Καλώς ήλθατε, Επισκέπτης

ΘΕΜΑ: Night On Earth (in a silent way) Live @ Kinky Kong

Night On Earth (in a silent way) Live @ Kinky Kong 16 έτη 6 μήνες πριν, #24580

  • Costinho
  • Costinho's Avatar
Γεια και χαρά!

Θέλουμε να ενημερώσουμε για τα επερχόμενα live μας και να προσκαλέσουμε όσους πιστούς!

Κυριακή κοντή γιορτή. Και Δευτέρα. Δηλαδή, Κυριακή 13 και Δευτέρα 14 Απρίλη. Στο φιλόξενο Kinky Kong της οδού Αβραμιώτου στο Μοναστηράκι. Με τον 'in a silent way' συνδυασμό μας, δηλαδή τη Σοφία στο μικρόφωνο, το μικρό Juanito στο βιολί (και τα πεταλάκια), τον Costinho στο πιάνο (και τα ξενέρωτα ανέκδοτα) και -τζουμ τζουμ ταρατατζουμ- ο περίφημος Lagos (me petra1000) στην κιθάρα (και τα πεταλάκια, δικά του και μη). Θα παίξουμε ένα σεβαστό μέρος του επερχόμενου album (οκ, ντοντ γουόρυ, έρχεται πολύ σύντομα), το οποίο -κοινό μυστικό- αποτελεί τη συνεργασία μας με τον Θανάση Παπακωνσταντίνου και βασίζεται σε παλιότερες συνθέσεις του ίδιου, στις οποίες έχουμε αλλάξει τα φώτα (και τη γλώσσα) με τη συγκατάθεση, επίβλεψη και παραγωγή του δημιουργού. Επίσης, ως συνήθως, έχουμε ξανα-αναθεωρήσει παλιότερες συνθέσεις μας και τις προτείνουμε σε εναλλακτική εκδοχή, ενώ έχουμε ανακαλύψει κι άλλες αγαπημένες μελωδίες και σκοπούς, που θα αποπειραθούμε να διασκευάσουμε με προφανή στόχο να περάσουμε όλοι καλά! Για το ζέσταμα, θα έχουμε βοήθεια από εκλεκτό αγαπημένο σχήμα-έκπληξη που θα ανοίξει, όπως λένε, την κάθε βραδιά. Και ειδικά την Κυριακή, φήμες λένε πως θα τζαμάρει μαζί μας και έτερος βιολιστής, γνωστός και σεσημασμένος, με ιδιαίτερο κύρος και μεγάλη φήμη στα φόρουμ, if you know what I mean...

Ημερομηνίες (αρκετές) για επόμενα live θα ανακοινωθούν πολύ σύντομα και μπορείτε να τις τσεκάρετε στο σάιτ μας http://www.myspace.com/nightonearth. Συνοπτικά, αναφέρουμε μία γκεστ εμφάνιση που θα κάνουμε την Πέμπτη 17 Απρίλη στο Αν Club στα Εξάρχεια, στη συναυλία των Τούρκων Gevende -σούπερ σχήμα, πολύ καλοί και αξίζουν τον κόπο (ένα 10αρικάκι έχει μόνο η είσοδος), τσεκάρετέ τους: http://www.gevende.com, http://www.myspace.com/gevende.

Και τώρα λίγη γεωγραφία: το Kinky Kong τοποθετείται εδώ και κάποια χρόνια στην οδό Αβραμιώτου (αριθμός 6-8), η οποία είναι πρώτη παράλληλη της Αθηνάς και βρίσκεται κάτω από την πλατεία της Αγίας Ειρήνης. Αν έρχεστε από ηλεκτρικό Μοναστηράκι, απλά στρίβετε δεξιά στην πρώτη κάθετη της Αθηνάς (Αγίας Ειρήνης) και αμέσως αριστερά στο γοητευτικά παρακμιακό στενάκι (Αβραμιώτου). Τρία μαγαζιά στη σειρά, αυτό με τους καναπέδες έξω, είναι αυτό που ψάχνετε.
Λίγη Ελβετία: στις 21.00 καλό είναι να είστε, γιατί αρχίζουμε.
Λίγη Εφορία: 8 ευρώ για να μπειτε και ν'ακούσετε.
Λίγη τεχνολογία: http://www.kinkykong.blogspot.com, http://www.myspace.com/kinkykongevents.

Και λίγα νέα για την οικογένεια: Αυτό τον καιρό, μόλις έχουμε ολοκληρώσει τη μίξη του επερχόμενου album, επεξεργαζόμαστε κάτι ψιλά και σε κανά μήνα υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να βρίσκεται στα ράφια -με την ευχή να μην μείνει εκεί... ¼πως προείπαμε, πρόκειται για τη δισκογραφική συνεργασία μας με το Θανάση πάνω σε δικό του υλικό του, με την επιμέλεια και την παραγωγή του ίδιου, ηχοληψία-μίξη-mastering του μέγα Χρήστου Μέγα και συνεργασίες με προσκεκλημένους μουσικούς (Φώτης Σιώτας, Παντελής Στόικος, Γιώργος Γεωργιάδης, Σοφία Ευκλείδου, Μαριλύ Μήλια κ.α.).

Να'στε όλοι καλά!
Ο διαχειριστής έχει απενεργοποιήσει τη δημόσια πρόσβαση σύνταξης.

Re:Night On Earth (in a silent way) Live @ Kinky K 16 έτη 6 μήνες πριν, #24598

  • PaP
  • PaP's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Ανώτερος Χρήστης
  • Καταχωρήσεις: 62
  • Κάρμα: 0
άτιμο χακί!! :mad:
Πέρα από τους λόφους, πέρα από τα βλέφαρα
υπάρχει τόπος και για σένα
Ο διαχειριστής έχει απενεργοποιήσει τη δημόσια πρόσβαση σύνταξης.

The Udjat Team Info

Η Udjat Team ευθύνεται για τη δημιουργία αυτής της ιστοσελίδας.
The Udjat Team is responsible for weaving this site.

Αν σας ενδιαφέρει η επικοινωνία μαζί μας, δοκιμάστε το παρακάτω email:
If you are interested in contacting us, please use the email address below: