Καλώς ήλθατε, Επισκέπτης

ΘΕΜΑ: Θανάσης και Διονύσης: Εντυπώσεις

Re:Θανάσης και Διονύσης: Εντυπώσεις 16 έτη 9 μήνες πριν, #23685

• Jean Marinaque
  • Jean Marinaque's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Συντονιστής
  • Καταχωρήσεις: 524
  • Κάρμα: 0
μα ποιος ειναι πια αυτος ο θοδωρης? Παντως ειχα την τιμη να κατσω διπλα του. Οσο για το προγραμμα. Το μερος του Θαναση ειναι καθαρα της τουαλετας. Αλλα ποση ωρα να κατσεις στην τουαλετα? Το σολο του κιουρτσογλου ειναι σα να βλεπεις ντοκυμαντερ στο σκαι. Απο κει και περα ολα καλα
Ο διαχειριστής έχει απενεργοποιήσει τη δημόσια πρόσβαση σύνταξης.

Re:Θανάσης και Διονύσης: Εντυπώσεις 16 έτη 9 μήνες πριν, #23686

• Σκιπίωνας
  • Σκιπίωνας's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Συντονιστής
  • Ο Ιχνηλάτης του Βέγα
  • Καταχωρήσεις: 1415
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες: 1
  • Κάρμα: 25
Jean Marinaque έγραψε:
μα ποιος ειναι πια αυτος ο θοδωρης? Παντως ειχα την τιμη να κατσω διπλα του. Οσο για το προγραμμα. Το μερος του Θαναση ειναι καθαρα της τουαλετας. Αλλα ποση ωρα να κατσεις στην τουαλετα? Το σολο του κιουρτσογλου ειναι σα να βλεπεις ντοκυμαντερ στο σκαι. Απο κει και περα ολα καλα

Για την τουαλέτα ήτανε στο Σταυρό του Νότου, όπου ανέβαζε επί σκηνής κάποιους ατάλαντους νεανίες. :laugh: Πάντως ο Θανάσης φταίει, που σε έκανε star και τώρα που ψωνίστηκες βλέπεις όλες τις παραστάσεις αφ' υψηλού. :dry:<br><br>Το μήνυμα διορθώθηκε από τον/την: Σκιπίωνας, στις: 10/03/2008 20:49
Βάλε φωτιά στα ρούχα σου, και κέρνα μας απ' τα αμπάρια σου κρασί βαλσαμωμένο. Κόκκινο, κεντημένο με σταυροβελονιά. Απόψε, και για πάντα.

Hey, ho : ΓΑΜΩ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ

Re:Θανάσης και Διονύσης: Εντυπώσεις 16 έτη 9 μήνες πριν, #23687

• feiruz
  • feiruz's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Νεαρός Χρήστης
  • Καταχωρήσεις: 26
Από πολλούς ακούω ότι το σόλο του Κιουρτσόγλου ήτανε...και τι δεν ήτανε.Ο πιο πρόσφατος χαρακτηρισμός είναι ότι θύμιζε λίγο από ντοκυμαντέρ του ΣΚΑΙ!!Το άλλο που διαβάζω συχννά είναι το \"υπεροπτικό\" (και διορθώστε με αν αυτός δεν είναι ο κατάλληλος χαρακτηρισμός) \"Παρτε το μικρόφωνο από το Γιώτη\" ή κάπως έτσι.Απλά θέλω να ρωτήσω με ποιά κριτήρια κρίνετε και αν το μουσικό είναι ένα από αυτά.Δεν το λέω πικρόχολα,απλά διερωτούμαι αν η κριτική στη μουσική αυτή καθ'αυτή πρέπει να γίνεται λίγο πιο συγκρατημένα και με γνώση του... τι γνωρίζει ο καθένας από μουσική γενικότερα.Καλή και εποικοδομητική η κριτική αλλά δεν πρέπει να κατέχουμε ένα θέμα για να νιώσουμε ασφαλείς να το κρίνουμε,όταν πρόκειται για συγκεκριμένα αντικείμενο όπως είναι η μουσική? Επαναλαμβάνω, δε μιλώ για τις εμπειρίες μας από τη συναυλία αλλα για τη ΜΟΥΣΙΚΗ.Ποιές είναι οι απόψεις σας στο θέμα?

Re:Θανάσης και Διονύσης: Εντυπώσεις 16 έτη 9 μήνες πριν, #23688

• Σκιπίωνας
  • Σκιπίωνας's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Συντονιστής
  • Ο Ιχνηλάτης του Βέγα
Εμένα μου τη σπάει το συγκεκριμένο σημείο, γιατί το πρόγραμμα κάνει κοιλιά. ¼ταν ξεκινάει να βαράει ο Romgotra η ώρα είναι 11 και όταν τελειώσει ο Κιουρτσόγλου είναι 11:15. Ε, 15 λεπτά μουσικού αυνανισμού δεν είναι και ο,τι καλύτερο. Κατά την ταπεινή μου άποψη πάντα, γιατί έτσι αντιλαμβάνομαι τα σόλο.<br><br>Το μήνυμα διορθώθηκε από τον/την: Σκιπίωνας, στις: 10/03/2008 22:06
Βάλε φωτιά στα ρούχα σου, και κέρνα μας απ' τα αμπάρια σου κρασί βαλσαμωμένο. Κόκκινο, κεντημένο με σταυροβελονιά. Απόψε, και για πάντα.

Re:Θανάσης και Διονύσης: Εντυπώσεις 16 έτη 9 μήνες πριν, #23689

• feiruz
  • feiruz's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Νεαρός Χρήστης
  • Καταχωρήσεις: 26
Καλό είναι αυτό,κρίνεις με βάση το πρόγραμμα,δεν κρίνεις τα σόλα τους αυτά καθ'αυτά.Τι γίνεται με αυτούς που κρίνουν τη ΜΟΥΣΙΚΗ αυτών των τεράτων? Κατέχουμε απο μουσική για να τους κρίνουμε μουσικά? Πρέπει να κατέχουμε ή όχι?Σε αυτό θέλω να ακούσω απόψεις!Ποια είναι τα όρια της κριτικής μας σε αυτό το ζήτημα,μουσικά? Για πες...

Re:Θανάσης και Διονύσης: Εντυπώσεις 16 έτη 9 μήνες πριν, #23690

• Σκιπίωνας
  • Σκιπίωνας's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Συντονιστής
  • Ο Ιχνηλάτης του Βέγα
feiruz έγραψε:
Καλό είναι αυτό,κρίνεις με βάση το πρόγραμμα,δεν κρίνεις τα σόλα τους αυτά καθ'αυτά.Τι γίνεται με αυτούς που κρίνουν τη ΜΟΥΣΙΚΗ αυτών των τεράτων? Κατέχουμε απο μουσική για να τους κρίνουμε μουσικά? Πρέπει να κατέχουμε ή όχι?Σε αυτό θέλω να ακούσω απόψεις!Ποια είναι τα όρια της κριτικής μας σε αυτό το ζήτημα,μουσικά? Για πες...

Εγώ είμαι της άποψης ότι για να κρίνεις κάποιον καλλιτέχνη πρέπει να έχεις ακούσει το σύνολο της δισκογραφίας του. Είναι καθαρά υποκειμενικό αυτό που λέω βέβαια. Sorry, αλλά δε μπορώ να επεκταθώ, γιατί δεν έχω τίποτα άλλο να πω.

Edit :

Τώρα αν εννοείς συγκεκριμένα τις εκτελεστικές ικανότητες των Romgotra/ Κιουρτσόγλου, θα σου απαντήσω πως το solo τους είναι άψογο. Από εκτελέστικής άποψης όμως.<br><br>Το μήνυμα διορθώθηκε από τον/την: Σκιπίωνας, στις: 10/03/2008 22:28

The Udjat Team Info

Η Udjat Team ευθύνεται για τη δημιουργία αυτής της ιστοσελίδας.
The Udjat Team is responsible for weaving this site.

Αν σας ενδιαφέρει η επικοινωνία μαζί μας, δοκιμάστε το παρακάτω email:
If you are interested in contacting us, please use the email address below: