Καλώς ήλθατε, Επισκέπτης

ΘΕΜΑ: Θανάσης και Διονύσης: Εντυπώσεις

Re:Θανάσης και Διονύσης: Εντυπώσεις 16 έτη 9 μήνες πριν, #23654

• feiruz
  • feiruz's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Νεαρός Χρήστης
  • Καταχωρήσεις: 26
  • Κάρμα: 0
Για να πω την αλήθεια δεν πολυακούω Θηβαίο,αλλά όταν τον είδα ζωντανά στο Α.Π.Θ. ήταν που σχημάτισα αυτή την εντύπωση,ίσως λίγο επιπόπλαια.Αλλά είναι γεγονός το ότι έκαναν συνολικά σα μπάντα αλλά και η ίδια η Β.Δημητρίου αρκετά αδικαιολόγητα λάθη.Παρ,όλα αυτά εξακολουθώ να πιστεύω ότι οι ενορχηστρώσεις στη συναυλία του Θανάση και Σαββόπουλου την αναδείκνυαν πολύ περισσότερο από εκείνες που η ίδια έκανε αν δεν κάνω λάθος, για το Θηβαίο.Επιπρόσθετα,πιο σύνθετα πράγματα δε νομίζω να έπαιζε με το Θηβαίο!
Ο διαχειριστής έχει απενεργοποιήσει τη δημόσια πρόσβαση σύνταξης.

Re:Θανάσης και Διονύσης: Εντυπώσεις 16 έτη 9 μήνες πριν, #23655

• feiruz
  • feiruz's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Νεαρός Χρήστης
  • Καταχωρήσεις: 26
Να διευκρινήσω ότι τα λάθη γίνονταν στη συναυλία του Θηβαίου στο ΑΠΘ κι όχι στο Θανάση Σαββόπουλο!!

Re:Θανάσης και Διονύσης: Εντυπώσεις 16 έτη 9 μήνες πριν, #23656

• Σκιπίωνας
  • Σκιπίωνας's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Συντονιστής
  • Ο Ιχνηλάτης του Βέγα
  • Καταχωρήσεις: 1415
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες: 1
  • Κάρμα: 25
Παρακολουθώ τον Θηβαίο απο την εποχή των Υπόπτων και είμαι της άποψης ότι οι ενορχηστρώσεις της Βάσως στη σόλο καριέρα του είναι γαμάτες. Κόκκινο Θολό Φεγγάρι, Γυναίκα, Μια Χαραμάδα Πανικού μου έρχονται στο μυαλό αυτή τη στιγμή. Από το 2001 αυτά τα κομμάτια απογειώθηκαν. Επίσης, αν σκεφτούμε ότι οι ενορχηστρώσεις του Ανδρέου στο Μυστήριο Τρένο ήταν \"πλαστικές\" και η Βάσω στα lives ενορχήστρωσε τα τραγούδια με υπέροχο τρόπο, συμπεραίνουμε ότι η Βάσω τα σπάει. Επιπλέον, τα τραγούδια του Θηβαίου είναι πολύ πιο σύνθετα από του Θανάση. ¼σον αφορά την εμφάνιση στο ΑΠΘ, ήταν απλά μέτρια και νομίζω πως τον αδικείς. Τέλος, πιστεύω ότι με τους Θανάση και Σαββόπουλο η Βάσω δε φαίνεται όσο φαινόταν με τον Χρήστο, στις συναυλίες του οποίου είχε πρωταγωνιστικό ρόλο.<br><br>Το μήνυμα διορθώθηκε από τον/την: Σκιπίωνας, στις: 07/03/2008 20:31
Βάλε φωτιά στα ρούχα σου, και κέρνα μας απ' τα αμπάρια σου κρασί βαλσαμωμένο. Κόκκινο, κεντημένο με σταυροβελονιά. Απόψε, και για πάντα.

Hey, ho : ΓΑΜΩ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ

Re:Θανάσης και Διονύσης: Εντυπώσεις 16 έτη 9 μήνες πριν, #23658

• κρυστάλλινος αρουραίος
  • κρυστάλλινος αρουραίος's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Συντονιστής
  • "βασιλικό χαϊδεύει με το 'να χέρι της"
  • Καταχωρήσεις: 1768
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες: 9
  • Κάρμα: 59
Θα συμφωνησω με Σκιπιωνα οτι η Βασω φαινοταν πολυ περισσοτερο στα λαιβ με τον Θηβαιο κι ενταξει δεν μπορεις να την κρινεις απο ενα πολυ μετριο λαιβ οπως στο ΑΠΘ οπου ολοι καναν τα απειρα λαθη,ο Θηβαιος ηταν και αρρωστος κλπ.
Αλλωστε μην ξεχναμε τις ενορχηστρωσεις που εκανε στο ''μονο νερο στη ριζα'' οπου κατα τη γνωμη ειναι απο τις καλυτερες ενορχηστρωτικες δουλειες που εχω ακουσει.
Η Βασω ,δινει παρα πολλα στο σχημα του Θαναση και του Σαββοπουλου αλλα σε καμια περιπτωση δεν ξεδιπλωνεται ολοκληρο το ταλεντο της(το οποιο ειναι και τεραστιο).
"...κι εμένα, που ξαγρύπνησα, με πιάνει η ανησυχία,
αν είναι οι αναμνήσεις μου ψεύτικες ή σωστές..."

Re:Θανάσης και Διονύσης: Εντυπώσεις 16 έτη 9 μήνες πριν, #23660

• Σκιπίωνας
  • Σκιπίωνας's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Συντονιστής
  • Ο Ιχνηλάτης του Βέγα
  • Καταχωρήσεις: 1415
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες: 1
  • Κάρμα: 25
κρυστάλλινος αρουραίος έγραψε:
Θα συμφωνησω με Σκιπιωνα οτι η Βασω φαινοταν πολυ περισσοτερο στα λαιβ με τον Θηβαιο κι ενταξει δεν μπορεις να την κρινεις απο ενα πολυ μετριο λαιβ οπως στο ΑΠΘ οπου ολοι καναν τα απειρα λαθη,ο Θηβαιος ηταν και αρρωστος κλπ.
Αλλωστε μην ξεχναμε τις ενορχηστρωσεις που εκανε στο ''μονο νερο στη ριζα'' οπου κατα τη γνωμη ειναι απο τις καλυτερες ενορχηστρωτικες δουλειες που εχω ακουσει.
Η Βασω ,δινει παρα πολλα στο σχημα του Θαναση και του Σαββοπουλου αλλα σε καμια περιπτωση δεν ξεδιπλωνεται ολοκληρο το ταλεντο της(το οποιο ειναι και τεραστιο).

Προσυπογράφω.
Βάλε φωτιά στα ρούχα σου, και κέρνα μας απ' τα αμπάρια σου κρασί βαλσαμωμένο. Κόκκινο, κεντημένο με σταυροβελονιά. Απόψε, και για πάντα.

Hey, ho : ΓΑΜΩ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ

Re:Θανάσης και Διονύσης: Εντυπώσεις 16 έτη 9 μήνες πριν, #23662

• IGITIHI
  • IGITIHI's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Έμπειρος Χρήστης
  • Καταχωρήσεις: 80
Για πείτε βρ παιδιά, εσείς που έχετε ήδη πάει, τι ώρα πρέπει να πάω για να προλάβω καμιά καλή θέση (διότι λεφτά για τραπέζει δεν);

The Udjat Team Info

Η Udjat Team ευθύνεται για τη δημιουργία αυτής της ιστοσελίδας.
The Udjat Team is responsible for weaving this site.

Αν σας ενδιαφέρει η επικοινωνία μαζί μας, δοκιμάστε το παρακάτω email:
If you are interested in contacting us, please use the email address below: