Καλώς ήλθατε, Επισκέπτης

ΘΕΜΑ: Θανάσης και Διονύσης: Εντυπώσεις

Re:Θανάσης και Διονύσης: Εντυπώσεις 16 έτη 9 μήνες πριν, #23663

• κρυστάλλινος αρουραίος
  • κρυστάλλινος αρουραίος's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Συντονιστής
  • "βασιλικό χαϊδεύει με το 'να χέρι της"
  • Καταχωρήσεις: 1768
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες: 9
  • Κάρμα: 59
IGITIHI έγραψε:
Για πείτε βρ παιδιά, εσείς που έχετε ήδη πάει, τι ώρα πρέπει να πάω για να προλάβω καμιά καλή θέση (διότι λεφτά για τραπέζει δεν);

Αν πας Παρασκευη η Σαββατο στις 9.30 εισαι καλα.
Αν πας Κυριακη στις 9
;)
"...κι εμένα, που ξαγρύπνησα, με πιάνει η ανησυχία,
αν είναι οι αναμνήσεις μου ψεύτικες ή σωστές..."
Ο διαχειριστής έχει απενεργοποιήσει τη δημόσια πρόσβαση σύνταξης.

Re:Θανάσης και Διονύσης: Εντυπώσεις 16 έτη 9 μήνες πριν, #23664

• feiruz
  • feiruz's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Νεαρός Χρήστης
  • Καταχωρήσεις: 26
  • Κάρμα: 0
Ίσως τελικά η προκατάληψη μου απέναντι στο πρόσωπο του Θηβαίου να επηρέασε και την αξία της Βάσως Δημητρίου στα μάτια μου.¼πως είπα δεν παρακολουθώ το Θηβαίο οπότε οι δικές σας απόψεις είναι μάλλον κατά πολύ πιο τεκμηριωμένες :). Ευχαριστώ πολύ!

Re:Θανάσης και Διονύσης: Εντυπώσεις 16 έτη 9 μήνες πριν, #23667

• mandragora
  • mandragora's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Φρέσκος Χρήστης
  • Καταχωρήσεις: 7
Καλημέρα και απο εμέ. Κατάφερα και πήγα και γω χθες στον Θανάση και τον Σαββόπουλο και μάλιστα πρόλαβα και έκατσα στις θέσεις V.I.P του χώρου δηλαδή στις μαξιλάρες :)

Το πρώτο μέρος κατα την προσωπική μου άποψη ήταν κάπως βαρετό ιδίως απο τη μεριά του Θανάση και κάπως καλύτερο του Σαββόπουλου (παρεπιπτόντως τα Ορυχεία ο Σαββόπουλος το λέει ωραία).

Μετά τα σόλα του μουσικών (που δεν μου άρεσαν, ιδίως του μπασίστα που αυτοσχεδίαζε με τις πεταλιέρες και έβγαζε ηχους απο κύματα της θάλασσας μέχρι ηλεκτρικά αρμόνια) το πρόγραμμα άλλαξε άρδην.

Θανάσης και Σαββόπουλος σε κέφια με πολύ ωραία τραγούδια, ανέκδοτα, αθυροστομίες (λόγω των αποκριών) και ένα encore στο τέλος μας μάγεψαν όλους. Το κοινό επίσης ήταν φοβερό, ήξερε όλα τα τραγούδια και συμμετείχε και στους δυο καλλιτέχνες. Άψογοι.
Άψογη και η Βάσω Δημητρίου που έκανε κατι ωραίες σολιές στην ηλεκτρική όπως επίσης και κάτι ωραία ταξίμια με τον τζουρά.

* Πλάκα είχε στη ερμηνεία της παράγκας του Σαββόπουλου απο τον Θανάση που διέκοψε το τραγούδι και το πήγε απο την αρχή επειδή μπέρδεψε τα λόγια. Του λέει ο Σαββό \"τώρα που το γάμησες πάρτο πάλι απ την αρχή\" Εκεί επεσε πολύ γέλιο.
Θα ανεβάσω και κανα δυο βιντεάκια.
Τίποτε δεν είναι αληθινό, όλα επιτρέπονται

Re:Θανάσης και Διονύσης: Εντυπώσεις 16 έτη 9 μήνες πριν, #23677

• Σκιπίωνας
  • Σκιπίωνας's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Συντονιστής
  • Ο Ιχνηλάτης του Βέγα
  • Καταχωρήσεις: 1415
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες: 1
  • Κάρμα: 25
Κανένα σημερινό review? :huh:
Βάλε φωτιά στα ρούχα σου, και κέρνα μας απ' τα αμπάρια σου κρασί βαλσαμωμένο. Κόκκινο, κεντημένο με σταυροβελονιά. Απόψε, και για πάντα.

Hey, ho : ΓΑΜΩ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ

Re:Θανάσης και Διονύσης: Εντυπώσεις 16 έτη 9 μήνες πριν, #23680

• ntinouli
  • ntinouli's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Φρέσκος Χρήστης
  • Καταχωρήσεις: 5
Λοιπόν, τα χτεσινά!

Μέρες σαν αυτές είναι ωραία να βρίσκεσαι σε μέρη σαν και αυτά γιατί είναι εκεί όλοι που πραγματικά θέλεουν να είναι και αποφεύγεις περίεργους που έρχονται να ακούσουν ένα τραγούδι και να μιλήσουν την υπόλοιπη ώρα! ;)

¼σον αφορά τους μουσικούς ήταν όλοι πάρα πολύ καλοί και τα σόλο εμένα προσωπικά μου άρεσαν. Θεωρώ τον Γιώτη ένα υπέροχο δεξιοτέχνη και τη Βάσω Δημητρίου πάρα πολύ καλή σε αυτό που κάνει. Την είχα δει και με Θηβαίο-Μαχαιρίτσα και οι ενορχηστρώσεις της ήταν μελετημένες!

Ο Νιόνιος ήταν καλός. Δεν μπορείς να πεις κάτι για μια σταθερή αξία, όσο και αν κάποια τραγούδια ήθελα να τα ακούσω με τον Θανάση ή τον Μάλαμα. Και μόνο η κίνηση του και οι περίεργοι ήχοι του και ο τρόπος αφήγησής του σε παρασέρνει! :laugh:

Ο Θανάσης ήταν υπέροχος. Χαμογελούσε συνέχεια και τραγουδούσε και φαινόταν να το διασκεδάζει! Μάλλον φταίει ότι ήταν και η γυναίκα του εκεί από ότι είπε. :laugh:

Και οι δύο ήταν πολύ καλοί και με όρεξη! ¸λεγαν ιστοριούλες και ανεκδοτάκια. Ο Θανάσης κάποια στιγμή έπαιζε στις χορδές με τα δόντια του! B) :laugh:

Και στο τέλος σήκωσαν τον Θοδωρή να χορέψει το Ζεϊμπέκικο της Κυριακής γιατί ο Βαμβακάρης, αν δεν κάνω λάθος, έτσι δοκίμαζε τα τραγούδια του πριν τα ηχογραφήσει. ¸βαζε έναν χορευτή να τα χορέψει για να δει αν του έβγαιναν τα βήματα!

Ο Θοδωρής χόρεψε υπέροχα!!!! :laugh: :laugh:

¸νιωσα λίγο ότι ο Θανάσης δεν είχε τόσο αέρα στο πρόγραμμα, ότι δηλαδή ο Νιόνος έλεγε πολλά τραγούδια ενώ ο Θανάσης θα μπορούσε να πει και άλλα...

Τέλος πάντων εγώ θα ξαναπάω!

Καλή εβδομάδα και καλή Σαρακοστή!

Υ.Γ: Τα ορυχεία να πάνε πίσω στον Θανάση... :unsure: ;)
\"Εξάλλου δε ζητήσαμε τη νίκη, μονάχα λίγη μουσική\" Λειβαδίτης

Re:Θανάσης και Διονύσης: Εντυπώσεις 16 έτη 9 μήνες πριν, #23684

• ΚΑΛΛΙΟΠΗ
  • ΚΑΛΛΙΟΠΗ's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Έμπειρος Χρήστης
  • Καταχωρήσεις: 135
Καλησπέρα!

Εγώ κατάφερα να πάω το Σάββατο 8 Μαρτίου.
Πέρασα πολύ καλά.Ο Σαββόπουλος μου άρεσε πάντα, αλλά θεωρώ ότι σε κάποια σημεία \"καπέλωσε\" τον Θανάση.
Δεν κατάλαβα πώς πέρασε η ώρα, αλλά ήθελα κι άλλο ... Θανάση! Εντάξει, μεροληπτώ κιόλας γιατί πολύ απλά τον έχω ερωτευτεί αυτόν τον άνθρωπο.

Τα φιλιά μου!
Μην τσιγκουνεύεστε στη γλύκα...

The Udjat Team Info

Η Udjat Team ευθύνεται για τη δημιουργία αυτής της ιστοσελίδας.
The Udjat Team is responsible for weaving this site.

Αν σας ενδιαφέρει η επικοινωνία μαζί μας, δοκιμάστε το παρακάτω email:
If you are interested in contacting us, please use the email address below: