Λοιπόν...
Είχα κι εγώ όπως οι περισσότεροι τις αμφιβολίες μου για αυτή τη συνεργασία παρ'όλο που δεν έχω παρακολουθήσει αρκετά το Σσββόπουλο αλλά παρ'όλα αυτά πήγα Αθήνα (από Θεσσαλονίκη) για να τη δω.Ομολογώ πως όντας νεαρή δεν είχα ακούσει για τα τόσα μειονεκτήματα του Σαββόπουλου ως ότου διάβασα τα σχόλια στις διάφορες ιστοσελίδες, περί επιχορηγήσεων,κακής συμπεριφοράς κ.α., οπότε θα προσπαθήσω να κρίνω αυτό που έζησα όσο μπορώ πιο αποστασιοποιημένα.Λοιπόν,κατ'αρχήν ο χώρος του Polis Theater μου άρεσε πολύ,καθώς και ο ήχος του.Πρέπει να σας πω ότι ήμουν προκατειλημμένη με την παρουσία της Βάσως Δημητρίου στην ομάδα (τελικά λόγω ίσως της υποτίμησης της στις συνεργασίες της με Χ.θηβαίο?).Ήμουν ιδιαίτερα ενθουσιασμένη με την παρουσία του Γιώτη Κιουρτσόγλου αλλά ήμουν έτοιμη να δεχτώ το αποτέλεσμα σαν το λιγότερο καλύτερο από αυτό που έδιναν οι Λαικεδέλικα.Άλλα περίμενα τελικά και άλλα έζησα! Νομίζω ότι η συνεργασία ήταν κάτι περισσότερο από ενδιαφέρουσα και ότι ο Θανάσης δεν έκανε καθόλου εκπτώσεις γιατί είχε δείξει από παλιά την ιδιαίτερη συμπάθειά του προς το πρόσωπο του Σαββόπουλου.Μου άρεσαν τα καινούρια τραγούδια γιατί ο Θανάσης δε χάνει το ύφος του αλλά προσθέτει καινουρια στοιχεία όπως προυποθέτει μια οποιαδήποτε καινούρια συνεργασία.Οχρόνος που αφιερώνεται στους σύο καλλιτέχνες ήταν ικανοποιητικός.Τελικά η μουσική ομάδα με κατενθουσίασε και μπορώ να πω ότι αποκαταστάθηκε η Βάσω Δημητρίου στα δικά μου μάτια και με το παραπάνω!Για το Γιώτη ό,τι και να πω είναι λίγο,ο κιθαρίστας άπαιχτός και τα σόλο του στο ούτι ανατριχιαστικά.Ο \"εξωτικός τύπος\" της παρέας με άφησε άφωνη και όταν τον έψαξα έμαθα ότι είναι κορυφαίος μουσικός(έπαιξε με σπουδαίους καλλιτέχνες διεθνούς εμβέλειας) και διερωτήθηκα τι κάνει στην Ελλάδα!
Για να μην τα πολυλογώ, μου άρεσε αυτό που είδα και το ευχαριστήθηκα και με το παραπάνω.