Πραγματικα για τη χθεσινη βραδια δεν εχω λογια...
Ηταν το δευτερο λαιβ τους που παρακολουθησα μετα την πρεμιερα και σαφως κλασεις ανωτερο απο αυτη...
Το προγραμμα αψογο,με αρκετες προσθηκες κομματιων κυριως στο προγραμμα του Διονυση,για το 80% του προγραμματος και οι δυο καλλιτεχνες βρισκονται μαζι στη σκηνη(ο σαββοπουλος παιζει τυμπανο στα περισσοτερα κομματια του Θαναση,απλα ρισπεκτ),οι παντα αψογοι μουσικοι εχουν δεσει αρκετα αν και ειναι ακομα πιστευω οτι υποστηριζουν πολυ περισσοτερο τα κομματια του Διονυση παρα του Θαναση(βεβαια μερικες ενορχηστρωσεις μου αρεσουν περισσοτερο και απο αυτες της παλιας μπαντας πχ τειρεσιας,οταν χαραζει)...
Συνεχιζω να πιστευω οτι το μαγαζι ειναι οτι καλυτερο υπαρχει αυτη τη στιγμη στην αθηνα,πολυ καλες οι τιμες για τους ''ορθιους''(αν σκεφτουμε και το μεγεθος της παραγωγης με δυο ''μεγαλα ονοματα'' και με τοσο καταξιωμενους μουσικους και μαλιστα 2 απο το εξωτερικο),εξαερισμος,πολυ καλη εξυπηρετηση,απλωθηκαμε στις μαξιλαρες ακριβως μπροστα απο τη σκηνη με τα τσιγαρα,τα ποτα,τα κινητα και τις μηχανες μας*...
Οσον αφορα τις αρνητικες κριτικες που ακουγονται...
Ρε παιδια βρειτε μου εναν που γουσταρει και τους 2 καλλιτεχνες πολυ και δεν περασε αψογα...Ειναι λογικο σε πολλους να μην αρεσε τοσο αφου δεν γουσταρουν τον εναν απο τους δυο καλλιτεχνες...
Και μου τη σπαει απιστευτα που ολοι βγαινουν και κατακρινουν τον Σαββοπουλο ενω δεν εχουν ιδεα για το εργο του(δεν το παιζω καποιος κι εγω τα μισα κομματια του προγραμματος του γνωριζω).
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ που λεει κι ενας φιλος
Highlights:
Κιλελερ
Η θανασιμη μοναξια του Αλεξη Ασλανη
Ολαρια ολαρια(ενορχηστρωση omg
)
(ολο το προγραμμα του Σαβο δλδ τι να λεμε τωρα)
Παραγκα
Σωματικη αναγκη
Περσεφονη απο Θαναση(κατεβαινω σαν τον γιαπη που χασε την τσαντα του!)
Ασπρομοντε(απο τα καλυτερα του νεου δισκου)
Ορυχεια
Αυτο
Πεντε μαγκες(και κατι αλλα ρεμπετικα που δυστυχως δεν γνωριζω τιτλους
)
και φυσικα το απολυτο σουξε η βεσπα που πολυ το στεναχωρηθηκα που δεν θα μπει ρε γμτ
Τελος θελω να φωναξω με οση φωνη εχω πως ζουμε μεγαλες στιγμες
και το ποσο τυχερος νιωθω που μπορω να απολαμβανω αυτη τη θεικη παρασταση...
*:Αρκετο υλικο συντομα
Υ.Γ.:Ειμαι ακομα στο πολις!