Καλώς ήλθατε, Επισκέπτης

ΘΕΜΑ: Θανάσης και Διονύσης: Εντυπώσεις

Re:Θανάσης και Διονύσης: Εντυπώσεις 16 έτη 9 μήνες πριν, #23557

• Σκιπίωνας
  • Σκιπίωνας's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Συντονιστής
  • Ο Ιχνηλάτης του Βέγα
  • Καταχωρήσεις: 1415
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες: 1
  • Κάρμα: 25
Jean Marinaque έγραψε:
τι ειναι η θαλασσογραφια?

¸να απ' τα πιο υπερεκτιμημένα τραγούδια του Σαββόπουλου.
Βάλε φωτιά στα ρούχα σου, και κέρνα μας απ' τα αμπάρια σου κρασί βαλσαμωμένο. Κόκκινο, κεντημένο με σταυροβελονιά. Απόψε, και για πάντα.

Hey, ho : ΓΑΜΩ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ
Ο διαχειριστής έχει απενεργοποιήσει τη δημόσια πρόσβαση σύνταξης.

Re:Θανάσης και Διονύσης: Εντυπώσεις 16 έτη 9 μήνες πριν, #23628

• MeLiTzaNio
  • MeLiTzaNio's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Συντονιστής
  • Καταχωρήσεις: 2083
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες: 1
  • Κάρμα: 5
από την Γεωργία Λαιμού και το Pass To Port

• Εννοείται ότι πήγα και στου Σαββόπουλου-Θανάση Παπακωνσταντίνου το πρόγραμμα.
• Και εννοείται ότι ακόμα συζητώ για τον drummer-κρουστά «αρχηγό» Satnam Ramgotra, από την Ινδία (αν δεν κάνω λάθος), που έδωσε άλλη δυναμική στο πρόγραμμα ολόκληρο με την ιδιαίτερη αίσθηση ρυθμού που κουβαλάει εντός του.
• Πήραν φωτιά εκτός από τα Σαββατόβραδα και όλες οι υπόλοιπες μέρες της εβδομάδας.
• Άριστα δέκα θα βάλω σε όσα καινούρια τραγούδια του Θανάση Παπακωνσταντίνου άκουσα (στην αρχή του προγράμματος) από τη φωνή του μέγα Διονύση και θα συγχαρώ και τους δύο που σκέφτηκαν ο ένας τον άλλο.
• Αν έχεις πάει, θα διαπίστωσες, φαντάζομαι, πόσο διαφορετικοί τύποι είναι ο Σαββόπουλος και ο Παπακωνσταντίνου (από άποψη προσωπικότητας και στάση ζωής). Τη μέρα που πήγα εγώ αυτή η διαφορετικότητα «έβγαινε» προς τα κάτω ως ένταση, με την κακή έννοια.
• Ποιος ξέρει, μπορεί να μην τους πέτυχα στην καλή μέρα τους.
• Το πρόγραμμα πάντως είναι καλό, αν εξαιρέσω τη μεγάλη κοιλιά που δημιουργείται στο πρώτο μέρος, όταν αφήνονται οι πολύ καλοί σολίστες μουσικοί να κάνουν αυτοσχεδιασμούς και να παίξουν δικές τους συνθέσεις.
• «Κοιλιά» η οποία προσωπικώς με έβγαλε από το κλίμα και με άφησε στη γωνιά μου να περιμένω και να με συνδέσει με τα προηγούμενα.
• Στο δεύτερο μέρος το πράγμα απέκτησε εκρηκτικό ρυθμό κι αν ο κύριος ηχολήπτης είχε φροντίσει να μη «σκεπάζει» η ηλεκτρική κιθάρα του Ελληνοαμερικανού Jimmy Mahlis τους υπόλοιπους, όλα θα ήταν μια χαρά.
• «¸κλεψα» κι ένα-δυο στιχάκια από τα καινούρια:
• «Ζεϊμπέκικο της Κυριακής/ το χώμα δεν σʼ αντέχει/
άπιστος κι αν προσεύχεται/ παρηγοριά δεν έχει».
• Και
• «Εκείνα που δε λέγονται/ δε λιώνουν σε καμίνι/
που θα τα πάρει ο διάβολος/ να κάνει κομποσκοίνι»
• Ναι, είμαστε πολλοί που περιμένουμε το δισκάκι αυτών των δύο κυριών.
• Αμήν και πότε.
H Γ. Λαιμού δέχεται απόψεις και &^%$#@(*:-)&^%] στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
I'll tell you all my secrets
But I lie about my past
So send me off to bed forever more.

Re:Θανάσης και Διονύσης: Εντυπώσεις 16 έτη 9 μήνες πριν, #23635

• foutouristas
  • foutouristas's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Έμπειρος Χρήστης
  • Καταχωρήσεις: 128
  • Κάρμα: 0
στειλτε ολοι μεηλ και πειτε της πως τα ορυχεια δεν ειναι καινουργια..! :P

Re:Θανάσης και Διονύσης: Εντυπώσεις 16 έτη 9 μήνες πριν, #23639

• feiruz
  • feiruz's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Νεαρός Χρήστης
  • Καταχωρήσεις: 26
Λοιπόν...

Είχα κι εγώ όπως οι περισσότεροι τις αμφιβολίες μου για αυτή τη συνεργασία παρ'όλο που δεν έχω παρακολουθήσει αρκετά το Σσββόπουλο αλλά παρ'όλα αυτά πήγα Αθήνα (από Θεσσαλονίκη) για να τη δω.Ομολογώ πως όντας νεαρή δεν είχα ακούσει για τα τόσα μειονεκτήματα του Σαββόπουλου ως ότου διάβασα τα σχόλια στις διάφορες ιστοσελίδες, περί επιχορηγήσεων,κακής συμπεριφοράς κ.α., οπότε θα προσπαθήσω να κρίνω αυτό που έζησα όσο μπορώ πιο αποστασιοποιημένα.Λοιπόν,κατ'αρχήν ο χώρος του Polis Theater μου άρεσε πολύ,καθώς και ο ήχος του.Πρέπει να σας πω ότι ήμουν προκατειλημμένη με την παρουσία της Βάσως Δημητρίου στην ομάδα (τελικά λόγω ίσως της υποτίμησης της στις συνεργασίες της με Χ.θηβαίο?).Ήμουν ιδιαίτερα ενθουσιασμένη με την παρουσία του Γιώτη Κιουρτσόγλου αλλά ήμουν έτοιμη να δεχτώ το αποτέλεσμα σαν το λιγότερο καλύτερο από αυτό που έδιναν οι Λαικεδέλικα.Άλλα περίμενα τελικά και άλλα έζησα! Νομίζω ότι η συνεργασία ήταν κάτι περισσότερο από ενδιαφέρουσα και ότι ο Θανάσης δεν έκανε καθόλου εκπτώσεις γιατί είχε δείξει από παλιά την ιδιαίτερη συμπάθειά του προς το πρόσωπο του Σαββόπουλου.Μου άρεσαν τα καινούρια τραγούδια γιατί ο Θανάσης δε χάνει το ύφος του αλλά προσθέτει καινουρια στοιχεία όπως προυποθέτει μια οποιαδήποτε καινούρια συνεργασία.Οχρόνος που αφιερώνεται στους σύο καλλιτέχνες ήταν ικανοποιητικός.Τελικά η μουσική ομάδα με κατενθουσίασε και μπορώ να πω ότι αποκαταστάθηκε η Βάσω Δημητρίου στα δικά μου μάτια και με το παραπάνω!Για το Γιώτη ό,τι και να πω είναι λίγο,ο κιθαρίστας άπαιχτός και τα σόλο του στο ούτι ανατριχιαστικά.Ο \"εξωτικός τύπος\" της παρέας με άφησε άφωνη και όταν τον έψαξα έμαθα ότι είναι κορυφαίος μουσικός(έπαιξε με σπουδαίους καλλιτέχνες διεθνούς εμβέλειας) και διερωτήθηκα τι κάνει στην Ελλάδα!

Για να μην τα πολυλογώ, μου άρεσε αυτό που είδα και το ευχαριστήθηκα και με το παραπάνω.

Re:Θανάσης και Διονύσης: Εντυπώσεις 16 έτη 9 μήνες πριν, #23642

• Μιχαηλίδης
  • Μιχαηλίδης's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Πλατινένιος Χρήστης
  • Καταχωρήσεις: 759
  • Κάρμα: 10
feiruz έγραψε:
Πρέπει να σας πω ότι ήμουν προκατειλημμένη με την παρουσία της Βάσως Δημητρίου στην ομάδα (τελικά λόγω ίσως της υποτίμησης της στις συνεργασίες της με Χ.θηβαίο?).
Για να μην τα πολυλογώ, μου άρεσε αυτό που είδα και το ευχαριστήθηκα και με το παραπάνω.

Διαφωνώ, το \"Μόνο νερό στη ρίζα\" είναι δισκάρα και μόνο υποτιμημένη δεν είναι αυτή η συνεργασία. Άλλωστε τώρα με το Θανάση παίζει πιό απλά πράγματα. Επίσης δεν είναι η 1η φορά που συνεργάζεται με το Θανάση παρα μόνο σε ζωντανές εμφανίσεις.
Το πόδι μου το αγαπώ
γι' αυτό καί το κουνάω
και μου είναι χρήσιμο πολύ
όταν περπατάω

KEEP WALKING

Re:Θανάσης και Διονύσης: Εντυπώσεις 16 έτη 9 μήνες πριν, #23645

• foutouristas
  • foutouristas's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Έμπειρος Χρήστης
  • Καταχωρήσεις: 128
Μιχαηλίδης έγραψε:
feiruz έγραψε:
Πρέπει να σας πω ότι ήμουν προκατειλημμένη με την παρουσία της Βάσως Δημητρίου στην ομάδα (τελικά λόγω ίσως της υποτίμησης της στις συνεργασίες της με Χ.θηβαίο?).

Διαφωνώ, το \"Μόνο νερό στη ρίζα\" είναι δισκάρα και μόνο υποτιμημένη δεν είναι αυτή η συνεργασία. Άλλωστε τώρα με το Θανάση παίζει πιό απλά πράγματα. Επίσης δεν είναι η 1η φορά που συνεργάζεται με το Θανάση παρα μόνο σε ζωντανές εμφανίσεις.
+οο
καλα που βρεθηκε και καποιος να τα πει..

The Udjat Team Info

Η Udjat Team ευθύνεται για τη δημιουργία αυτής της ιστοσελίδας.
The Udjat Team is responsible for weaving this site.

Αν σας ενδιαφέρει η επικοινωνία μαζί μας, δοκιμάστε το παρακάτω email:
If you are interested in contacting us, please use the email address below: