Καλώς ήλθατε,
Επισκέπτης
|
|
|
Μαρίνα Φραγκίσκου έγραψε:
ΠΕΙΤΑΙ ΜΟΥ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΙΑΝΟΥΝΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ?????? Αρχικά να μην κάνει ορθογραφικά λάθη.Άκου εκεί ΠΕΙΤΑΙ... |
Ο διαχειριστής έχει απενεργοποιήσει τη δημόσια πρόσβαση σύνταξης.
|
|
Μαρίνα Φραγκίσκου έγραψε:
Πέλα έγραψε: Αγαπητέ αντμίν, αν θέλω να διαβάσω άπαντα τα ποστ ενός μέλους, πχ της Μαρίνας που θέλω, πώς μπορώ; Σε άλλα φόρουμ κάνεις κλικ πανω στο μέλος και να σου η λίστα με ό,τι έχει στείλει. Εδώ, γίνεται; Αν ναι, πώς; Αν όχι, θα το κάνεις;... Μπεστ ριγκάρντς, Π. noa6064 έγραψε: Απλά πρέπει να διαβάσεις τα πάντα!!Η Μαρίνα ποστάρει σε όλα τα threads,πώς νομίζεις έγινε platinum boarder?? απορώ και εξίσταμαι..... ΠΕΙΤΑΙ ΜΟΥ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΙΑΝΟΥΝΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ?????? Αχ στο στόμα μου Μαρίνα θα σε πιάνω πάντα εγώ γιατί έγινες πλατίνα και με κάνεις και γελώ σμάααατς! (μα καλά, αντμίνες, θα βάλετε κανένα κανένα φιλάκι, κανένα λουλουδάκι στα emoticons για μας τα κορίτσια; Κορίτσια...λέμε τώρα.... ) «Να πω; Θα πω ένα τραγούδι που παίζαμε τη Σαρακοστή, όταν περιμέναμε το Πάσχα. Είχαμε ένα παιχνίδι που λεγόταν 'καλογράκια' και το τραγουδούσαμε και το παίζαμε...εμείς τα κορίτσια.» |
Ο διαχειριστής έχει απενεργοποιήσει τη δημόσια πρόσβαση σύνταξης.
|
|
Η Udjat Team ευθύνεται για τη δημιουργία αυτής της ιστοσελίδας.
The Udjat Team is responsible for weaving this site.
Αν σας ενδιαφέρει η επικοινωνία μαζί μας, δοκιμάστε το παρακάτω email:
If you are interested in contacting us, please use the email address below: