...λοιπόν, εγώ να πω ότι έχω δει τον Λάντσια να παιζει ντραμς και συνθεσάιζερ μαζι, με ένα τρόπο τόσο απλό που αναρωτιόμουν, αφού ειναι τόσο απλό, εγώ γιατί δεν μπορώ να το κάνω?...
...ο Κιουρτζόγλου... τον εχω δει με κανα 2-3 μπάντες... μα καλα, έχει τοσες δυνατότητες ένα μπάσο? δεν ξέρω για το μπάσο αλλά ο Κιουρζόγλου τις έχει...αν ´φτιαχνόταν μία μπάντα με τους καλύτερους μουσικούς, παγκοσμίως, αυτός θα έπρεπε να ήταν ο μπασίστας... (απ' όσα έχω ακούσει εγώ...)
...πριν κανα δυο χρόνια, είχα παει στο αλαβαστρο να ακούσω λάιβ του Γιατζισιάν... ήταν μαζί του και ένας άραβας ουτίστας... το είχε λιώσει το όργανο... σε μια παρέα, σαν πελάτης, ήταν και ο Σαραγούδας... κάθε 5 λεπτά σηκωνόταν και τον επευημούσε... για τέτοιο σολίστα μιλάμε...
...τέλος πάντων... μετά από κανα 2-3 μήνες πετυχαίνει αυτόν τον τύπο, ο αδελφός μου σε ένα ψιλοσκυλε μαγαζί στον Πειραια να τραγουδάει και να παίζει ούτι στο οριεντάλ πρόγραμμα του μαγαζιού και του λέει... καλα ρε συ, τι κάνεις εδω? εγώ σε ειχα δει στο αλαβαστρο κλπ κλπ...και του απαντάει ότι το αλάβαστρο ήταν άλλη φάση και ότι εκει γινόταν κάτι άλλο...
...συμπέρασμα... άλλο η τέχνη και άλλο ο βιοπορισμός...!!!