Λοιπόόόόόν... τώρα που άρχισε το κεφάλι μου να δουλεύει (λίγο) θα σας τα πω όλα.
Ωραίο ήταν σαn λάιβ, σαν σύνολο δλδ είχε πολύ κέφι (τι σας λέω τώρα, τι θα είχε με τη Ματούλα στη σκηνή), είχε πολύ κόσμο, γεμάτο το μαγαζί χωρίς όμως να είμαστε ο ένας πάνω στον άλλο. Είχε γνωστά τραγούδια διασκευασμένα, κλασικά τραγούδια και καινούρια τραγούδια (πάρα πολύ ωραία κατά την άποψη μου) που όλα μαζί έκαναν ένα αρκετά κεφάτο πρόγραμμα, ήταν μοιρασμένα έτσι ώστε να μην σε κουράζουν - τα καινούργια μαζεμένα που δεν τα ξέρεις αλλά ούτε και να περιμένεις πότε θα παίξει κανένα καινούργιο... Πιστεύω ότι θα έπρεπε να βάλει 1-2 παραδοσιακά ακόμα, μιας και το έχει άσχημα το παραδοσιακό + 1-2 πιο ήρεμα/ήσυχα/θανατηφόρα/καταθλιπτικά για μας τους μαζόχες.
Η μπάντα ήταν πολύ καλύτερη από ότι περίμενα, εντάξει τον Κωσταντή στα πνευστά και τον κ.Σπύρο Μοσχούτη στα drums τους ξέραμε από πριν αλλά οι υπόλοιποι μας εξέπληξαν ευχάριστα μπορώ να πω, το 15χρόνο (που λέει και η Ματούλα) ή Βασίλης Παναγιωτόπουλος ή ninja στο τρομπόνι ήταν πολύ καλός αλλά γενικά θα ήθελα να χώνουν πιο πολύ μαζί με τον Κωσταντή. Ο κιθαρίστας Ευριπίδης Ζεμενίδης, γνωστός και αυτός από τις συνεργασίες του με διάφορα ονόματα τα τελευταία χρόνια αλλά και από τις δικές του δουλειές, νομίζω ότι πήρε leading role στην μπάντα και τα χώνει πολύ καλά. Ο μπάσος Μιχάλης Καλκάνης ήταν κρυμμένος πίσω από την Ματούλα οπότε δεν τον πρόσεξα και πολύ αλλά θυμάμαι 1-2 τραγούδια που το ηλεκτρικό μπάσο γ@μ@γε άσχημα.
ο Θανάσης ήταν εκεί όπως όλοι περιμέναμε, ανέβηκε στη σκηνή μετά από 1000 παρακάλια και χειροκροτήματα να πει τον αποσπερίτη, μας είπε και 1-2 ιστορίες όπως πάντα μέχρι να του φύγει λίγο το τρακ, τπτ παραπάνω νταξ.
Είχαμε και κάτι έκτροπα γιατί 4-5 ατομάκια από μπροστά ανέβηκαν στη σκηνή και ήθελαν να τραγουδήσουν ντε και καλά με τη Ματούλα, νταξ είπαν τα δικά τους κατέβηκαν και όλα οκ, ρόμπα έγιναν και έφυγαν δλδ..
Αυτά νομίζω... Αν θυμηθεί τπτ ο Αρουραίος ας με συμπληρώσει.