Καλώς ήλθατε,
Επισκέπτης
|
|
Τα συνθήματα και τα γκράφιτι είναι street culture και ως τέτοια οφείλει κανείς να τα βλέπει (κι εγώ ως τέτοια τα ασπάζομαι- με τσιμεντένιους ασπασμούς). Είναι κάτι που μου λείπει στο Λονδίνο με τους καθαρούς τοίχους...
Κι ας μη ξεχνάμε πως κι δικός μας Θανάσης αποτέλεσε γκράφιττι . (...που για την ιστορία το έχω wallpaper στον υπολογιστή στο πανέπι και το είδε η συμφοιτήτριά μου η Sara -όχι η πεταλούδα- και της άρεσε τόσο πολύ και μου ζητούσε να τις μεταφράσω τι γράφει μέσα στο ελικόπτερο. Κι άντε να πεις τώρα στα αγγλικά \"όσες κι αν χτίζουν φυλακές/ κι αν ο κλοιός στενεύει/ ο νους μας είναι αληταριό/που όλο θα δραπετεύει\"...) Και για το κλείσιμο: T. Αφίετε έφιπποι ω! αφελείς κεφαλές των γκράφιτι των σταθμών τις βαφές. Αφικνούνται αφάνες -κρεολές γαρ οι μάνες- εφορμώντας με σπρέυ στων μαρμάρων τα κλέη [....] \"και λοιπά, και λοιπά...\" που λέει και στον \"σκύλο των άστρων\" |
Ο διαχειριστής έχει απενεργοποιήσει τη δημόσια πρόσβαση σύνταξης.
|
|
ΡΕ ΣΥ ALEX ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΘΑ ΗΤΑΝΕ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΝΟΕΙΣ.
ΠΕΛΑ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΠΟΛΥ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ. |
|
|
...και για να επαναφέρω on-topic την συζήτηση:
Βάλια Κάλντα στα Βλάχικα σημαίνει Ζεστή Κοιλάδα Αν προσέξετε, λόγω της λατινικής βάσης της βλαχικής γλώσσας, η λέξη Βάλια προέρχεται από την λατινική ρίζα που παράγει και το valley στα αγγλικά. Κάλντα σημαίνει ζεστή (freddo/caldo = κρύο/ζεστό) Κ.Ι.Σ. |
|
|
Υπέροχο τραγούδι πραγματικά!
|
|
Η Udjat Team ευθύνεται για τη δημιουργία αυτής της ιστοσελίδας.
The Udjat Team is responsible for weaving this site.
Αν σας ενδιαφέρει η επικοινωνία μαζί μας, δοκιμάστε το παρακάτω email:
If you are interested in contacting us, please use the email address below: