιουργία αυτής της ιστοσελίδας.
The Udjat Team is responsible for weaving this site.

Αν σας ενδιαφέρει η επικοινωνία μαζί μας, δοκιμάστε το παρακάτω email:
If you are interested in contacting us, please use the email address below: