Καλώς ήλθατε, Επισκέπτης

ΘΕΜΑ: θανάσης και διονύσης μαζί

Re:θανάσης και διονύσης μαζί 16 έτη 11 μήνες πριν, #22452

• Γιώργος
  • Γιώργος's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Έμπειρος Χρήστης
  • Καταχωρήσεις: 122
  • Κάρμα: 0
to ksanadiavasa.

Oxi giannhs,giannakhs
Ο διαχειριστής έχει απενεργοποιήσει τη δημόσια πρόσβαση σύνταξης.

Re:θανάσης και διονύσης μαζί 16 έτη 10 μήνες πριν, #22572

Ας ξαναρχίσουν οι χοροί

Της ΝΑΤΑΛΙ ΧΑΤΖΗΑΝΤΩΝΙΟΥ

Στη λογική των εναλλασσόμενων μουσικών σχημάτων και έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια και μας αρέσει. Ειδικά φέτος, όμως, η σεζόν χωρίστηκε στη μέση σαφέστερα από ποτέ, φέρνοντας μέσα στον Ιανουάριο πολλές καινούργιες ενάρξεις. Οι περισσότερες μάλιστα συνωστίζονται την ερχόμενη Παρασκευή, όταν ξεκινά και το πιο ενδιαφέρον ίσως σχήμα ή μάλλον ντουέτο της χρονιάς.

Τα καινούργια τραγούδια του Θ. Παπακωνσταντίνου θα ερμηνεύει ο Δ. Σαββόπουλος, χωρίς, όμως, το ρεπερτόριο του Polis Theater να σταματά σ' αυτά
Ο Διονύσης Σαββόπουλος και ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου συναντιούνται στην ειδικά διαμορφωμένη (με γκράφιτι) για χάρη τους σκηνή του Polis Theater (Πέτρου Ράλλη 18, τηλ. 210-3452527). Κύριος άξονας των εμφανίσεών τους, τα 12 καινούργια τραγούδια του Θανάση Παπακωνσταντίνου, με ερμηνευτή τον Διονύση Σαββόπουλο. Οι εμφανίσεις λειτουργούν ως ένα... test drive των καινούργιων τραγουδιών, που θα πάρουν την τελική τους μορφή μπροστά στο κοινό και ύστερα το Μάρτιο πια θα κυκλοφορήσουν σε δίσκο με τίτλο «Ο Σαμάνος» ή και «Το Κάλεσμα».

Φυσικά δεν θα ερμηνεύσουν μόνον αυτά οι δύο δημιουργοί, αλλά και μια επιλογή από το ρεπερτόριό τους, ανταλλάσσοντας τραγούδια ή φτιάχνοντας ντουέτα για να πουν όχι μόνον τα δικά τους αλλά και ρεμπέτικα, μια κοινή δηλαδή συνιστώσα των ακουσμάτων τους. Μαζί τους, τέσσερις σπουδαίοι μουσικοί, οι Γιώτης Κιουρτσόγλου (ηλ. βαθύχορδο, κρουστά, φωνητικά), Βάσω Δημητρίου (κιθάρες, παραδοσιακά νυκτά έγχορδα, φωνητικά) κι από το Λος Αντζελες οι Jimmy Mahlis (κιθάρες, ούτι, φωνητικά) και Satnam Ramgotra (τάμπλες, τύμπανα, κρουστά).

Από την Ελευθεροτυπία
Overhead the albatros hangs motionless upon the air and deep beneath the rolling waves in labyrinths of coral caves.....

Re:θανάσης και διονύσης μαζί 16 έτη 10 μήνες πριν, #22582

• κρυστάλλινος αρουραίος
  • κρυστάλλινος αρουραίος's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Συντονιστής
  • "βασιλικό χαϊδεύει με το 'να χέρι της"
  • Καταχωρήσεις: 1768
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες: 9
  • Κάρμα: 59
Στο προφιλ του Διονυση Σαββοπουλου στο myspace εχει προσθεθει ο δευτερος ανεμος(επιμενω στον παλιο τιτλο,μου αρεσει πολυ περισσοτερο :rolleyes: )

:) :) :)
"...κι εμένα, που ξαγρύπνησα, με πιάνει η ανησυχία,
αν είναι οι αναμνήσεις μου ψεύτικες ή σωστές..."

Re:θανάσης και διονύσης μαζί 16 έτη 7 μήνες πριν, #24928

• Martian
  • Martian's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Νεαρός Χρήστης
  • Καταχωρήσεις: 36
  • Κάρμα: 0
Παιδιά Χρόνια Πολλά!!! Το 2ο πρόγραμμα την Παρασκευή 9/5 στις 22:00 έχει το Live του Θανάση με τον Διονύση! Επειδή τον σταθμό τον πιάνω καλά μόνο μέσω ίντερνετ ξέρετε πως θα το γράψω;;!!!
Κι όσες κι αν χτίζουν φυλακές, κι αν ο κλοιός στενέυει, ο νούς μας είναι αληταριό, που ολο θα δραπετεύει!!

Re:θανάσης και διονύσης μαζί 16 έτη 7 μήνες πριν, #24929

• κρυστάλλινος αρουραίος
  • κρυστάλλινος αρουραίος's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Συντονιστής
  • "βασιλικό χαϊδεύει με το 'να χέρι της"
  • Καταχωρήσεις: 1768
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες: 9
  • Κάρμα: 59
Martian έγραψε:
Παιδιά Χρόνια Πολλά!!! Το 2ο πρόγραμμα την Παρασκευή 9/5 στις 22:00 έχει το Live του Θανάση με τον Διονύση! Επειδή τον σταθμό τον πιάνω καλά μόνο μέσω ίντερνετ ξέρετε πως θα το γράψω;;!!!

Εγω παντως θα το γραψω σταντε ;) οποτε να περιμενετε λινκ! :laugh:<br><br>Το μήνυμα διορθώθηκε από τον/την: κρυστάλλινος αρουραίος, στις: 05/05/2008 20:13
"...κι εμένα, που ξαγρύπνησα, με πιάνει η ανησυχία,
αν είναι οι αναμνήσεις μου ψεύτικες ή σωστές..."

Re:θανάσης και διονύσης μαζί 16 έτη 7 μήνες πριν, #24930

• chameleon
  • chameleon's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Πλατινένιος Χρήστης
  • Καταχωρήσεις: 394
  • Κάρμα: 2
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! 40 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ!!!! :mad: :mad: μάλλον ο αρουραίος θα με βγάλει απο τον κόπο :P :P
κουβεντιάζουν δυο φίλοι
-καλά καπνίζεις ακόμα?
-Ναι..εσύ το έχεις κόψει?
-ουου!!τώρα...έχω πολύ καιρό...
-πόσο καιρό δηλαδή?
-3 χρόνια,6 μήνες και 13 μέρες....
-άστο ρε...δεν το...

The Udjat Team Info

Η Udjat Team ευθύνεται για τη δημιουργία αυτής της ιστοσελίδας.
The Udjat Team is responsible for weaving this site.

Αν σας ενδιαφέρει η επικοινωνία μαζί μας, δοκιμάστε το παρακάτω email:
If you are interested in contacting us, please use the email address below: