Καλώς ήλθατε, Επισκέπτης

ΘΕΜΑ: Ειλικρινά θλίβομαι και απορώ…….

Ειλικρινά θλίβομαι και απορώ…….​ 17 έτη 11 μήνες πριν, #4395

  • MeLiTzaNio
  • MeLiTzaNio's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Συντονιστής
  • Καταχωρήσεις: 2083
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες: 1
  • Κάρμα: 5
με το μυαλό και την νοοτροπία μερικών ανθρώπων. Κατά καιρούς το φόρουμ δέχεται κάποιους επισκέπτες των οποίων την στάση και την αντιμετώπιση θεωρώ απαράδεκτη (και δεν νομίζω ότι είμαι η μόνη). Μιλάω για άτομα που έρχονται από το πουθενά, υπογράφουν ως «sovareutite”, “orimaste”, “sakiiiiiiiiiiiis” και άλλα ευτράπελα, υποτιθέμενοι «θανασικοί ανωτέρου επιπέδου», που μπαίνουν «ως από μηχανής θεοί» στο φόρουμ προκειμένου να επαναφέρουν εμάς τους υπόλοιπους στην τάξη. Στη συνέχεια χαρακτηρίζουν τις αντιδράσεις μας «φασιστικές», χαρακτηρίζουν το φόρουμ «μαγαζάκι» και επιχειρηματολογούν άσχετα περί της έννοιας της δημοκρατίας.

Πραγματικά αναρωτιέμαι, αν αυτά τα άτομα, πριν μπουν στο φόρουμ για να ειρωνευτούν τους υπόλοιπους, έκαναν πρώτα μια βόλτα από εδώ , στάθηκαν εκεί , προχώρησαν παραπέρα και ακόμα παραπέρα ???????? Και αν τα έκαναν όλα αυτά, δεν βρήκαν αλήθεια κανένα θετικό σχόλιο να κάνουν για αυτή τη δουλειά και για τους ανθρώπους που αφιέρωσαν προσωπικό χρόνο και ενέργεια για το στήσιμο και την διαρκή ενημέρωση του site????? Προφανώς όχι. Κατά τα άλλα αυτοί είναι «ακροατές επιπέδου» και οι υπόλοιποι είμαστε το φαν κλαμπ του Ρουβά και της Βανδή.

Αυτό λοιπόν είμαστε, αφού αυτό θέλετε νομίζετε. Είμαστε οι φασίστες οπαδοί του σάκη και της δέσποινας. Απλώς, έτσι για την ιστορία, θέλω να σας πω ότι ο λαϊκισμός που χαρακτηρίζει την συμπεριφορά σας είναι πολύ χειρότερος του φασισμού διότι αποτελεί την συγκεκαλυμμένη μορφή αυτού.

Και για κατακλείδα, κάντε και μια βόλτα από εδώ , μετά διαβάστε και αυτό και αν θέλετε, εδώ είμαστε να τα ξανασυζητήσουμε σε νέα βάση. Κι όποιος καταλαβαίνει, κατάλαβε……. για τους υπόλοιπους …… «τα παράπονα σας στον Γιώργο Νταλάρα» (είμαι σίγουρη πως είναι πρόθυμος να σας ακούσει).




έξι και σήμερα ............... ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ<br><br>Το μήνυμα διορθώθηκε από τον/την: Μαρίνα Φραγκίσκου, στις: 18/05/2006 19:43
I'll tell you all my secrets
But I lie about my past
So send me off to bed forever more.
Ο διαχειριστής έχει απενεργοποιήσει τη δημόσια πρόσβαση σύνταξης.

Re:Ειλικρινά θλίβομαι και απορώ&#x2026;&#x2026;.​ 17 έτη 11 μήνες πριν, #4396

  • Feiruz
  • Feiruz's Avatar
Πολύ συγκινητικό, πράγματι, αλλά δεν κατάλαβα τι ακριβώς έπρεπε να δει εδώ εκεί εκειχάμω παρακάτω και περαδώθε κάποιος και για ποιο πράγμα έπρεπε να πειστεί. Μπράβο και ξανά μπράβο σε όλους όσοι δημιούργησαν και συντηρούν αυτόν τον πολύ ωραίο ιστοχώρο. Λοιπόν; Δεν πρέπει να έχει γνώμη κάποιος έστω και επισκέπτης για το τι γράφεται εδώ μέσα και τις απόψεις που εκφράζονται; Πού είναι το φασιστικό και το ολοκληρωτικό και το μηδενιστικό είναι η σειρά μου να απορήσω. Είναι ή δεν είναι ένας ελεύθερος χώρος έκφρασης εδώ; ¸χει ή δεν έχει δικαίωμα κάποιος να εκφράζει τη γνώμη του; Λοιπόν, αυτό ακριβώς γίνεται, πού είναι το πρόβλημα; Κάποιοι δυσανασχέτησαν και με τον τρόπο το δικό τους έκριναν αυτούς που θέλουν να φτιάξουν μπλούζες και να κάνουν σημαία το είδωλό τους. Οι άλλοι πάλι θύμωσαν και τους απάντησαν. Ωραιότατα! Αυτή δεν είναι και η έννοια του διαλόγου και της δημοκρατικής συζήτησης; Τέλεια! Αν δε θέλουν οι δημιουργοί της σελίδας αυτής να κρίνονται και να επικρίνονται, αλλά μόνο να συναντιούνται και να ζητωκραυγάζουν για το πόσο \"θανασικοί\" είναι και το πόσο \"βαθιοί γνώστες\" του Θανάση είναι, ας κάνουν κάποιο ιδιωτικό χώρο να κάνουν ό,τι θέλουν. Αφού δημόσια εκφράζουν τις απόψεις τους, δημόσια θα πάρουν τις απαντήσεις τους. Κατά την ταπεινή μου άποψη ο διάλογος λειτούργησε περίφημα και από τους μεν και από τους δε και μπράβο σε όλους γιατί κρατήθηκε ένα επίπεδο χωρίς βωμολοχίες και χαρακτηρισμούς. Τα επιχειρήματα είναι που μετράνε και από απόψεις....... βράζει ο τόπος! Άντε και καλή καρδιά! Ακούστε και λίγο Θανάση παιδιά!
Ο διαχειριστής έχει απενεργοποιήσει τη δημόσια πρόσβαση σύνταξης.

Re:Ειλικρινά θλίβομαι και απορώ 17 έτη 11 μήνες πριν, #4401

  • Σκιπίωνας
  • Σκιπίωνας's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Συντονιστής
  • Ο Ιχνηλάτης του Βέγα
  • Καταχωρήσεις: 1415
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες: 1
  • Κάρμα: 25
Ευχαριστουμε για τα καλα σας λογια παιδια . Ανωριμοι , ανηλικοι , ψωνια και ενα σωρο αλλοι χαρακτηρισμοι . Γιατι δεν ανοιγετε ενα thread και να αρχισετε εκει να γκρινιαζετε?Γιατι απ' οσους ειδα να μας κατηγορουν , ουτε ενας δεν ειπε μια καλη κουβεντα για την ολη δουλεια ? Γιατι καποιοι εχουν την ταση να μας κατηγορουν απ' την πρωτη στιγμη που ηρθαν?

Δεν μπηκατε καν στον κοπο να δειτε τα προηγουμενα posts , στα οποια εχει αναφερθει οτι αν γινει κατι , δεν θα ειναι η φατσα του Θαναση σε μπλουζακι . Αλλα εσεις το βιολι σας .

Φονισσα , πες πρωτα μια καλη κουβεντα και μετα θαψε μας . Δεν ειναι αδικο να μας στηνεις στον τοιχο απ' την πρωτη στιγμη που ηρθες?

Stargazer : ηρθες , εκανες 5 posts , στα 3 διαφημισες το site σου και στα 2 τελευταια μας την λες . Δεν σε βρισκω καθολου σωστο . Επισης :

stargazer έγραψε:
Συμφωνώ και επαυξάνω! ¼πως είχε του προαναφέρει σωστά κάποιο μέλος του forum μερικοί το έχουν δει ως το εικονικό τους σπιτάκι. Πιθανόν να την έχουν δει και ολίγον από stars.

Eγω το ειπα . Αλλιως βεβαια το ειπα και αλλιως το ερμηνευεις εσυ .

Ερωτηση-απορια : Γιατι κανενας απο οσους ποσταρουν συχνα δεν ειναι τοσο εριστικος οσο αυτοι που εγραψαν στο thread \"μπλουζακια\"?

By the way , σε λιγο θα ανενεωθει το Γλωσσαρι , αλλα δε νομιζω να σας ενδιαφερει ...<br><br>Το μήνυμα διορθώθηκε από τον/την: Σκιπίωνας, στις: 18/05/2006 22:40
Βάλε φωτιά στα ρούχα σου, και κέρνα μας απ' τα αμπάρια σου κρασί βαλσαμωμένο. Κόκκινο, κεντημένο με σταυροβελονιά. Απόψε, και για πάντα.


Hey, ho : ΓΑΜΩ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ
Ο διαχειριστής έχει απενεργοποιήσει τη δημόσια πρόσβαση σύνταξης.

Re:Ειλικρινά θλίβομαι και απορώ&#x2026;&#x2026;.​ 17 έτη 11 μήνες πριν, #4406

  • MeLiTzaNio
  • MeLiTzaNio's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Συντονιστής
  • Καταχωρήσεις: 2083
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες: 1
  • Κάρμα: 5
Feiruz έγραψε:
Πολύ συγκινητικό, πράγματι, αλλά δεν κατάλαβα τι ακριβώς έπρεπε να δει εδώ εκεί εκειχάμω παρακάτω και περαδώθε κάποιος και για ποιο πράγμα έπρεπε να πειστεί.

Τι ακριβώς δεν κατάλαβες??????? Τα links ή το περιεχόμενο τους???

Feiruz έγραψε:
Αν δε θέλουν οι δημιουργοί της σελίδας αυτής να κρίνονται και να επικρίνονται, αλλά μόνο να συναντιούνται και να ζητωκραυγάζουν για το πόσο \"θανασικοί\" είναι και το πόσο \"βαθιοί γνώστες\" του Θανάση είναι, ας κάνουν κάποιο ιδιωτικό χώρο να κάνουν ό,τι θέλουν.

Τα μέλη του forum και συναντιόνται, και ζητοκραυγάζουν πόσο Θανασικοί είναι. Συναντιώνται στις συνάξεις και τραγουδάνε όλοι μαζί, και το χαίρονται και πολύ ;) και ας είναι άλλοι 17ρηδες, άλλοι 20ρηδες, άλλοι 30ρηδες, κι άλλοι 50ρηδες. Συναντιώνται ακόμα στα lives του Θανάση, της Μάρθας και του Μπαντούκ και μέσα από την αγάπη τους για τα ίδια πράγματα βρίσκουν ευκαιρία να έρθουν σε ουσιαστική επαφή. Αλλά για αυτούς που φοράν την μάσκα της ανωνυμίας κι αυτό ακόμα μεμπτό είναι.

Feiruz έγραψε:
Κατά την ταπεινή μου άποψη ο διάλογος λειτούργησε περίφημα και από τους μεν και από τους δε και μπράβο σε όλους γιατί κρατήθηκε ένα επίπεδο χωρίς βωμολοχίες και χαρακτηρισμούς. Τα επιχειρήματα είναι που μετράνε και από απόψεις....... βράζει ο τόπος!

Δεν ξέρω ακριβώς πως τον εννοείς το διάλογο. Εγώ ξέρω ότι οι άνθρωποι πριν αρχίσουν να μιλάνε επί της ουσίας, λένε πρώτα μια καλημέρα, ένα γεια σας είμαι αυτός και καλώς σας βρήκα τέλος πάντων και μετά μπορούν άνετα να εκφράσουν τις απόψεις τους εφόσον αυτό γίνεται καλοπροαίρετα. Είναι δυνατόν να πετάγεσαι από το πουθενά, να προβαίνεις σε διάφορους χαρακτηρισμούς και να έχεις και την απαίτηση να γίνεσαι αποδεκτός??????? Που αλλού το χεις δει να συμβαίνει αυτό???????

Feiruz έγραψε:
Ακούστε και λίγο Θανάση παιδιά!

ειδικά αυτό το τελευταίο εσένα περιμέναμε να μας το πεις
I'll tell you all my secrets
But I lie about my past
So send me off to bed forever more.
Ο διαχειριστής έχει απενεργοποιήσει τη δημόσια πρόσβαση σύνταξης.

Re:Ειλικρινά θλίβομαι και απορώ&#x2026;&#x2026;.​ 17 έτη 11 μήνες πριν, #4410

  • Maria
  • Maria's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Έμπειρος Χρήστης
  • Καταχωρήσεις: 124
  • Κάρμα: 0
Και να προσθέσω σε αυτά που είπε η Μαρινά παραπάνω το εξής: πως διαφωνούν, και πολύ μάλιστα, τα μέλη του φόρουμ μεταξύ τους. Και το έδειξαν και σε παλιότερη συζήτηση, με αφορμή την κυκλοφορία της Βροχής. Για να μην πω τί γίνεται όταν συναντιώνται. ¸χει θίξει κανείς τον άλλον με τον α ή β τρόπο? Δεν νομίζω... Απλά ορισμένοι είστε επιθετικοί και θέλετε να υποβιβάσετε τον άλλον. Και μάλιστα ανώνυμα...
Και τούτη η μέρα ας μας βρει
μ' αυτούς που αγαπούμε
Ο διαχειριστής έχει απενεργοποιήσει τη δημόσια πρόσβαση σύνταξης.

Re:Ειλικρινά θλίβομαι και απορώ&#x2026;&#x2026;.​ 17 έτη 11 μήνες πριν, #4412

  • Dimko Ποδηλάτης
  • Dimko Ποδηλάτης's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Χρυσός Χρήστης
  • Καταχωρήσεις: 260
  • Κάρμα: 0
Σκίπι πιάσε το \"Θανασόμετρο ρε\"

Είναι οι 'γνωστοί\" , συχνάζουν σε φορουμ που δεν χρειάζετε εγγραφή για να ποστάρεις λένε την μαλακία τους και την κάνουν κύριοι/ες.
Προτείνω σαυτο το σημείο (και μαλλον θα κάνω ξεχωριστό post σε αλλο θρεντ) δικαίωμα για ποστ να έχουν εγγεγραμένοι χρήστες/τριες οι οποίοι θα αφήνουν και τηλεφωνάκι για διαστάυρωση στοιχείων (Υπάρχει το σύστημα σε διάφορα φορουμ).Χαζό; Μα έτσι θέλετε εφόσον δεν σέβεστε το δικαίωμα της ανωνυμίας σας.

Σίγουρα κάποιοι απο αυτούς/ες θεωρούν πως φτιάχνοντας εμείς μπλουζάκια η κονκάρδες ή γλυφιτζουράκια \"καταστρέφουμε \" κάτι το μαγικό, δεν κατανούμε τον νόημα των στίχων ή οτιδήποτε αλλο αντιλαμβάνονται αυτοί ως \"πρέπον\" και \"σοβαρό\". Εδώ θα συμφωνήσω με την Μαρίνα που κάπου ανέφερε την σημαντικότητα του πανηγυριού και της χαράς στην ανθρώπινη ψυχή.(Γειά σου Διόνυσε μεγάλε). Το τι εισπράτει και τι αισθάνεται ο καθένας απο τον Θανάση είναι προσωπική υπόθεση και λαμβάνει χώρα όταν \"σβήσουν τα φώτα\" και μείνεις εσύ και ο εαυτός σου, εσύ και οι σκέψεις σου.

ΠΑΝΥΓΗΡΙ κύριοι και κυρίες, αυτό γίνεται οταν μαζευόμαστε (και εκτός συνάξεων εννοώ) και το χαιρόμαστε και μας φτιάχνει.Στο τελευταίο μάλιστα δεν είδα κάποιον εξυπνάκια που κατα καιρούς κρύβεται πίσω απο την ανωνυμία του, να έρθει και να μας πεί την αποψή του και να τον κεράσουμε ένα ποτήρι κρασί και να το συζητήσουμε το θέμα.
ΠΑνυγήρι και στα live συνειδητοποιημένο και αυθεντικό με αισθήσεις τσίτα και μια ανείπωτη ικανοποιήση.

ΔΕν έχω να πω άλλα. χαρακτηρίστε μας όπως εσείς γουστάρετε, πείτε μας όπως θέλετε, την απόλαυση όμως που νοιώθουμε όταν είμαστε όλοι παρέα ίσως να μην την νοιώσετε ποτε. Αναλωνεστε σε θέματα τύπου μπλουζάκια και κρίνετε την σοβατότητα του καθενός μέσα απο αυτό. Φορέστε τα καλά σας και τα \"σοβαρά \" σας λοιπόν και βγείτε την βολτούλα σας και αφήστε εμας τους ανώριμους να \"παίζουμε\"

Συνε(χίστε) αγαπητοί μου..
Πες μου κάτι αληθινό, σαν την ερημιά αυτου που απαγχονίζεται
Ο διαχειριστής έχει απενεργοποιήσει τη δημόσια πρόσβαση σύνταξης.

The Udjat Team Info

Η Udjat Team ευθύνεται για τη δημιουργία αυτής της ιστοσελίδας.
The Udjat Team is responsible for weaving this site.

Αν σας ενδιαφέρει η επικοινωνία μαζί μας, δοκιμάστε το παρακάτω email:
If you are interested in contacting us, please use the email address below: