slemon έγραψε:Δεν χρειάζεται να απολογείσαι , ούτε να είσαι με τον...συρμό. Δεν σου άρεσε, όπως και σε αρκετούς που δεν φτιάχονονται απο τα μεγάλα μαγαζιά, τα μπουζουξίδικα(γιατί περί μπουζουκλερί πρόκειται, με ξεκάρφωμα τις μαξιλάρες), όπου οι αγενείς γκαρσόνες νομίζουν ότι μιλούν σε μεθυσμένους καψούρηδες.¸τσι έχουν συνηθίσει, κι αφού ο Σαββόπουλος έχει μεταπηδησει εδώ και αρκετό καιρό στα απέραντα χρυσοφόρα μαγαζιά, δέχεται και τις ατέλειες τους, χωρίς να νοιάζεται για το στίβαγμα του κόσμου. ¼πως θεωρώ υπερβολικό να υπερασπίζονται μετά μανίας τον χώρο του \"Πολις\",
Φίλε slemon από μέρους μου τουλάχιστον (επειδή συναδιαλεχτήκαμε μια δυο φορές για το ίδιο θέμα) δεν υπάρχει διάθεση να υπερασπίζομαι μετά μανίας το χώρο του \"Πόλις\". Αυτό που ουσιαστικά υπερασπίζομαι (σαν προσωπική άποψη πάντα που δεν θεωρώ απαραίτητο να ασπάζονται και οι υπόλοιποι) είναι ότι δεν πρέπει να κολλάμε στο χώρο. Γι αυτό και επισήμανα σε προηγούμενα ποστ ότι πολλά απ τα αρνητικά που αναφέρετε υπήρχαν και σε άλλα μαγαζιά που έχει παίξει ο Θανάσης. Τα μαγαζιά (όλων των κατηγοριών) είναι κερδοσκοπικές επιχειρήσεις και ως τέτοιες λειτουργούν και η κλίμακα της κερδοσκοπίας είναι ανάλογη της επένδυσης που έχει γίνει. Παντού σε στοιβάζουν και τελικώς πληρώνεις το αντίτιμοτης επένδυσης που έχουν κάνει το οποίο είναι φυσικό να είναι διαφορετικό αν είσαι ένα μαγαζί κατηγορίας \"Χαμάμ\" και διαφορετικό αν είσαι μαγαζί κατηγορίας \"Πόλις\". Το Πόλις μπορεί την άλλη σεζόν να είναι μπουζουκλερι όπως λες. ¸χει τις προδιαγραφές για να γίνει όπως άλλωστε έγινε και με την Ιερά´Οδό, ενώ το Χαμάμ απ τη άλλη δεν τις έχει.
Εν πάση περιπτώση δικαίωμα σου αναφαίρετο είναι το να χαλαστείς απ το χώρο και να σηκωθείς να φύγεις. Εγώ το θεωρώ υπερβολικό βέβαια αλλά εσύ έτσι αισθάνθηκες και έτσι έπραξες. Σεβαστό!!! Προσωπικά πάντως, ζώντας σε ένα μέρος που τα Πολιτιστικά δρώμενα είναι από σπάνια έως ανύπαρκτα, πραγματικά δεν έχω την πολυτέλεια να μιζεριάζω για τα αρνητικά και την κερδοσκοπία των μαγαζιών. Και το μόνο που έχω να πω και για το Πόλις και για το Σταυρό και για το Γκαγκάριν και για το Χαμάμ και για το Ραβάναστρο είναι ότι από κει έχω αξέχαστες αναμνήσεις.