Καλώς ήλθατε, Επισκέπτης

ΘΕΜΑ: ¼ταν χαράζει - Videoclip

Re:¼ταν χαράζει - Videoclip 17 έτη 2 μήνες πριν, #19627

• marina_m
  • marina_m's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Έμπειρος Χρήστης
  • Χίλια κεφάλια πέφτουνε, όταν εσύ δειλιάζεις...
  • Καταχωρήσεις: 98
  • Κάρμα: 0
Το μήνυμα διορθώθηκε από τον/την: Geitwn, στις: 28/09/2007 03:39

Ξενύχτι για να απαντήσεις; :blink:
Χίλια κεφάλια πέφτουνε, όταν εσύ δειλιάζεις...
Ο διαχειριστής έχει απενεργοποιήσει τη δημόσια πρόσβαση σύνταξης.

Re:¼ταν χαράζει - Videoclip 17 έτη 2 μήνες πριν, #19628

• une Saison en Enfer
  • une Saison en Enfer's Avatar
Εφόσον πήρε δικανική τροπή το θέμα θα εξαπολύσω και εγώ με τη σειρά μου δριμύ κατηγορώ στον libertadistas ως λογοκλόπο. Εγώ για πρώτη φορά πρότεινα στους Δημιουργούς να αλλάξουν τη μουσική από Παπακωνσταντίνου σε Σαββιδάκη για να λήξει η υπόθεση.Παρακαλώ αναφερθείτε στη σελίδα 1 του thread για επιβεβαίωση.O libertadistas έκλεψε την εκπληκτική μου ιδέα και προτρέπει τους Δημιουργούς να το παραδώσουν στον Χατζηγιάννη ως τρίτο πόλο. Δεν απομένει από το να κατέβουν σε μονομαχία οι κ.κ. Χατζηγιάννης-Θανάσης-Σαββιδάκης και να διεκδικήσουν ισότιμα το ¸ργο.

Re:¼ταν χαράζει - Videoclip 17 έτη 2 μήνες πριν, #19630

• hatzi_88
  • hatzi_88's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Πλατινένιος Χρήστης
  • Καταχωρήσεις: 629
  • Κάρμα: 11
une Saison en Enfer έγραψε:
Εφόσον πήρε δικανική τροπή το θέμα θα εξαπολύσω και εγώ με τη σειρά μου δριμύ κατηγορώ στον libertadistas ως λογοκλόπο. Εγώ για πρώτη φορά πρότεινα στους Δημιουργούς να αλλάξουν τη μουσική από Παπακωνσταντίνου σε Σαββιδάκη για να λήξει η υπόθεση.Παρακαλώ αναφερθείτε στη σελίδα 1 του thread για επιβεβαίωση.O libertadistas έκλεψε την εκπληκτική μου ιδέα και προτρέπει τους Δημιουργούς να το παραδώσουν στον Χατζηγιάννη ως τρίτο πόλο. Δεν απομένει από το να κατέβουν σε μονομαχία οι κ.κ. Χατζηγιάννης-Θανάσης-Σαββιδάκης και να διεκδικήσουν ισότιμα το ¸ργο.

sovarologeis?de ti paleveis.... :huh: :P :huh:

Re:¼ταν ΔΕΝ χαράζει - Videoclip 17 έτη 2 μήνες πριν, #19634

• myrdel
  • myrdel's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Πλατινένιος Χρήστης
  • Καταχωρήσεις: 611
  • Κάρμα: 0
[siris] έγραψε:
Sorry που επεμβαίνω... αλλά ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!! ΕΛΕΟΣ! Τσίου τσίου... μπλουμ! Το πουλακι πνιγηκε; ¸λα ντε.-
+1!!!

Υ.Γ. Navar με συκοφαντείς δημόσια... :mad: :mad:
Μπουφ!:x Εγώ φταίω που το άφησα κενό το \"αντικείμενο\" ώστε να μπορέσεις να συμπληρώσεις ό,τι ήθελες εσυ για να φτιάξεις τη δημόσια εικόνα σου, π.χ. ηδονής, του πάθους κτλ.. :PΑλλά τώρα με διέβαλλες και θα μιλήσεις με το δικηγόρο μου..Πάω να ψάξω κανένα κώδικα.. :y32b4: :mad:
Mundus vult decipi..ergo decipiatur

(Αχ αυτό το addiction,
αχ αυτό το addiction..)

Re:¼ταν ΔΕΝ χαράζει - Videoclip 17 έτη 2 μήνες πριν, #19637

• Βιλ
  • Βιλ's Avatar
Paides xalarwste,
oi pathiasmoi kai oi kaygades den wfeloun
H mousikh (kai eidika afth pou akoume oi perissoteroi edw mesa,kai de milaw mono gia thanasi) einai gia na enwnei oxi na mas xwrizei re gamwto
Ta sxolia kai oi kritikes prepei panta na yparxoun (kales h kakes) arkei na mhn einai bouthgmenes sthn empatheia kai stis prokatalhpseis

Telwspantwn.Egw to eida to binteo,ntaksei ta paidia mporousan kai kati kalytero,alla den peirazei,thn epomenh fora.H prospatheia tous htane filotimh an kai nomizw parousiazei elleipseis oxi ws pros to talento alla oson afora thn emfanh elleipsh peiras

Re:¼ταν χαράζει - Videoclip 17 έτη 2 μήνες πριν, #19694

• libertadistas
  • libertadistas's Avatar
Geitwn έγραψε:
egine apo 2 atoma me mona synerga mia ftini kamera kai ena fws, kai me 6 mono wres gyrismatwn.
To video krinetai san mia apo tis dekades eppagelmatikes dimiourgies pou kykloforoun kai oxi san proion 2 erasitexnwn xwris eksoplismo, to opoio egine mesa sto 1/4 mias meras.

RE FILE SE 6 WRES POU EGINE TO GYRISMA POTE PROLABAN KAI MEGALWSANE TA MOUSIA SOU??? STh MIA SKHNH EISAI ME MOUSI PSEUTOKOULTOURIARIKO KAI STHN ALLH XYRISMENOS!!! POIOS EISAI RE MAGKA KAI MEGALWNOUN TA MOUSIA SOU SE 6 WRES GYRISMATWN????? POSH TESTOSTERONH EXEIS RE KONTE?????? :lol: :lol:
MH MASAS RE TRELO PSWNIO. H ALH8EIA EINAI PWS AFISES MOUSI GIA TA GYRISMATA KAI META XYRISTIKES GIA NA MOSTRAREIS TH FATSA SOU.
SE GOUSTAROUME KAI ME MOUSI KAI XWRIS. EISAI POLU WRAIOS MEGALE!!!! EISAI THEOS.<br><br>Το μήνυμα διορθώθηκε από τον/την: libertadistas, στις: 01/10/2007 19:21

The Udjat Team Info

Η Udjat Team ευθύνεται για τη δημιουργία αυτής της ιστοσελίδας.
The Udjat Team is responsible for weaving this site.

Αν σας ενδιαφέρει η επικοινωνία μαζί μας, δοκιμάστε το παρακάτω email:
If you are interested in contacting us, please use the email address below: