mph έγραψε:Ρε παιδιά να κανουμαι αλλη μια πριν την εξετστικη γιατι δεν καταφερα ακομα να ερθω σε καπια!!!
Να κάνουμε ~ να κάνουμε ...
κι εγώ πέρασα πολύ ωραία ..
να'ναι καλά κι οι μουσικοί .. χωρίς αυτούς και τις παρτιτούρες ....
(αν είχαμε και στίχο στα χέρια μας .. θα'ταν ακόμα καλύτερα.. πρέπει \"εξασκιστούμε\" μάλλον ... περισσότερο) .... καλά ήταν!!!
Ίσως θα μπορούσαμε να κάτσουμε και παραπάνω ... να παίξουμε κι άλλο .... αλλά μάλλον έλειπε ο σκιπίωνας να μας ξεσηκώνει .. κλπ.( ε;; )
*τελικά ήταν θανασοσύναξη ή σωκρατοσύναξη ;;
χε χε μάλλον κάτι ενδιάμεσο ... όπως φαντάζομαι συνήθως θα συμβαίνει ...
*την ρακομελοκατανάλωση την ξεκίνησα εγώ με τον (επισκέπτη) ξάδελφό μου(ο οποίος ενθουσιάστηκε με την όλη φάση της σύναξης την μουσική και την παρέα, αλλά και ο οποίος ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΠΟΤΕ .. ΡΑΚΟΜΕΛΟ .. ¸λεος ;;; ) .. του άρεσε πολύ όπως καταλαβαίνετε .. που να έπινε και απο το άλλο..... η Μαίρη ξέρει τι λέω ..... [αν και μάλλον λίγο ακριβό μας βγήκε .. η αυτό ή οι μπύρες ... τι να πώ .. τεσπα, κάναμε σεφτέ και βγήκαμε κουρεμένοι ...]
* να ζητήσω ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΣΥΓΓΝΩΜΗ απο τον Άνταρης
Γιάννη 1000συγγνώμη έφυγα 6 το πρωί απο Θεσσ. και το μαθα το προηγούμενο βράδυ όπου δούλευα παρέα με τον Μιχάλη απο το φόρουμ μέχρι αργά το βράδυ(μου διαφέυγει το ψευδώνυμό του * είναι ο πρασινομάτης πρίμος φωνακλάς
ιδανικός για 2η φωνή) ρε γμτ. ίσα-ίσα που ετοίμασα πράματα .. κοιμήθηκα και σηκώθηκα στις 4:30 για να φύγω απο θεσσ. στις 6:00.
~ κάντε μια ακόμα θανασοσύναξη να κατέβω με τον Γιάννη.
Γιάννη συγγνώμη!! Είμαι αδικαιολόγητος αλλά μες στην ένταση και τις υποχρεώσεις που ανέλαβα,και στο μικρό περιθώριο χρόνου που είχα να ετοιμαστώ για Αθήνα .. σε ξέχασα! ~ θα επανορθώσω
*Μπράβο Χρήστο .. ασταμάτητος .. με την κιθάρα .. και την φωνή
μπράβο και στα άλλα παιδιά φυσικά ... (ακόμα και στους άτυχους.. βλ. σπασμένες χορδές κλπ.
)
*αναμένουμε υλικόοοοοοοοοοοοοοο!!!