Καλώς ήλθατε, Επισκέπτης

ΘΕΜΑ: ΔΙΑΦΑΝΟΣ - ΠΡΩΤΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ

ΔΙΑΦΑΝΟΣ - ΠΡΩΤΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ 17 έτη 3 μήνες πριν, #11940

  • THANASIS63
  • THANASIS63's Avatar
Καλησπερίζω την κοινότητα!
έχω μια βδομάδα παρέα τον ΔΙΑΦΑΝΟ αν και το υλικό είναι αλήθεια ότι το έχω εδώ και καιρό γνωρίσει, από τις ζωντανές εμφανίσεις του Θανάση.
Μου αρέσει η επιστροφή στη τραγουδιστική φόρμα, μετά από την ομολογουμένως εξαίρετη συνεύρευση με την ηλεκτρική ομάδα των χ-Τρυπών. Είχα συνειδητοποιήσει ότι δυσκολευόμουν να τραγουδήσω, να μουρμουρίσω, να απομνημονεύσω τα πρόσφατα και μονίμως επέστρεφα στην Ανδρομέδα, την Νοσταλγία, τον Προφήτη.
Θέλω από εδώ να εκφράσω τον θαυμασμό μου στους υπόλοιπους συντελεστές: στη Μάρθα (που με κάνει και ανατριχιάζω κάθε φορά που την ακούω - τι μέταλλο και τι ψυχή κουβαλάει!), στο Σωκράτη (σύντροφος μια ζωή στα δύσκολα), στον Μπαντούκ (που τον ανακάλυψα πρόσφατα τόσο από τις προσωπικές του δουλειές, όσο και από την αμεσότητα και την τέχνη του στη σκηνή) και στον Φώτη (τσεκαρισμένος κι αυτός από τους Ποδηλάτες και τους Ευοι Ευαν).
Τέλος εύχομαι στον συνονόματο Θανάση, μακροημέρευση και αντοχή στις ευκολίες!
Οι εμμονές μου στο δίσκο είναι \"Η κοιλάδα των Τεμπών\" (μην ειν' ο γερο-πλάτανος ο χαροκαμένος γονιός των πιτσιρικάδων που χάθηκαν σε κείνο το τροχαίο..), \"Ο βασιλιάς\" (γιατί ως μπαμπάς έψαχνα ένα νανούρισμα να ταιριάζει στην κόρη μου - αν και βασίλισσα της καρδιά μου) και τα \"360 ΚΜ\" με το υπέροχο γύρισμα που γκαζώνει και φεύγει..
Κλείνω εδώ και προτρέπω τον Θανάση να μας πει καμμιά φορά live και τον \"Καντηλανάφτη\" (να μην ξεχνάμε και τα παλιά μας ατοπήματα)
Ευχαριστώ και καλές γιορτές!<br><br>Το μήνυμα διορθώθηκε από τον/την: THANASIS63, στις: 20/12/2006 10:32
Ο διαχειριστής έχει απενεργοποιήσει τη δημόσια πρόσβαση σύνταξης.

Re:ΔΙΑΦΑΝΟΣ - ΠΡΩΤΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ 17 έτη 3 μήνες πριν, #11941

  • THANASIS63
  • THANASIS63's Avatar
Ζητώ συγγνώμη! Από άγνοια, άνοιξα καινούργια ενότητα ενώ η πρόθεση μου ήταν να σχολιάσω στην ήδη υπάρχουσα σχετικά με τις εντυπώσεις μας για τον ΔΙΑΦΑΝΟ. Ελπίζω οι διαχειριστές να δείξουν κατανόηση.

Το μήνυμα διορθώθηκε από τον/την: THANASIS63, στις: 20/12/2006 10:33<br><br>Το μήνυμα διορθώθηκε από τον/την: THANASIS63, στις: 20/12/2006 10:59
Ο διαχειριστής έχει απενεργοποιήσει τη δημόσια πρόσβαση σύνταξης.

The Udjat Team Info

Η Udjat Team ευθύνεται για τη δημιουργία αυτής της ιστοσελίδας.
The Udjat Team is responsible for weaving this site.

Αν σας ενδιαφέρει η επικοινωνία μαζί μας, δοκιμάστε το παρακάτω email:
If you are interested in contacting us, please use the email address below: