Καλώς ήλθατε, Επισκέπτης

ΘΕΜΑ: Θανάσης και Διονύσης: Εντυπώσεις

Re:Θανάσης και Διονύσης: Εντυπώσεις 16 έτη 10 μήνες πριν, #23133

• hatzi_88
  • hatzi_88's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Πλατινένιος Χρήστης
  • Καταχωρήσεις: 629
  • Κάρμα: 11
¸πειτα απο ανυπόφορη πίεση εξέχοντος μέλους του φόρουμ :x είπα και γω να παραθέσω τη αποψη μου για ψες βράδυ....

Λοιπόν εγώ για ακόμη μια φορά πέρασα αψογα...έχει δίκιο η μυρτώ, όποιος πάει για να ακούσει Θανάση εύκολα απογοητεύεται.Ο Σαββόπουλος νομίζω οτι είναι πιο ωραίος, πιο δυναμικός και πιο απρόσμενος στις επιλογές των τραγουδίων του.Ο Θανάσης ωστόσο δε πιστεύω οτι απογοητεύει. Τα χαιλαιτς για μένα είναι 2-3 κορυφαιές επιλογές του Σαββό( η θανασιμη μοναξιά του Αλέξη Ασλάνη, Κιλελέρ, παράβαση και μερικά ακόμα), τα τραγούδια που λένε μαζί και η παράγκα απο Θανάση που απλά \m/(0_0)\m/ (τα σπάει)!!!!!!!!

Αυτά τα ολίγα.... :rolleyes:<br><br>Το μήνυμα διορθώθηκε από τον/την: hatzi_88, στις: 11/02/2008 19:13
Ο διαχειριστής έχει απενεργοποιήσει τη δημόσια πρόσβαση σύνταξης.

Re:Θανάσης και Διονύσης: Εντυπώσεις 16 έτη 10 μήνες πριν, #23134

• Shu_Ji
  • Shu_Ji's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Πλατινένιος Χρήστης
  • Καταχωρήσεις: 541
  • Κάρμα: 0
εγώ πάντως καθώς πρόσφατα χαρακτηρίστικα κυριλέ \"κοπέλα\" εχω να πω οτι Μυρτουλα μου, αμα ειναι να χτυπηθεις , θα χτυπηθεις είτε με το λαμε(προτιμω μεταξι) είτε με το μακο(το σεξυ το προστυχο :P )...παντως εγω εξακολουθω να λεω οτι μου αρεσει πολυ πως βγαινει το αποτελεσμα...
και συμφωνω με ανελ περι λευτεριας....απολυτα....
Δε μ' αναγνωριζετε γιατι ελειπα καιρο,

τα δακρυα μου δεν σας λενε κατι.

Λοιπον, διηγηθειτε μου τι εγινε εδω

να βρω ξανα του νηματος την ακρη. ...

Re:Θανάσης και Διονύσης: Εντυπώσεις 16 έτη 10 μήνες πριν, #23136

• Σκιπίωνας
  • Σκιπίωνας's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Συντονιστής
  • Ο Ιχνηλάτης του Βέγα
  • Καταχωρήσεις: 1415
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες: 1
  • Κάρμα: 25
Shu_Ji έγραψε:
και συμφωνω με ανελ περι λευτεριας....απολυτα....

+666
Βάλε φωτιά στα ρούχα σου, και κέρνα μας απ' τα αμπάρια σου κρασί βαλσαμωμένο. Κόκκινο, κεντημένο με σταυροβελονιά. Απόψε, και για πάντα.

Hey, ho : ΓΑΜΩ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ

Re:Θανάσης και Διονύσης: Εντυπώσεις 16 έτη 10 μήνες πριν, #23137

• Martian
  • Martian's Avatar
Νομίζω οτι είμαι απο τους λίγους που το ευχαριστήθηκα! Αν και για να δω τον Θανάση πρέπει να κάνω αρκετά χιλιόμετρα, αν και με βάλαν στο χειρότερο τραπέζι με μια πόρτα να ανοιγοκλείνει και να μπαινοβγαίνουν οι σερβιτόροι σαν πυροσβέστες που τρέχουν για να σώσουν την \"Ζαχάρω\". Ολα αυτά μέχρι να χτυπήσει η πένα την χορδή, μέχρι να βγεί η πρώτη η νότα... Μετά η επαφή με την πραγματικότητα είχε περάσει σε δεύτερη μοίρα!! Δεν με ένοιαζε τίποτα!!! Ήμουν ευτυχισμένος που άκουγα τον Θανάση, να μου ξεριζώνει την ψυχή μου και με τα τραγούδια του να την ταξιδεύει, να την μαγεύει!! Είναι ωραιό πράγμα να μπορείς να δραπετεύεις με αυτό που πραγματικά αγαπάς, σε μια εποχή που όλα θυμίζουν κελί!!! Σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Θανάση!!! ¼σο για τον Σαββόπουλο, θέλω να μου πείτε απο αύτο που είδατε τί δεν σας άρεσε (σε όσους). ¼μως απο αυτό που είδατε και όχι απο το παρελθόν! Αν και δεν έχω ακούσει υπερβολικά Σαββόπουλο, παρατήρησα οτι τα τραγούδια που είχε επιλέξει ήταν πολύ καλά!! Και σε λόγο και σε μουσική!! Τα νέα τραγούδια του Θανάση με τον Σαββόπουλο μου αρέσουν πάρα πολυ και είμαι σίγουρος οταν ακούσω και ποιό πολλές φορές θα τα αγαπήσω!!! Παιδιά εμένα μου άρεσε πάρα πολύ!!! Ίσως φταίει που τα βλέπω ποιό απλά τα πράγματα! Δεν είναι ποδόσφαιρο να τα βλέπεις οπαδικά, είναι μουσική!!!... Και η μουσική σε δεν έχει όρια, γιατί έχει σύμμαχο την φαντασία!!!!<br><br>Το μήνυμα διορθώθηκε από τον/την: Martian, στις: 11/02/2008 19:49

Re:Θανάσης και Διονύσης: Εντυπώσεις 16 έτη 10 μήνες πριν, #23138

• hatzi_88
  • hatzi_88's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Πλατινένιος Χρήστης
  • Καταχωρήσεις: 629
  • Κάρμα: 11
Παιδιά εμένα μου άρεσε πάρα πολύ!!! Ίσως φταίει που τα βλέπω ποιό απλά τα πράγματα! Δεν είναι ποδόσφαιρο να τα βλέπεις οπαδικά, είναι μουσική!!!...

+667<br><br>Το μήνυμα διορθώθηκε από τον/την: hatzi_88, στις: 11/02/2008 19:54

Re:Θανάσης και Διονύσης: Εντυπώσεις 16 έτη 10 μήνες πριν, #23141

• MeLiTzaNio
  • MeLiTzaNio's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Συντονιστής
  • Καταχωρήσεις: 2083
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες: 1
  • Κάρμα: 5
slemon έγραψε:
Δεν χρειάζεται να απολογείσαι , ούτε να είσαι με τον...συρμό. Δεν σου άρεσε, όπως και σε αρκετούς που δεν φτιάχονονται απο τα μεγάλα μαγαζιά, τα μπουζουξίδικα(γιατί περί μπουζουκλερί πρόκειται, με ξεκάρφωμα τις μαξιλάρες), όπου οι αγενείς γκαρσόνες νομίζουν ότι μιλούν σε μεθυσμένους καψούρηδες.¸τσι έχουν συνηθίσει, κι αφού ο Σαββόπουλος έχει μεταπηδησει εδώ και αρκετό καιρό στα απέραντα χρυσοφόρα μαγαζιά, δέχεται και τις ατέλειες τους, χωρίς να νοιάζεται για το στίβαγμα του κόσμου. ¼πως θεωρώ υπερβολικό να υπερασπίζονται μετά μανίας τον χώρο του \"Πολις\",

Φίλε slemon από μέρους μου τουλάχιστον (επειδή συναδιαλεχτήκαμε μια δυο φορές για το ίδιο θέμα) δεν υπάρχει διάθεση να υπερασπίζομαι μετά μανίας το χώρο του \"Πόλις\". Αυτό που ουσιαστικά υπερασπίζομαι (σαν προσωπική άποψη πάντα που δεν θεωρώ απαραίτητο να ασπάζονται και οι υπόλοιποι) είναι ότι δεν πρέπει να κολλάμε στο χώρο. Γι αυτό και επισήμανα σε προηγούμενα ποστ ότι πολλά απ τα αρνητικά που αναφέρετε υπήρχαν και σε άλλα μαγαζιά που έχει παίξει ο Θανάσης. Τα μαγαζιά (όλων των κατηγοριών) είναι κερδοσκοπικές επιχειρήσεις και ως τέτοιες λειτουργούν και η κλίμακα της κερδοσκοπίας είναι ανάλογη της επένδυσης που έχει γίνει. Παντού σε στοιβάζουν και τελικώς πληρώνεις το αντίτιμοτης επένδυσης που έχουν κάνει το οποίο είναι φυσικό να είναι διαφορετικό αν είσαι ένα μαγαζί κατηγορίας \"Χαμάμ\" και διαφορετικό αν είσαι μαγαζί κατηγορίας \"Πόλις\". Το Πόλις μπορεί την άλλη σεζόν να είναι μπουζουκλερι όπως λες. ¸χει τις προδιαγραφές για να γίνει όπως άλλωστε έγινε και με την Ιερά´Οδό, ενώ το Χαμάμ απ τη άλλη δεν τις έχει.

Εν πάση περιπτώση δικαίωμα σου αναφαίρετο είναι το να χαλαστείς απ το χώρο και να σηκωθείς να φύγεις. Εγώ το θεωρώ υπερβολικό βέβαια αλλά εσύ έτσι αισθάνθηκες και έτσι έπραξες. Σεβαστό!!! Προσωπικά πάντως, ζώντας σε ένα μέρος που τα Πολιτιστικά δρώμενα είναι από σπάνια έως ανύπαρκτα, πραγματικά δεν έχω την πολυτέλεια να μιζεριάζω για τα αρνητικά και την κερδοσκοπία των μαγαζιών. Και το μόνο που έχω να πω και για το Πόλις και για το Σταυρό και για το Γκαγκάριν και για το Χαμάμ και για το Ραβάναστρο είναι ότι από κει έχω αξέχαστες αναμνήσεις.
I'll tell you all my secrets
But I lie about my past
So send me off to bed forever more.

The Udjat Team Info

Η Udjat Team ευθύνεται για τη δημιουργία αυτής της ιστοσελίδας.
The Udjat Team is responsible for weaving this site.

Αν σας ενδιαφέρει η επικοινωνία μαζί μας, δοκιμάστε το παρακάτω email:
If you are interested in contacting us, please use the email address below: