Καλώς ήλθατε, Επισκέπτης

ΘΕΜΑ: ¼ταν χαράζει - Videoclip

Re:¼ταν χαράζει - Videoclip 17 έτη 2 μήνες πριν, #19537

• kastorpios
  • kastorpios's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Ανώτερος Χρήστης
  • Καταχωρήσεις: 79
  • Κάρμα: 0
Αλήθεια πώς νιώθει τελικά κάποιος οταν βιάζει ένα τραγούδι και μία συνείδηση;
Ο διαχειριστής έχει απενεργοποιήσει τη δημόσια πρόσβαση σύνταξης.

Re:¼ταν χαράζει - Videoclip 17 έτη 2 μήνες πριν, #19538

• Πηνειώ
  • Πηνειώ's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Πλατινένιος Χρήστης
  • Καταχωρήσεις: 420
  • Κάρμα: 0
Geitwn έγραψε:
Ostravice:

1) Ekshghsame ti ennoume me ton oro spam, kai fysika den ton xrisimopoihsame nomika, alla me tin ennoia tou flooding.
2) Ta 7 sxolia diagrafikan giati htan prosblhtika (kata thn apopsh mas) oxi mono gia emas h to diko mas ergo alla gia ta erga twn kyriwn Xaralampidi, kai Xatzigianni, me emeses proklhtikes kai aneu logou anafores se auta.
3)Fysika kai thn epitrepei. H logokrisia bebaia apagoreuetai. Mhn sygxeete th diagrafi enos sxoliou apo kapou, enw tautoxrona epitrepetai na stalei opoudipote allou ston kosmo to idio sxolio, me thn logokrisia.

Episis otan kapoios stelnei se ena diko sou thread kati to opoio prosballei to ergo kapoiou tritou, kat' eme exeis thn ithiki ypoxreosh na to diagrapseis, h na enimerwseis ton trito. Kai den eixa proxeira ta tilefwna twn kyriwn pou proseballe o diagrafentas

Parakatw, O stasym den einai synetairos mou afou den exoume kamia etairia mazi. einai aplws enas poly kalos filos kai katapliktikos synergaths. Kai ton xrono tou kastorpiou ton sebastikame kai gi auto tou apantisame proswpika sta sxolia tou. Parauta tha mou epitrepseis na diaforopoihthw me tin apopsi sou peri to ti einai kritiki... To na deis to \"24\" kai na peis \" xm. enas praktwras prospathei na swsei ton kosmo, ara de prosferei tipota kainourio giati to xoume ksanadei kai oloi paizoun erasitexnika\" den einai kata thn dikh mou tapeini gnwmi kritiki.

myrdel: ofeilw na paradextw oti exeis dikio, ean hmoun ektos auths ths diamaxis isws na mou htan pio eukolo na to dw ki egw. otan ekei pou nomizeis oti ekleise to thema bgainoun kai se lene \"stoko\" kai \"skatofatsa\" kai prospathoun pash thysia na se xaraktirisoun fasista, den einai kai oti pio eukolo. Tha prospathisw na akolouthisw tin symbouli sou pantws kai se euxaristw pou ekanes ton kopo na kaneis auto to teleutaio comment kathoti einai to prwto ousiastiko pragma pou legetai edw kai toulaxiston 7 selides

YG (diorthwsh):
Exoume ena ypothetiko video

Kritikh : \"Ka8 olh th diarkeia tou video agnoountai oi kanones tou rakor kathws kai twn texnikwn pediou-pediou antithetis lhpseis opws tous eisigage o Hitchock. Ta kadra den exoun isorropia kai forma kai kourazoun, enw o tomeas ths kinisis tis kameras tha mporouse na beltiwthei.\"

Asthrixti anaitia kathgoria: \" H skhnothesia einai erasitexniki akoma kai gia erasitexnes. (ougk)\"
(to ougk mporei na grafei h apla na ennoeitai.

Sthn kritiki texnis ekfrazoume mia antikeimeniki alitheia sthrigmeni panw stin istoria tis texnis.
Alliws ekfrazoume apla mia apopsi, h opoia mporei na apasxolei h na min apasxolei ton allon alla se kamia periptwsh de fouskwnoume apo perifaneia legontas oti kaname kritiki epeidi petaksame pente proswpikes apopseis se ena sakiΤο μήνυμα διορθώθηκε από τον/την: Geitwn, στις: 24/09/2007 19:16

Δυο παρατηρήσεις και αποχωρώ οριστικά από αυτή την αδιέξοδη συζήτηση.

α) Δεν υπάρχει αντικειμενική αλήθεια ούτε στην τέχνη, ούτε στην επιστήμη, ούτε στη φιλοσοφία ούτε στην πραγματικότητα. Ο Χίτλερ ήταν κάποιος που πίστεψε στην αντικειμενική αλήθεια.

β) Προτείνω να σέβεστε όσους διαθέτουν χρόνο από τη ζωή τους για να ασχοληθούν με το -μετριότατο πρέπει να ομολογήσω- έργο σας, καθώς και ενέργεια για δομημένη κριτική, έστω και αν αυτή δεν αφορά σε -δευτερεύουσες- τεχνικές λεπτομέρειες.<br><br>Το μήνυμα διορθώθηκε από τον/την: Ostravice, στις: 24/09/2007 20:00

Re:&#xBC;ταν χαράζει - Videoclip 17 έτη 2 μήνες πριν, #19540

• Asmodaius
  • Asmodaius's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Πλατινένιος Χρήστης
  • Καταχωρήσεις: 491
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες: 2
  • Κάρμα: 8
Φαρμάκι έχω στην Ψυχή
Φέρνει μαυρίλα θολερή
Στα στήθια μου
Νύχτα αξημέρωτη ξανά
Με το πιοτό της με κερνά
Εβίβα μου
Σκοτάδι πίνω για πιοτό
Πω πω πω πω πω πω πω πω
Νέφη της Νύχτας μου κρατώ
Πω πω πω πω πω πω πω πω
Και το Μυαλό μου είναι θολό
Πω πω πω πω πω πω πω πω..... Πω!

Και το μυαλό σου είναι θολό
και το δικό τους πιο λειψό,
σας εθολόσαν τα λεφτά,
γεια σου Φανφάρα Φαφλατά!!!!
Κοκορίκοοοοοοοοοοο

Re:&#xBC;ταν χαράζει - Videoclip 17 έτη 2 μήνες πριν, #19541

• navar
  • navar's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Πλατινένιος Χρήστης
  • Καταχωρήσεις: 852
  • Κάρμα: -36
Εδώ και μέρες σας βλέπω να μαλώνετε και να μην μπορώ να πάρω θέση, η μη δυνατότητα μου να αναπτύξω επιχειρήματα για αυτό το θέμα με πονά.
Αποφάσισα λοιπόν να ξαναδώ το &#8220;από αυτό, το από τέτοιο μορέ, το πώς το λένε ρε γαμώτο , α γεια σου το βιδεοκλιφ&#8221; και να το σχολιάσω .

1) Ο συγκεκριμένος σκελετός στα γυαλιά οράσεως αγαπητέ μου κύριε δεν κολακεύει την φανταστική φαλακρά που αρχίζετε να αφήνετε .
2) ¼σο και αν προσπαθήσετε να μας δήξετε πως έχετε τρίχες διατηρώντας το κουλτουροαξυριστο στιλάκι, σας βεβαιώ πως αυτές είναι σε λάθος μέρος .
3) Ο Ρένος Χαραλαμπίδης είναι σίγουρα ένας από τους συγχρόνους φιλόσοφος μας και νομίζω πως αυτήν ήταν η κίνηση ματ που κάνατε, ώστε να δώσετε αξία σε ένα τόσο &#8220;λίγο&#8221; τραγούδι, ευτυχώς που κάνατε με τον δικό σας τρόπο τον ανίσχυρο στίχο του Θανάση να μοιάζει τόσο δυνατός.
4) Απίστευτος γραφικός χαρακτήρας , ειδικά η μέθοδος του να γραφείς τα όμικρον πραγματικά με ανατρίχιασε , είναι σαν να προσπαθείς να δημιουργήσεις νοητά ένα πέρασμα σε μια άλλη διάσταση, κάνοντας μια τρύπα , την γνωστή σε όλους ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ
5) Το κόκκινο κρασί πίνετε καλυτέρα σε κολονάτο ποτήρι, χαλάτε όλη την αισθητική του χώρου και του χρόνου, μην σου πω και του πόνου . και κάνοντας ένα μικρό διάλειμμα παραθέτω ένα ποιητικό αριστούργημα-δημιούργημα μου , που με λίγη καλή προσπάθεια πιστεύω πως μπορεί να φάνει αντάξιο στο έργο σας . &#8220;ο πόνος που με πόνεσε και με πονά ακόμα, δεν είναι ο πόνος που πονά , μα είναι του πόνου ο πόνος &#8221;
6) Διαλέξατε λάθος τοίχο για background είναι αρκετά άνισα μεταξύ τους τα &#8220;τούβλα&#8221; και το πρόβλημα είναι πως δεν μπορείς να εντοπίσεις πιο είναι το μεγαλύτερο.
7) Σε συνεχεία της 6 παρατήρησης για τον τοίχο με τα τούβλα (παραθέτω και μια ακόμα προσωπική άποψη )(αν είσαι τούβλο το πολύ πολύ να εξελιχτείς σε πολλά τούβλα μαζί , δηλαδή ντουβάρι )θέλω να πω πως είναι μαγική η διάφορα στους χρωματισμούς των ενδυμάτων μεταξύ της καλλίγραμμης νεαράς με το μαύρο φουστανάκι εν αντίθεση με το απλό λιτό λευκό μπλουζάκι που φοράει ο τύπος . αυτός ο υπέρτατος συμβολισμός του μαύρου με το άσπρο ,της ταξικής πάλης , της μέρας και της νύχτας , του κουραμπιέ και του μελομακάρονου , έμενα απλά με γοητεύει.
8) Σε συνεχεία του 7 θέματος θα παρακαλούσα να μου γνωστοποιηθεί το μαγαζί από το όποιο προμηθευτήκατε το συγκεκριμένο φουστανάκι γιατί κάτι μου κάνει , μου ξυπνάει κάτι μέσα μου.
9) Σε άλλο μέρος δεν βρίσκονταν αυτοί οι 2;;; μονό σε εκείνον τον δρόμο με φόντο το ντουβάρι;;;;
10) Στην μέση του δρόμου με φόντο το ντουβάρι κάνατε φιγούρες κλεμμένες από ταγκό;;;;;
11) Απίστευτα designατός ο καναπές , κλασικό κομμάτι στα IKEA
12) Και ναι οι φιγούρες ταγκό γίνονται και μέσα στο σπίτι&#8230;. Μα καλά τι σχέση ήταν αυτήν;;; λίγο sex δεν κάνατε;;;;;;
13) Ρεαλιστικότατος ο τρόπος που κρατάει ο τύπος το κεφάλι του με φόντο τα ντουβάρια, έμενα με έπεισες , με έπεισες τόσο που έψαχνα να σου βρω ασπιρίνες.

Καιρό είχα να γράψω , ουφ ξεσκούριασα
Αν ευτυχής ή δυστυχής είμαι δεν εξετάζω.
Πλην ένα πράγμα με χαράν στον νου μου πάντα βάζω --
που στην μεγάλη πρόσθεσι (την πρόσθεσί των που μισώ)
που έχει τόσους...

Re:&#xBC;ταν χαράζει - Videoclip 17 έτη 2 μήνες πριν, #19543

• Asmodaius
  • Asmodaius's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Πλατινένιος Χρήστης
  • Καταχωρήσεις: 491
  • Κάρμα: 8
navar έγραψε:
Εδώ και μέρες σας βλέπω να μαλώνετε και να μην μπορώ να πάρω θέση, ...
Καιρό είχα να γράψω , ουφ ξεσκούριασα

+1,+2,+3,+4,+5,+6,...+8

Υγ: ξαναεπισημαίνω ότι το 8 είναι το άπειρο όρθιο..<br><br>Το μήνυμα διορθώθηκε από τον/την: Asmodaius, στις: 25/09/2007 09:33

Re:&#xBC;ταν χαράζει - Videoclip 17 έτη 2 μήνες πριν, #19544

• NPMolvaer
  • NPMolvaer's Avatar
Φαντάζομαι τον Θανάση να το βλέπει και απο την αρχή μεχρι το τέλος να έχει σκάσει στα γέλια περιμένοντας να τελειώσει , από την άλλη άν λέμε αν το έβλεπε ο αγγελάκας θα έφτανε στα 5 δεύτερα θα έκλεινε το κομπιουτερ και θα άναβε τσιγάρο(-ικι?)
:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:<br><br>Το μήνυμα διορθώθηκε από τον/την: NPMolvaer, στις: 25/09/2007 10:55

The Udjat Team Info

Η Udjat Team ευθύνεται για τη δημιουργία αυτής της ιστοσελίδας.
The Udjat Team is responsible for weaving this site.

Αν σας ενδιαφέρει η επικοινωνία μαζί μας, δοκιμάστε το παρακάτω email:
If you are interested in contacting us, please use the email address below: